Portanova: Návrat se mi už nemohl vydařit lépe

17.12.2012, 14:01
Aktuality
Neuvěřitelný příběh v současných dnech prožívá Daniele Portanova, který právě dnes slaví své 34. narozeniny. Obránce Boloni kvůli disciplinárnímu trestu absentoval čtyři měsíce, včera se pak konečně vrátil na hřiště a svým gólem dokonal nečekaný obrat v Neapoli...

Portanova byl potrestán v srpnu za to, že nenahlásil ovlivnění zápasu, v němž v roce 2011 už jistě sestupující Bari porazilo Boloňu 4:0. Následovala stopka na půl roku, v říjnu pak byl trest o dva měsíce zkrácen.

Na hřišti se pak zkušený obránce znovu objevil včera a jednalo se o návrat nadmíru povedený. Bologna prohrávala v Neapoli s favorizovaným SSC 1:2, v 86. minutě ovšem srovnala a za další tři minuty rozhodl o její výhře právě Portanova.

"Strašně moc jsem trpěl a tento gól musím věnovat své rodině. Po osobní stránce se mi návrat už nemohl vydařit lépe, dal jsem vítězný gól. Už dříve jsem říkal, že co se týče výkonů, je Bologna silná. Dnes jsme mohli prohrát, ale tvrdě jsme bojovali a nakonec vyhráli. Ani na chvilku jsme nepřestali věřit ve své schopnosti," prohlásil po utkání šťastný Portanova.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
olis

Reagovat
MiraM

Velmi trapný příspěvek fanouška Neapole

Reagovat
olis

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

...Diamante krásnej míč

Reagovat
smazaný uživatel

Diamante by mohol prestupit do vacsieho klubu

Reagovat
M11

klasika

Reagovat
M11

Reagovat
smazaný uživatel

A ticket je v řiťi... pá pá 1500Kč

Reagovat
smazaný uživatel

A kde môžem vidieť toho šaška Mazzarriho, keď sa na konci rozčúlil?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele