Portugalský kouč se zastal Ronalda, kapitánskou pásku mu ponechá

29.03.2021, 23:50
Aktuality
Cristiano Ronaldo (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (146)

Přidat komentář
madridcan

Zase sa netvarme, že aj keby poslal dakde jeho, tak by neostal kapitánom.

Reagovat
vladino10

Áno ale priznať to nemôže predsa

Reagovat
Skalda29

Lepší hodit páskou, než kopnout do tyčky

Reagovat
celeb

menej to boli

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mu jasně říkal, že to byl gól, ale rozhodčí nepřiznal chybu a neopravil verdikt. Měl by dostat stopku tak na rok, že se omluví po zápase nikomu už nepomůže

Reagovat
Benfica

Reagovat
wwwx

Reagovat
db18

Reagovat
dave30

Pomezní rozhodčí to nemohl vidět. Nejeom proto, že na 30m těžko posoudit tyto centimetrové situace (navíc v pohybu), ale navíc mu v rozhodující chvili musela překážet tyčka. Když si udelám jednoduchý nákres situace a vycházím ze známých údajů (šířka lajny i týče 12 cm, vzdálenost míče od tyče cca. 2m, šířka mezinárodního hřiště 65m) tak jednoduchým výpočtem zjistím (podobné trojúhelníky), že by pomezní musel stát dál od rohového praporku, aby vůbec na míč viděl. V každém případě ti doporučuji, abys navštívil nějaké volně přístupné venkovské hřiště (které bude navíc jistě užší) a vyzkoušel si posouzení této situace třeba jen se statickým míčem. Ne,tyto centimetrové chyby může 100% vyloučit pouze branková technologie či VAR. Takže hněv bych směřoval jinam (FIFA).

Reagovat
vanGomm

Na fotu je jasně vidět,že balon byl tak 1/2 metru za čárou. Rozhodčí byli poblíž dva a pokud ani jeden z nich nevidí na 15-30m tak jak projdou prohlídkama?Navíc na to koukal ten hráč co to za tou lajnou vykopápal.Jenže ti co v takových případech ihned dojdou za rozhodčí a řekno ano byl to gól se vyskytují asi tak často jako bílá vrána.V rámci fér hry dokáží suplovat rozhodčí pouze tehdy,když zakopávají míče.

Reagovat
dave30

Jj, balón lehce zatřepal sítí. Nemám dalších otázek...

Reagovat
vanGomm

Nezrapnuj se a podívej se na foto.Tedy pokud to vidět chceš.

Reagovat
dave30

To je opravdu minimálně půl metru.

Reagovat
Benfica

sú fotky kde je ta lopta ďalej.. tá lopta za čiarou bola minimálne 30 cm

Reagovat
dave30

Ta fotka kterou myslíš je focena někde z půlky hřiště. Ta druhá (kterou moc dobře znáš) tak někde z úrovně malého vápna. Ofsajd také neposuzuješ záběrem z půlky...

Reagovat
Benfica

to mi fakt príde diskusia ako s niekým, kto tvrdí že zem je plochá

Reagovat
dave30

Co je na posledním příspěvku plochého?

Reagovat
dave30

Lajna měří 12 cm, tak kolik asi cm je míč za čarou? 2, možná 3?

Reagovat
dave30

Takže toto místo je z pomezní lajny vidět pokud stojíš kousek za brankovou čarou, nebo minimálně 2m od praporku. A vzhledem k tomu, že pomezní byl max. metr od praporku (lze to určit podle kruhu pro rozehrání rohového kopu, který je 1 yard - asi 91cm od praporku), tak to inkriminované místo nemohl vidět.

Reagovat
dave30

Opravdu celkem jednoduchá matematika a ztrapňuješ se pouze ty.

Reagovat
dave30

Navíc si uvědom, že ten míč byl v této poloze třeba jenom desetinu sekundy. To se nám to kecá z gauče u stopnutého záběru z kamery.

Reagovat
vanGomm

Najdi si jinou tady ten míč ještě nevykopává

Reagovat
dave30

To máš jedno. Z těchto několika centimetrů prostě tvých půl metru nikdy neuděláš.

Reagovat
Benfica

kámo skús si zobrať obyčajné pravitko a zistí si merné jednotky

Reagovat
vanGomm

Na foto o něco dříve bude míč dokonce na lajně.Tozhodující je moment kopu a to na tom co mě tady podsouváš tedy není.To ještě mělo pokračování.

Reagovat
vanGomm

Zadej si třeba na Facebooku Neuznany gol Ronalda a pak si tu fotku rozklikni a tam je to jasně vidět jak je daleko ten míc za lajnou

Reagovat
dave30

Viděl jsem těch fotek spoustu. Tato jediná nebyla rozmazaná a je naprosto přehledná. Jak říkám, může během setinek sekundy dojít k malému posunu. Ale vzhledem k tomu, že míč směřuje proti té noze, tak ten posun nemůže být nikterak výrazný.

Reagovat
dave30

Tem míč se pomalu posouvá podél brankové čáry proti té noze (nikoliv kolmo od brankové čáry, podívej se, odkud CR zakončoval). Takže i kdyby to bylo za pár setin vteřiny trochu jiné, tak to bude možná o další 1-2 centimetry. Ale ne o decimetry, nebo tvůj půlmetr...

Reagovat
Benfica

Reagovat
dave30

V tom článku chtěli poukázat na to, že to byl gól. Kdyby byl záběr o desetinku sekundy později průkaznější, tak ho jistě použijí. Kdyby chtěli ukázat, že to gól nebyl, tak by vzali záběr o desetinu dříve. Co je na tom tak složitého? Ty rozmazané záběry, kdy to opravdu vypadá na míč 20 cm za čarou prostě soudného člověka nepřesvědčí.

Reagovat
dave30

Naprosto jiný úhel pohledu, pro posouzení situace absolutně nevhodný. Nesrovnatelné se záběrem, který jsi sám v předešlém článku používal.

Reagovat
Benfica

v čom je fotka z tvojho článku vhodnejšie?

Reagovat
dave30

Že by úhel pohledu?

Reagovat
Benfica

čo sa týka uhla pohľadu.. Mitrović ma nohu v pravom uhle k čiare, takže je dosť potvrdzujúci, že to bola jednoznačná záležitosť..

no proste s tebou nijak nemôžem súhlasiť

Reagovat
dave30

Nebo myslíš, že se ofsajd posuzuje záběrem z půlky?

Reagovat
Benfica

sieť je ďalej ako pol metra od čiary..

Reagovat
Benfica

Reagovat
Benfica

1. Ten gol nebol par centimetrova zelezitost

2. To ze mubzavadzala tyc.. to je slaba vyhovorka.. nieco na urovni "domucu ulohu mi zjedol pes"

3. Rozhodcovia tam boli 2 co to mai vidiet.. cize si tie postavenia mali poriesit pred zapasmi

4. Zlta karta Ronaldovi by mala byt odvolana

5. Kto by mal niest nasledky su rozhodcovia

6. O tom ci bude vyuzita Goal line rozhoduje v qualife domaca federacia

4.

Reagovat
mistr129

Celkově jsou ty body blbost (kromě 6, tam nevím), rozhodčí tady prostě nemají moc šanci. A odvolání žluté karty je už úplná hloupost

Reagovat
dave30

Trvám na tom, že to bylo pár centimetrů (max.10). Bere se totiž nejbližší část na obvodu míče k brankové čáře. V každém případě si stojím za tím, že pomezní, který stojí metr od praporku nemůže vidět míč zhruba 2m od tyče 10 cm za čarou. Byl jsem si to zkusit na nedalekém hřišti. Nemáš šanci a to je to hřiště tak o 5-7m užší.

Reagovat
Benfica

lopta bola jasne oveľa viac ako 10 cm za čiarou.. to musel vidieť hocijaký rozhodca.. tieto tvoje komentáre sú úplne slabé alby, rozhodcovia by mali dostaň ban lebo bola to primárne ich obrovská chyba.. až tak nalseduje to, že tam nebola nejaká technológia..

Reagovat
dave30

https://www.football24.news/soccer/170489/serbia-2-2-portugal-cristiano-explodes-for-a-phantom-goal-in-the-94th-minute-in-the-tie-between-serbia-and-portugal.html

Sám jsi tuto fotku použil jako důkaz jasného gólu. Netvrdím, že míč nemůže být za čarou. Ale o kolik? 2-3 cm? Víc určitě ne. Fotek jsem viděl opravdu hodně, ale žádnou takto ostrou a přehlednou.

Reagovat
Benfica

túto fotku som nepoužil.. zdieľal som tu fotku, kde je ta lopta ďalej.. oveľa ďalej ako 2-3 cm..

Reagovat
dave30

Já ti to tedy zopakuji.

Ta fotka kterou myslíš je focena někde z půlky hřiště. Ta druhá (kterou moc dobře znáš) tak někde z úrovně malého vápna. Ofsajd také neposuzuješ záběrem z půlky...

Reagovat
Benfica

ale to fotka, je jednoznačným dôkazom, že tá lopta bola za čiarou jednoznačne.. ako vieš skade boli tie fotky fotené..

btw toto je úplne niečo iné ako offside.. a ten dôkaz o závažnom a nepochopiteľnom pochybení rozhodcov tam proste je.. a hocijaké ospravedlnenia čo som tu videl sú absolútne smiešne..

Reagovat
dave30

Odkud bylo co foceno se dá jednoduše posoudit z postavení brankových tyčí. A není na tom nic jiného, než při ofsajdu. Posuzuje se vzájemná poloha míče a brankové čáry. Čím blíže jsi brankové čáře, tím je záběr průkaznější (stejně jako u ofsajdu).

Reagovat
Benfica

no v tomto prípade, je lepšia fotka na ktorej je pozícia lopty zachytená najďalej za čiarou, s čo najväčším detailom..

tvoje argumenty by na súde proste neobstáli

Reagovat
dave30

Ok, když myslíš.

Reagovat
dave30

Ne, opravdu ne. Přiblížená fotografie z půlky hřiště není lepší, než ta z lajny. Úplně stejně bys mohl argumentovat s ofsajdem. Uvidíš ofsajd z půlky a budeš tvrdit, že záběr z ofsajdlajny neplatí.

Reagovat
Benfica

ale v tej tvojej fotke, nie je lopta v poslednom momente pred vykopnútim, takže podľa nej sa nemôžeš povedať ako veľmi bola za čiarou..

nechápem to nezmyselné zastavania sa tých slepcov..

Reagovat
dave30

Pokud ta "moje" fotka není při úplném kontaktu, tak kolik do něho chybí? Znovu se podívej, odkud směřuje míč? CR nezakončuje z penalty, ale z rohu malého vápna. Opravdu jsi přesvědčen, že za tu desetinku sekundy (nebo kolik podle tebe chybí do kontaktu kopačky s míčem) ten pomalý šouráček vykoná desítky centimetrů (podle tebe půl metru)? Přestaň si nalhávat. Jinak je mi úplně jedno, kdo byl poškozen (ano, jsem ochoten přiznat, že to gól opravdu byl). Jenom ty hloupé řeči o půlmetrovém gólu mě dokáží vytočit.

Reagovat
Benfica

mňa zas serje tá tvoja alibistická tyčka.. mne je jedno koľko to bolo cm.. ale iba 5 cm to nebolo.. bol to jasný gól a rozhodcovia to mali vidieť.. nevideli ich chyba.. že tam nemali technológiu ich smola.. alibistické reči o tyčke.. tak ak to nevedia tak nech to nerobia.. jednoduché..

možno to nemusel byť polmeter ale rozhodne to nebolo tesné.. bodka hotovo..

Reagovat
Benfica

ok tak som to našiel..

https://www.record.pt/internacional/competicoes-de-selecoes/mundial/mundial-2022/detalhe/uefa-explica-nao-utilizacao-da-tecnologia-da-linha-de-golo-no-servia-portugal

tu je link z uhlu ako fotka čo si daval ty.. tu to máš.. to je takých 20 cm.. a to není malo.. rozhodne nie 2-3 cm.. už keď toto nestačí tak to už nemá význam..

Reagovat
dave30

Těsné je pro mě i 10 cm (a víc to není, když si uvědomíš, že šířka lajny je 12 cm). Nicméně pořád si budu stát za tím, že je to pro pomezního na posouzení velice těžké (a to nejen kvůli té tyčce). Prostě ten míč je v pohybu, do toho pohyb obránce (ta noha za míčem je pro toho rozhodčího určitý rušivý element). A to vše se odehraje v řádu několika setin sekundy ve vzdálenosti více než 30m. Zašel jsem tak daleko, že jsem si to na nedalekém hřišti vyzkoušel (a to mi tam ten míč pouze klidně stál a nikdo k němu neskluzoval). Hlavně opravdu zjistíš, že při postavení metr od brankové čáry ti tam ta tyč opravdu překáží. Ale i když jsem se postavil lépe, tak ti povím, že bych to nerad posuzoval byť jen v klidu, natož v pohybu. Ano, uznávám, že je to chyba. Nicméně úplně stejné neúmyslné chyby dělají rozhodčí při posuzování ofsajdů a jsou odhaleni až pomocí technologie VAR. Tady byla odhalena chyba až pomocí stopnutého záběru kamery. Tak toho pomezního zlynčujme... Prostě na těchto zápasech musí být moderní technologie protože člověk nebude v těchto případech nikdy 100%.

Reagovat
Benfica

tak to, že je to ťažké to je jasné, preto tí rozhodcovia chodia na školenia, majú tréningy.. sú to profesionály a hlavne tí čo majú na tričkách logo FIFA.. tak by takéto veci mali mať v maličku..

ak spraví podobnú veľkú chybu niekto iný, či už v športe alebo niekde inde, vždy to má nejaký dôsledok, hlavne ak tá chyba niekoho poškodila..

Reagovat
dave30

Podobné chyby dělají, například pri ofsajdech, dnes a denně téměř všichni rozhodčí po celém světě. A když tam není VAR a ani to není v televizi, tak se ani nikdo nedozví, že byl někdo poškozen. Tady jde hlavně o to, že v zapasech na této úrovni ty moderní technologie musí těm rozhodčím (jak ty říkáš - s odznakem FIFA) pomáhat. Ano, já beru tyto technologie jako pomoc rozhodčím, nikoliv pouze jejich kontrolu.

Reagovat
Benfica

ale toto není rovnaká situácia ako offsice.. veď tie góly sa aj začali riešiť už sakra dávno.. každopádne toto snáď budú posledné zápasy bez VAR.. tiež sa nedá porovnávať hocijaký zápas na svete s repre kvalifikáciou na World Cup.. preto tí najlepší rozhodcovia nerozhodujú len tak hocijaké zápasy.. a ted odznak FIFA to už by mala byť fakt svetová klvalita..

Reagovat
dave30

Světová kvalita ovšem neznamená, že na 30 i více metrů posoudíš vždy správně centimetrové situace. Opusťme již tento případ, na kterém se úplně neshodneme. Situace - střela na branku ze 30m. Břevno, míč 10cm za čarou a zpět do hřiště. Pro pomezního (který stojí na úrovni posledního obránce třeba na úrovni velkého vápna a hlídá ofsajdlajnu) téměř neřešitelná situace. Fanoušek má však ze zastaveného televizního záběru jasno. Pomezní je buď koupený a nebo slepý (protože to samozřejmě nemohl vidět)...

Jinak ti ti opravdu doporučuji, aby sis zašel na hřiště a podíval se na tu situaci v reálu (pozor, vesnická hřiště bývají o dost užší, mezinárodní hřiště mají většinou šířku 68 m což dělá oněch přibližně 30m od rohového praporku k bližší tyči).

Reagovat
Benfica

no ja si myslím, že ak je niekto profesionál v tom čo robí, tak by mal vedieť veci, ktoré mi obyčajný ľudia si hovoríme, že je to nemožné.. pretože tí ľudia v danej profesii sú proste vytrénovaní, vyštudovaní, majú kopec skúseností.. ak by to tak nebolo tak by to mohol robiť hocikto.. profesionálneho brankára od obyčajného napríklad delí aj to, že ten profesionál chytí aj to čo si mi hovoríme, že sa nedá.. a to pre mňa platí vo všetkom.. či už v športe, v škole, alebo v hocijakej profesií, kto patrí medzi tých lepších tak podobné ťažké situácie majú zvládať, TAKMER bez chyby.. a také isto pravidlo mám aj na seba.. proste keď som v niečom dobrý, tak len vtedy ak toho zvládnem viac ako ostatní, až keď mám za sebou výsledky.. nepochybujem, že tá trojka má za sebou dlhú cestu, aby sa dostali tam kde sú a s podobnými situáciami sa už museli stretnúť viac krát, tak už len tu je ten predpoklad, že aj túto zdanlivo nemožnú situáciu mali zvládnuť.. pričom niečo podobné dokázalo posúdiť už kopec rozhodcov..

Reagovat
Benfica

alebo ešte možno dám príklad hokej.. mnohonásobne rýchlejšia hra, menšie bránky aj puk.. a aj tak vo väčšine prípadov to posúdia správne na prvý pohľad..

(sledujem len NHL)

Reagovat
dave30

A opravdu jsem si vyzkoušel na vesnickém hřišti (mám ho asi kilometr od domu) tuto situaci posoudit (pouze staticky). Doporučuji všem, aby si to zkusili. Jak říkám, to se nám to diskutuje ze sedačky u zastaveného záběru v počítači...

Reagovat
celeb

to uz vykopava tu loptu, je to najlepsia dostupna fotka, ktora to z blizka ukazuje. Ak tu chces prudit - nech sa paci, dodaj vlastnu, kde roztrhla siet.

-lopta bola jasne oveľa viac ako 10 cm za čiarou

-to musel vidieť hocijaký rozhodca.. - aj slepy/mrtvy/obe MUSEL

to nie je argumentacia v diskusii, to su vyplody uplakaneho decka, ktore MA PRAVDU a argumentovat nemusi a ani nebude, LEBO MA PRAVDU.

ty nechces diskutovat, ty sa chces hadat a vybit si frustraciu zo straty bodov.

Reagovat
Benfica

to uz vykopava tu loptu, je to najlepsia dostupna fotka, ktora to z blizka ukazuje. Ak tu chces prudit - nech sa paci, dodaj vlastnu, kde roztrhla siet.

-lopta bola jasne oveľa viac ako 10 cm za čiarou

-to musel vidieť hocijaký rozhodca.

to je proste pravda.. všetci to videli

Reagovat
dave30

Jestli jsi přesvědčen o tom, že přihlížený záběr z půlky hřiště je směroplatný (asi Máňa říkala) více než záběr téměř z lajny, tak debatu vzdávám s tím, že máš pravdu.

Reagovat
Benfica

ak by to bola fotka z posledného momentu.. tak prečo nie.. ale to nie je fotka kde je lopta najďalej..

Reagovat
dave30

Vzdávám to, gól byl půl metru a pomezní by měl jít sedět. Ten druhý snímek je podvrh proti CR...

Reagovat
Benfica

Reagovat
celeb

no tak sem s nou, kde je ta fotka, kde je lopta pol metra za ciarou? Zvlastne, ze na vsetkych hlavnych fotbalovych portaloch je tato https://bit.ly/3wcuhQv , ktora je stale pod dost velkym uhlom na to, aby sa dalo povedat, ci vobec bola celym objemom, alebo tam este par mm chybalo.

- kde je fotka, na ktorej je JASNE! vidiet, ze je lopta CELYM OJMEMOM! za ciarou "oveľa viac ako 10 cm"?

Lebo mas tu 300 komentarov k jednemu clanku, hucis tu ako pes na kazdeho, ale zeby si si nasiel cas na 1 dokaz, o ktorom tu stale stekas - na to cas nemas.

Reagovat
Benfica

už som to tu dával, ak by si nechcel len dávať prázdne kecy tak by si to videl.. ale proste nevysveltíš.. fakt to je jak hádať sa s niekým čo si myslí, že zem je plochá.. lebo ani on by neveril hocijakému dôkazu..

Reagovat
Benfica

na tu máš.. tu je uhol, na ktorom záleží dave30.. ta lopta je za čiarou viac ako 10 cm.. už keď toto nestačí tak by si mal zvážiť navšetvu lekára.. alebo možno bude stačiť kvalitnejšia obrazovka..

https://www.record.pt/internacional/competicoes-de-selecoes/mundial/mundial-2022/detalhe/uefa-explica-nao-utilizacao-da-tecnologia-da-linha-de-golo-no-servia-portugal

Reagovat
dave30

Už jsme si to vyříkali jinde, ale toto není více než 10cm. Když je šířka lajny 12cm, tak další lajnu bys tam již nedostal.

Reagovat
Benfica

ok, to už nechajme tak.. tak ako píšeš na tomto prípade sa asi nezhodneme nikdy

Reagovat
dave30

Ok, v poho...

Reagovat
Benfica

Reagovat
celeb

100% suhlas. Si vsak na EF, takze fanuskom PTG / CR sa to moc pacit nebude, takze zbytocne sa hadas.

Skor ma zarazilo, ze sa brankova technologia nepouziva pri kvalifikacnych zapasoch. Uz som to tak nejak bral automaticky, ze sa hlavny pozrie na hodinky, ci mu signalizuju gol alebo nie.

Reagovat
dave30

Reagovat
Free_player

minimálně na rok

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč přiběhne k rozhodčímu a řekne: To byl gól. A rozhodčí řekne, aha a gól uzná. Tohle by se mělo zavést všude

Reagovat
Benfica

je zaujímavé, že to že hodil pásku riešia zahraničie.. fakt nevidím dôvod prečo z toho robiť problém, problém tam bol jeden, jediný, neuznaný jasný gól.. to, že hodil páskou, no tak čo, potreboval niečím hodiť..

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Páska byla nejsnažší věc na hození. Mohl tam hodit elasťákama, ale to by zas někdo pičoval že ukazuje ptáka.

Reagovat
Mass

Reagovat
pobody's nerfect

byla by zajímavější diskuse, jestli mu je trenér nechá nebo ne

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
Ranoth

to nevies ze rozhodcovia su nedotknutelny ? oni mozu chybovat a ajtak sa to nikdy neriesi

Reagovat
j_mrazik

Co má společného ajťák a fotbal?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
Mustang™

Kam jsme to dospěli, že se řeší, že hráč hodil kapitánskou pásku na zem? Naprosto s ním souhlasím, tyhle emoce ke sportu prostě patří. Nezlobte se na mě, ale ti kritici by se měli spíš zamyslet nad tím, proč goal technology nebo VAR celkově je pouze na některých zápasech. Buď všude nebo nikde

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoby Portugalská repre mohla za to, že jemu neuznali sporný gól. "Vybíjet" si to měl na něčem jiném, nejspíš proto se to řeší.

Reagovat
Fairplay

Kdyby nakopl rohový praporek, tak dostane stopku na X zápasů..

Reagovat
kilobyte

To měl zmlátit rozhodčího nebo co?

Reagovat
Mustang™

Nejen on sám, ale celá portugalská reprezentace byla poškozena. Tudíž je naprosto správně, že se postavili za něj a nesebrali mu kapitánskou pásku kvůli takové prkotině. Opravdu budeme někoho lynčovat, že hodil kus látky na zem?

Reagovat
Benfica

Tak by to mala riesit prve repre, alebo aspon fans a noviny vPortugalsku.. ale toto sa riesi cisto v zahranici..

Reagovat
pospec7

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
smazaný uživatel

Už se to prostě zvrtlo. Dneska je moc platforem kde si každej, i ten nejprvočtější prvok může vyjadřovat názory a komentovat úplně všechno. Nějaký podobně smýšlející pičky to retweetnou a je kauza z něčeho, nad čím se vlastně ani většina lidí vůbec nezamyslela.

Navíc je moderní být "offended" úplně vším, respektive říkat ostatním lidem že by měli být offended.

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass

Omlouvám se, nevím jak se to stalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tvoje mamka v tehotenstvi pila moc rumu. Easy.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
kilobyte

Trochu prázdný názor.

Reagovat
Mustang™

Reagovat
Fairplay

Reagovat
teenz

Reagovat
kattos

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Anacron

Ty vole řešit takovou kravinu

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že páska byla jen tmavě modrá.

Reagovat
cizinec

Reagovat
Neutron

Reagovat
Euphael

Reagovat
8lampard8

Reagovat
bourbon

Reagovat
Čenda

Reagovat
Firkraag

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

tmave o-ou

Reagovat
Unique

Vůbec se mu nedivím. Bych byl taky nasranej jak prase. Jak to že tam nebyl VAR??

Reagovat
wyqinac

copak var, dalo by se polemizovat o tom, ze to neni uplne levna zalezitost dostat to na vsechny zapasy kvalifikace. Z druhy strany, ze tam neni goal-line technology, ktera uz je bezna x let, to mi rozum nebere..

Nejvic asi zajimavy na tom je, ze je ve svete 125 certifikovanych stadionu od FIFA, na kterych je goal-line technology a mezi nimi je prave Stadion Rajko Mitić(CZ Belehrad). Zahadou mi tedy je, jaktoze goal-line technology nebyla v provozu, kdyz na tom stadionu evidentne je?

Reagovat
Unique

To je mi taky záhadou...

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by mu jí taky bral? Každý by byl nasraný, kdyby mu upřeli regulérní gól

Reagovat
Acrocephalus

Kdyby zahodil a trefil u toho černocha, už by zasedal tribunál a rozjel by se další "anitrasistický" proces.

Reagovat
Modroočko

Dnes podľa mňa budú mať Portugalci s Luxemburskom problémy... plichta by ma neprekvapila.

Reagovat
Mercury

o tom pochybuju...0-4

Reagovat
Al Capone

To uz snad neni pravda co se dnes resi za picoviny. S paskou hodil jelikoz to bylo prvni po ruce s cim mohl hodit. Zrovna on uz ukazal ze repre je pro nej dulezitejsi jak kterykoliv klub kde hral.

Reagovat
kolouch

Jasný rasismus

Reagovat
pantondavo

"Dava reprezentaci maximum."

Tohle by si mel precist Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bys mel navstivit cvokare, debile

Reagovat
pantondavo

No podle tvy podrazdenosti to spis vypada, ze pravidelny sezeni vynechavas ty. Nebo se te strejda zase dotykal?

Reagovat
smazaný uživatel

prilis na silu

Reagovat
pantondavo

Za to tvoje uplne na klid no

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Páska byla černá a tak její nechutné odhození na zem jen tak bez povšimnutí nemůžeme nechat. Nedivím se ničemu.

Reagovat
wyqinac

Nejvic asi zajimavy na tom je, ze je ve svete 125 certifikovanych stadionu od FIFA, na kterych je goal-line technology a mezi nimi je prave Stadion Rajko Mitić(CZ Belehrad). Zahadou mi tedy je, jaktoze goal-line technology nebyla v provozu, kdyz na tom stadionu evidentne je?

Source: https://football-technology.fifa.com/en/resource-hub/certified-product-database/football-technologies/glt/installations/

Reagovat
dave30

Přesně. Toto by se mělo řešit a ne to, že pomezní rozhodčí přehlédne na více jak 30m několik centimetrů. U ofsajdu to VAR opraví (pokud je na stadionu) a nejsou další extempore. Protože každému rozumnému člověku je jasné, že lidské oko na tyto centimetry nikdy nebude 100%. A ejhle, najednou taková kritika. To proto, že to byl Ronaldo?

Reagovat
Benfica

prehliadnuť takmer pol metra je hrubá chyba.. niečo ako by som napísal chiba

Reagovat
Benfica

srbská federácia rozhodla, že nebude využitá v zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou za pár let se stane chybka a vy byste hned chtěli VAR

Reagovat
dondinho

Já chápu že VAR nebo goal-line technology nemůže být zdaleka všude a kvalifikace na MS se hraje po celém světě i na ne zrovna moderních stadionech...ale když na turnajích typu MS, Euro nebo v LM můžou být "brankoví" rozhodčí tak snad nemůže být problém mít na ty kvalifikační zápasy o ty 2 rozhodčí navíc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele