Poslední Santander odvolal trenéra Cúpera

29.11.2011, 20:02
Aktuality
Hector Cúper už není trenérem Santanderu. Argentinský trenér se dnes dopoledne objevil v kabině, bylo to ale jen proto, aby se rozloučil s týmem. Sportovní ředitel Juanjo González mu už předtím oznámil, že byl propuštěn. Podle španělských médií by Santander mohl převzít Michael Laudrup.

56letý Cúper se stal trenérem Racingu na konci června, jenže angažmá v kantábrijském klubu se mu nevyvedlo. Santander ve třinácti zápasech ligy jen jednou vyhrál a v posledních kolech se propadl na poslední příčku.

Klubové vedení mělo na začátku týdne s Cúperem pohovor, na kterém trenér vysvětloval špatný start do sezony. Po schůzce vedení rozhodlo, že v dalším průběhu sezony vsadí na nového trenéra. Dnešní trénink vedl Cúperův asistent Jose Carlos Fantaguzzi, u kterého zatím není jasné, zda u týmu zůstane.

Cúper tak nyní opouští Španělsko, kde se v minulých letech dočkal největší slávy. Mallorku dovedl do finále Poháru vítězů pohárů, s Valencií poté sahal po triumfu v Lize mistrů. Španělská média nyní spekulují o jeho nástupci v Santanderu, nejčastěji padá jméno Michaela Laudrupa. Dánský trenér údajně čeká na ujištění, že v lednu dostane peníze na posily.

Autor: Radim Šantrůček / skysports.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
Filip12

Laudrup takže když by s náma ve finále v roce 2001 tak mu bylo 46

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?!!

Reagovat
smazaný uživatel

tiez nechapem :D

Reagovat
Houska

rok 2001 finále LM Bayern-Valencia a Valencii tehdy trénoval 46letý Cuper

Reagovat
Filip12

Reagovat
smazaný uživatel

Naspäť do Interu

Reagovat
smazaný uživatel

aj s nim na lavicke by ste dostali 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

Ujištění? Nemá Racing taky nějákej arab náhodou?

Reagovat
Carlos Juan Pablo

Má. Ale že by zrovna nějak vkládal do klubu prachy...

Reagovat
Kily

vlastní to nějaký Ind, který si na začátek nechal zatleskat od fanoušků, ale jinak neinvestuje a zaměstnanci často nedostávají výplaty, cesta do pekel

Reagovat
Kily

snad ještě nějaký evropský klub najde odvahu a zaměstná ho, moc a moc by mi chyběl. Ale bojím se, že to nebude muset dopadnout, přece jenom neúspěšná angažmá převažují nad těmi úspěšnými

Reagovat
smazaný uživatel

cim to, ze od odchodu z Interu to s nim jde od 10 k 1..

Reagovat
Kily

on do svého systému potřebuje přesně zapadající elementy a těch se mu pravděpodobně často nedostává, navíc se na jeho herní styl už soupeři dovedou lépe připravit a dělají z toho svou vlastní zbraň

Reagovat
RMCF

Měl nějaký úspěšý angažmá kromě ve Vale a na Mallorce?

Reagovat
Kily

určitě Aris, který v řecké konkurenci dostal do evropských pohárů, jinak nic

Reagovat
RMCF

jo tak to jo v Řecku sem ho nesledoval.

Reagovat
lnterista

i ten Inter by se dal povazovat...chybel jeden zapas ke scudettu a to byla konkurence hodne velka

Reagovat
smazaný uživatel

Santander do segundy

Reagovat
smazaný uživatel

S Valencií hrál tehdy úžasný fotbal

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele