Politano si ze svého prvního srazu odnesl dvojí zranění

16.11.2016, 19:39
Aktuality
Zranění, které zhatilo první reprezentační sraz 23letého křídelníka Sassuola Mattea Politana, nakonec bude vážnějšího rázu. Italský klub dnes potvrdil, že si jeho opora naráz vyvrtla levé koleno i kotník...

Matteo Politano se mohl stát jedním ze čtyř Italů, kteří si o listopadové pauze odbyli debuty v národním týmu, nakonec ale musel kemp Azzurri opustit s předstihem poté, co se na tréninku srazil se spoluhráčem Pavolettim.

Původně se hovořilo pouze o poranění kotníku, dnes však Sassuolo přišlo na to, že se zranění týká i kolena se zapojením sedacího nervu. Délka absence bude upřesněna později, nakrátko to ale nebude.

Levý či pravý křídelník si o nominaci do reprezentace řekl mimo jiné tím, že se nedávno na brankách podílel i proti těžkým soupeřům jako AC Milán či AS Řím. Sassuolo, které nevyhrálo již čtyři kola v řadě, teď bez Politana patrně čekají krušné časy.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prvý

Reagovat
fantomas

Přesně tak, je to už v nadpisu.

Reagovat
Tigerinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
Spalovač šancí

Si natáhl kaďák a maskují to současným zraněním kotníku a kolena

Reagovat
ratusek

Repre takhle to dopadá. Navíc při tréninku

Reagovat
Furia Ceca

...a Berardi pořád out... Sassuolo za chvíli bude reálně hrát o záchranu.

Reagovat
Largo

To teda, je mi ho fakt líto.....

Reagovat
Atalanta

No tak Sassuolo je docela v prdeli...

Reagovat
Houfi

Je mi smutno za celý AS když si vzpomenu na něj, Pellegriniho a další odchovance

Reagovat
Alberto Aquilani

akurát som posledne čítal dobrý koment. Že s Caprarim, Riccim a Politanom miesto tých "píp" Perottiho, Džeka a Salaha by sme mali jasný titul. A s Pellegrinim či Mazzittellim miesto Nainggolana by sme vyhrali všetko. Ale inak jo, Sabatini ten potenciál juniorky rozosral Minimálne 1 z nich mohol hrať vpohode z lavice miesto Turbíka.

Reagovat
Alberto Aquilani

OT: Otvárajte šampus.... Verminátor is back!!!

Reagovat
GEGE

Kurva Alessio to je kurevský průser...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele