Pořád se soustředíme na druhé místo, říká Kadlec

05.05.2009, 08:33
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

na 1

Reagovat
Bakary3

Jako slávista ho Spartě závidim. Když má Slavia hráče jako Šenkeřík, Ivana, Toleski, Litteri, byl tam ještě Necid, Šmíca, tak nevim, proč nekoupěj takovej talent místo třeba Besty s Fořtem..

Reagovat
Lorcan

taky ho Spartě závidím, ale pro dobro českého fotbalu bych byl rači kdyby pár sezón zůstal v čechách, ikdyž ve Spartě, než aby seděl na lavičce v Chelsea

Reagovat
Bakary3

Ano, souhlasim, min. 1- 2 sezony.

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

spis 2-4 sezony jen at se rozehraje 8 startu to neni malo na to kolik mu je...bral bych klidne hostovani v bohemce 1905 pristi sezonu at si zvykne na prvni ligu....do budoucna fakt velkej talent a kdyz sem ho vcera videl pri tom rozhovoru nestacil sem se divit takovej chlap

Reagovat
Bakary3

jen tak polemizujeme, uvidíme, jak mu to půjde, může se stát, že za rok zazáří a pomašíruje, nebo taky zapadne a bude jen ve Spartě nebo hůř. ( ale tomu druhýmu moc nevěřim )

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vypadá,že závěr sezony bude ještě zajímavej, slávia si cestu za titulem komplikuje a pro nezaujatého fanouška to bude zajímavé sledovat jak to všechno dopadne a je to jen dobře pro úroveň soutěže.. =) i když bych uvítal aby už o titul hráli i jiné týmy než jen pořád sparty,liberec,slávia... =)

Reagovat
smazaný uživatel

jen si vem-sparta proti pribrami jen kousek je delil od vyhry a pak by to vypadalo jak...ale je pravda ze ja bych taky rad videl "cerneho kone" treba plzen by pristi sezonu mohla hrat nahore ale uvidime...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby Sparta proti Příbrami...to fakt miluju. Stejně tak bych moh říct deset dalších jiných kdyby, po nichž by Sparta body ztratila nebo Slavia naopak získala. Zatím prostě vede Slavia o 5 bodů a to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

vynikající mladý talentovaný útočník,,,už teď ho lanaří evropské kluby..

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně chelsea a liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že dal první gól zrovna proti Ostravě. Musí toho ale ještě hodně odehrát, z fleku bych se ho nebál postavit vedle Bonnyho nebo Kuliče do útoku. Horší než Zhulenda být nemůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen to ne, by jste ho akorát zničili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ukáže pořádně co v něm je, ne? Jinak to nezjistíš a prodávat ho nebudem.

Reagovat
smazaný uživatel

V 16ti je opravdu nesmysl dávat ho do základu, to mu může akorát ublížit S takovými hráči je třeba pracovat velmi citlivě a nepřetěžovat je právě v takovém věku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je pravda na jednu stranu určitě jedině herní praxi získá zkušenosti a bude se zlepšovat, na druhou zas mu nestoupne sláva do hlavy a může se stát žolíkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Zatím je to jen děcko, které dávalo góly děckám. Víc jak poločas kvalitního pohybu by na této úrovni nedal.

Reagovat
smazaný uživatel

Par vterin po tom co sel na hriste jsem kamosovi na tribune rikal,ze by bylo moc fajn kdyby svuj prvni ligovej gol za Spartu dal zrovna proti Baniku a on me poslechl kluk jeden usata ma opravdu sanci aby z nej byla hvezda a jak je videt povahu na to ma,tak snad se to podari.Jsem rad ze José ho tam posila tak cca kolem 70ty minuty,myslim ze by zatim bylo zbytecny ho davat do zakladu,musi se postupovat salamovou taktikou - platek po platku

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele