Poslední duel druhé španělské ligy se dohraje v pátek

05.08.2020, 10:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
Y.N.W.A

a tímto se slavná česká skupina o záchranu, ve který bylo pouze šest týmů!!! stává jedinou zrušenou soutěží po koronapauze.... v celý Evropě to jsou schopný dohrát, jen u nás se najde hned třetina klubů, kde Covid řádí... taková náhoda!

Reagovat
dontcallmeandre

Kdyby dali, že pokud se někdo v poslední skupině nakazí, tak sestupujou bez baráže poslední tři po 30. kole, tak by nikdo nakažený nebyl.

Reagovat
Y.N.W.A

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

To by se zase nakazil někdo v Olomouci nebo Teplicích, aby měli delší dovolenou.

Reagovat
dontcallmeandre

ok, tak padají nejhorší dva + ten, kvůli komu se nedohraje. akždopádně, teď už je to jedno. Dukly je mi líto, ale reálně nikomu nechybí.

Reagovat
JessePinkman

Česká fotbalová žumpička.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele