Policie hledá lidi, kteří v Edenu házeli pyrotechniku na diváky

05.08.2019, 19:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (125)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Házení pyrotechniky na diváky maximálně odsuzuju

Na druhou stranu bych je rozhodně nešel udat, to je mi odporné.

Reagovat
16Dave

To já klidně jo, pač až ta pyrotechnika někomu spadne za krk nebo za triko a zapálí mu to oblečení, tak to prdel nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Ať si to kotel vyřídí sám a nevpustí je mezi sebe. Fízly bych do toho netahal, nemám tuhle prolhanou zločineckou organizaci vůbec rád.

Reagovat
Kocour Klapuška

Ne, že bych hořel sympatiemi k policii, ale nazývat je prolhanou zločineckou organizací je na nějaký prášky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak takhle oni ale fungují. Nestále lžou, potvrzují si svoje lži před soudem, řídí se zákony, které schvalují politici - a politici jsou banda zločinců a psychopatů.

Díky nim musíte platit třeba 35Kč měsíčně za Český rozhlas, i když ho vůbec neposloucháte, jinak přijde policie a násilně vás okrade. A takových věcí jsou tisíce. Prostě je nemám vůbec rád.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Historicky policie zavraždila miliony lidí. Někteří si ještě pamatují komunistickou či německou policii.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Co je na tom k smíchu? Víte co, mně je to fuk. Klidně si mějte důvěru v policii, ale já ji rád prostě nemám. Miluju pouze fotbal

Reagovat
smazaný uživatel

I nad nim po večerech honíš?

Reagovat
Lamskej#RMCF

Ty máš v hlavě solidně vymeteno...

Reagovat
A Seleção

Kamo vyser se na ty dokumenty a zkus se soustředit na svůj vlastní zivot a bude ti lip.Taky jsem se Hrabal v tehlech srackach roky a malém mě to jako člověka sezralo.Budes pak porad jen ze všeho hořkej a rádoby chytrej.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakože 74 let po válce u nás někde na služebně slouží veterán, který sloužil v Protektorátu? Bereš dobré svinstvo

Reagovat
kilobyte

Jsem si ho představil, jak by zasahoval na stadionu.

Reagovat
smazaný uživatel

A zvierata z komunistickej policie nesluzia akoze dodnes v policii?? :DD ty naivne prasa

Reagovat
k0udy

Já ho neplatím, kdy že mě okradou?

Reagovat
bobis21

já taky ne - blbec jen neví jak to funguje

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Y.N.W.A

hele a bral by jsi zrušení poplatků nejen za rozhlas, ale dokonce i za televizi !!! společně se zrušením tvýho volebního práva? ...já myslím,ž e je to dobrej deal, že by se to mohlo chytnout i obecněj, co říkate?

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych bral zrušení poplatků. Fungovat mají jen soukromá média. Nikdo by neměl být nucen platit za něco, co nevyužívá.

Reagovat
Y.N.W.A

asi ti nic neříká veřejná služba, veřejný sektor apod... v normálně fungující společnosti se přispívá například na školství, zdravotnictví, bezpečnost, důchodce atd... a třeba ty přispíváš na školství, aniž bys ho kdy evidentně využil, takže si můžeš stěžovat i tam...

Reagovat
smazaný uživatel

Prispievať na školstvo, zdravotníctvo či dôchodkové zabezpečenie mi nevadí. Povinná dotácia zárobkovo činného mediálneho kolosu zo strany občanov mi však príde ako pekná absurdita.

Reagovat
Y.N.W.A

tak se s tím proboha smiřte, funguje to všude na světě a buďme rádi... fakt není dobrý, kdyby vše měla řídit jen neviditelná ruka trhu... na filmy si vidělá akorát Troška s kravinama, stejně tak televize by nedávala nic jiného než výměny manželek a Soukupa, protože na to lidi koukaj... představte si, jak by ta tv proboha vypadala?

"Veřejnoprávní médium (nebo také médium veřejné služby) je označení sdělovacího prostředku, které má příjem z veřejných peněz a právně definovaný rozsah a povinnosti. Cílem jejich provozování je zabránit zneužití médií politickými stranami a podpořit média, jako čtvrtý pilíř demokracie Zpravidla se jedná o televizi nebo rozhlas."

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pocit že na soukromých televizích běží jen Troška a Soukup?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Slovensku platíme podobne ako v ČR RTVS koncesionársky poplatok v sume 4,64 € mesačne. Návrh na jeho zrušenie v parlamente už dvakrát neprešiel. Mne nejde o tých pár eur, tie by ma bohatším neurobili, ide mi skôr o princíp... Základným princípom demokracie je právo slobodne sa rozhodnúť v hlasovaní, na základe výsledkov ktorého sa menšina podrobí väčšine. Posledný väčší prieskum verejnej mienky ukázal, že okolo 60% Slovákov je za zrušenie koncesionárskych poplatkov pre STV. Napríklad Švajčiari nedávno mali šancu o zrušení či nezrušení koncesionárskych poplatkov za verejnoprávny rozhlas a televíziu rozhodovať v referende a čosi podobné by som uvítal aj tu, keď už teda máme to demokratické zriadenie.

Reagovat
eleven11

švajčiari všetko riešia v referende

Reagovat
smazaný uživatel

Osobne neobľubujem zbytočné, účelové či zmarené referendá, akými sme sa prezentovali napríklad na Slovensku, v určitých zásadných otázkach ale je referendum riešením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bobis21

až na to, že ČT ani ČRo nejsou žádné obchodní společnosti, ale právě veřejnoprávní média. O žádném zisku nemůže být ani řeč.

Reagovat
smazaný uživatel

Mícháte hrušky a jabka. S dotováním důchodů, policie či školství souhlasím. Ale na co potřebujeme dotovat televizi - její veřejnoprávnost spočívá v tom, že vysílá volejbal, házenou či florbal, které nikoho moc nezajímají. Proč to máme povinně platit?

Reagovat
Y.N.W.A

hele, mě se program ČT sport taky líbí čím dál míň, ale prostě na PL nemaj prachy... daly se cestou, která právě odpovídá tý veřejný službě - dávaj český sportovce, český ligy, který nikoho jinak nezajímaj, ale aspoň díky tomuto jdou do těch sportů sponzoři, protože pak budou vidět v TV (florbal, volejbal, házená, všechno tohleto, i druhou fotbalovou ligu to může pozvednout).... trochu myslete lidi proboha, těch 180.- vás nezabije, smysl to má... je mi smutno, když někomu musím vysvětlovat tak základní věc

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pro vás to smysl má, tak si těch 180Kč plaťte. Jaké ale máte právo nutit druhý lidi platit něco, co nechtějí? Mně by třeba nenapadlo druhým lidem určovat, za co mají utrácet svoje prachy.

Reagovat
Y.N.W.A

pořád vám uniká smysl veřejného sektoru - platí všichni, někdo bere... jde o míru, jak velkej ten sektor je... samozřejmě jeden extrém je socialismus, kterej v praxi nefunguje, druhej extrém je neviditelná ruka trhu, tedy nikdo nepřispívá nikomu, vše se řídí tržně - ani tento extrém nemůže fungovat, protože by vznikly obří sociální problémy, který by vedly třeba až ke kriminalizaci... prostě to, že někomu na něco přispívám, ochraňuju i sebe... bohužel u nás veřejnej sektor bobtná kvůli současný neschopný vládě, což bude za pár let (měsíců) pěknej průser v době krize, až bude potřeba škrtit, najednou ty přerozdělovací ouřadové budou bez práce... a ano, prostě do veřejný služby patřej i méedia... ok, je možný je financovat nějak jinak, ale jak? ...jen z reklamy to nepůjde

Reagovat
smazaný uživatel

Veřejný sektor má smysl jako důchody, policie a silnice.

A státní noviny byste podpořil? Vždyt je to blbost. Respektujme, že těch 180Kč někomu patří a ať si sám rozhodne, za co je utratí.

Reagovat
Y.N.W.A

to je relativní, někdo... jako třeba právě vader66 (alespoň dle výše uvedených příspěvků bych čekal) by zase nechtěl přispívat ne policii a bezpečnost... ale jsem rád, že naše diskuze vedla k tomu, že sám uznáváte, že policie má smysl lawyered

Reagovat
smazaný uživatel

Policie v jiné podobě, kdy zákony budou odpovídat přání většiny občanů, a zároveň bude větší kontrola veřejnosti nad policií. Ale samozřejmě má smysl, nechci tady chaos

Pokud budete mít tenhle přístup, tak se vám může lehce stát, že někdo jiný usoudí, že ví lépe než vy, co je pro vás dobré za vaše peníze - třeba nějaký politik. Například abyste platil několik tisíc ročně na solární dotace. Nelíbí, co?

Reagovat
Y.N.W.A

nesmysl, veřejnoprávní média prostě svůj prostor v demokratický společnosti maj mít, je to opravdu pilíř demokracie... a v dnešní kybernetické době více než kdy jindy... srovnání s výmyslem na solární dotace je mimo, byť ok, může se blížit doba, kdy budeme nějakým způsobem platit i za životní prostředí... záleží jak to bude nastaveno, média jsou nastavena dobře, veřejnoprávní média u nás fungují

Reagovat
smazaný uživatel

Pilíř demokracie? Copak je někdo volí ty novináře? Fungují podle vás - peněženky druhých lidí laskavě nechte na pokoji Kde se berou lidi jako vy, kteří mají potřebu rozhodovat za druhé, co je pro ně dobré, za co mají utrácet svoje peníze?

Reagovat
Y.N.W.A

ano, dá se říct, že je někdo volí https://www.rrtv.cz/cz/ ...vůbec nevíte o čem mluvíte, ano pilíř demokracie,... o té peněžence viz výše (veřejný sektor), to je jako hučet do dubu, že nejste schopnej pochopit tak základní věci ...ale je to spousta lidí, co se teď vyrojila s pomýleným názorem, že můžou mít svou pravdu a že je nikdo nemůže omezovat-nedivím se pod vlivem současných vládnoucích elit... ale to si lidi trochu pletou s anarchií... a už stačí, nerozumíme si, argumenty neberete, je to škoda, něco byste se dozvěděl

Reagovat
bobis21

fajn, já nechci platit dotace agrofertu - kde to můžu přestat platit?

Reagovat
smazaný uživatel

Povinné koncesionárske poplatky sú absolútny prežitok.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
tnt03

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracovatelov STB alebo VB sa neda oznacit za prolhanou zlocineckou organizaci?

Reagovat
Kocour Klapuška

Italská armáda je pokračovatel římských legií

Reagovat
mayday

Dříve by takoví na stadionu nevydrželi, fanoušci by si to s nimi vyřídili.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
A Seleção

Ty vylizanej trotle.Ted cti dobre.Rad bych te ty hrdino viděl v situaci kdy jdes na fotbal a ještě větší dement než ty ti “omylem” hodi za triko nějakou sracku a ty budes mít popáleniny.Co uděláš?Ses frajer,na policajty nepujdes zejo.Az skončí zapas,stoupnes si k východu vlajkonosu a kazdyho po jednom tam vlastnoručně srovnas a ted ještě větší dement než ty te udá za napadeni tak co budes delat?Prestan si tady hrat na typka z ulice co nepotřebuje policajty aby praskal a bez se oplachnout.

Reagovat
A Seleção

A ještě by ses mel přestat dívat na konspirační teorie.Nemas zdravý uvazovani tím padem se v tom sám ve svy hlavě topis a pak plácáš takový hovna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

Jen ať je chytnou. Těmhle nejde o fotbal! Tihle mají za cíl udělat pouze bordel

Reagovat
db18

https://twitter.com/Bejlos/status/1158440831579250688

"Proti Olomouci bychom mohli fandit na jihu častěji"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Olešník hooligans

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Euphael

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně je hustý, jak se situace na tribunách pořád mění. Cca 2 roky zpět u nás válčil kotel proti zbytku a atmosféra byla pri nejlepším průměrná a teď až na "jude slavie" fandí stadion společně a je z toho pěkná atmosféra jako včera.

Naopak slavie ještě nedávno všemi naprosto uznávaná, TS byla vzor pro všechny a dnes se přes sociální sítě urážejí a přes web PČR udávají.

Reagovat
Spalovač šancí

Jestliže "Jude Slavie" nekřičí celá Letná, tak je to houno fandění.

Reagovat
Losinho

Reagovat
rufus

My si to stejně brzy zase nějak posereme sami..

Reagovat
db18

*2 měsíce nazpět.

Reagovat
Spalovač šancí

Zrovna šel kolem ...

Reagovat
Kincl

To je v Brně nebo kde? :D

Reagovat
fabec1222

Hradec

Reagovat
Azazelo RD

To určitě šel kolem ten vrah, co vyčistil Karlův most. Už se na kauzu hradeckého stadionu nemohl dívat, tak staďák přes noc postavil.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
PJ

Reagovat
kilobyte

To byl Babiš. Teď ještě pojede postavit stadion Kometě a pak se vrhne na dráhu pro Sablíkovou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ten novy tendr opet zrusi?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Euphael

Reagovat
db18

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eL

Reagovat
Black Jagir

Reagovat
Pablos

pecka koment

Reagovat
REPLIKATOR

Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsou to vole náhodou Bazaly?

Reagovat
tnt03

žejo taky je v tom vidím, ale je to prej Hradec

Reagovat
smazaný uživatel

Bazaly.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Kang & Kodos

To už vypsali tendr? Že EF mlčí.

Reagovat
ratusek

Vždyť to je u nás

Reagovat
mayday

Co se tam bude dít? Vrátí se tam někdy Baník? Někde jsem zaregistroval, že by tam mělo být nějaký tréninkový centrum + mládež + snad nějaký obchodní centrum/byty?

Reagovat
frankiefcb

tréninkové centrum a sídlo Baníku

Reagovat
Liquid

a najednou 11, Tvrdík mluvil o 4 a mě bylo jasný, že to zase bagatelizuje, že těch výtržníků bude o dost víc

Reagovat
Rarášek

https://www.youtube.com/watch?v=XgAsQgSbrPY

Za Hancka Z tohohle cítím, že jde prostě na beka, super.

Reagovat
mistr129

Tyvole, komentáře na Tvrdíkově twitteru, to je sraz mentálně zaostalých

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou v dnešní době komentáře prakticky kdekoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

však ono stačí i to jak policie cvičí s modelovýma výtržníkama šašci

Reagovat
kilobyte

To je docela vtipný, že trénují vyklizení tribun, ale pak to nepoužívají, protože fanoušci nejsou tak poslušní jako figuranti.

Reagovat
JarousFCB

A JE TO TADY!!! Útok masivní letákovou kampaní!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Doporučuju si najít někdy v týdnu (tuším čtvrtek) Události, komentáře. Jakub Janda a Hrabě mluvili zajímavě, pak tam byl nějaký pán z ministerstva, co byl úplně mimo.

Reagovat
Pablos

jdu si to najít schválně

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyli lidi, ale Beta-samci.

Reagovat
anarchochuligan

Já jsem policajt a kdo je víc?Nosím opasek až pod zadkem!

Jsem prostě frajer a Rambo -

- přede mnou se každej třese!

Hej ty! NO TY! Pojď sem!

Ukaž mi svoji občanku!

No ty teda bezva vypadáš -

- tyhle grázly já nemám rád!

Ref.:

Tak to jsem JÁ - král Fízl První,

Tak to jsem JÁ - duševní impotent;

Tak to jsem JÁ - mně z cesty uhni,

tady jdu JÁ!

Dej si na mě velkýho bacha -

- nejradši bych tě vostříhal!

Pracky nahoru a opřít se vo zeď,

a roztáhni nohy - pořádně!

Co je ti, hajzle, po mým čísle?!

Chceš asi ještě jednu pendrekem!

Já si tě podám, to budeš koukat.

Reagovat
kilobyte

Já jsem chuligán a kdo je víc?Nosím opasek až pod zadkem!

Jsem prostě frajer a Rambo -

- přede mnou se každej třese!

Hej ty! NO TY! Pojď sem!

Naval mi svou šálu.

No ty teda bezva vypadáš -

- tyhle grázly já nemám rád!

Ref.:

Tak to jsem JÁ - král vymytý mozek První,

Tak to jsem JÁ - duševní impotent;

Tak to jsem JÁ - mně z cesty uhni,

tady jdu JÁ!

Dej si na mě velkýho bacha -

- nejradši bych tě zbil!

Pracky nahoru a řvi nadávky s námi,

a házej světlice- pořádně!

Co je ti, hajzle, po fotbale?!

Chceš asi ještě jednu teleskopem!

Já si tě podám, to budeš koukat.

Reagovat
Kepy_FCB

Opasek az pod zadkem to si je pletes d nekym jinym

Reagovat
A Seleção

Je rok 2019 a ceskej fotbal si hraje na to jak jdeme z dobou,ale tyhle vymlety spoceny prasata co chodej na fotbal delat jen problémy se ještě nepodařilo vymýtit?Okamzite bych tomu kdo to házel dal doživotní zákaz na fotbal a minimálně podmínku za obecný ohrožení.Tohle je proste nepřípustný.Zaloval bych klub ze si není schopnej tohle pohlidat.Ovsem na jednu stranu je mi klubu lito.Celkove tohle “fandeni” nechapu.Tady ty dementi co “zijou” pro klub jsou lidi dobrý leda do plynu.K čemu jim je žít něčím kde nemaj sebemenší vliv na dění a chod ty organizace?Jsou to jen věcně ozrali hovada bez mozku který maj svůj zivot tak v prdeli ze jim nezbývá nic jinyho než žít něčím nad čím absolutně nemaj kontrolu.Urcitym způsobem je to odraz jejich života kde už taky ztratili kontrolu.Cela tahle komunita lidi z kotlů je banda omezencu kterým by se melo zakázat chodit k volbám a mít deti.Eat me.

Reagovat
fefo

Reagovat
mistr129

Mohl jsi vynechat předposlední větu a dostal bys

Reagovat
doNny

Je rok 2019 a ty si svým popisem zůstal v roce leda tak v roce 1999. A k čemu je třeba tobě takové internetové fandění Arsenalu, tihle alespoň na svůj klub chodí a představ si, že jsou tam i takoví, kteří tím klubem žijí tak, že na stadionu nechají hlasivky, nemalé peníze za domácí a zejména venkovní zápasy a není jim jedno třeba situace v klubu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele