Polanski odejde z Getafe, chce se vrátit do vlasti

24.05.2009, 22:20
Aktuality
Eugen Polanski stráví v Getafe pravděpodobně jen jednu sezónu. Německý záložník se i přesto, že má v klubu z periferie Madridu smlouvu do roku 2012 a stal se zde stabilním členem základní jedenáctky, chce vrátit do bundesligy, kde by mohl hrát opět za Mönchengladbach...

"Vycházím z toho, že se na příští sezónu vrátím do Německa a budu hrát v bundeslize," prohlásil 22letý defenzivní záložník.

Polanski již je na odchodu se svým stávajícím klubem domluven. "Getafe mi nebude odchod přestupovou částkou znemožňovat," uvedl bývalý kapitán německé "21" při rozhovoru v Borussia-Parku v Mönchengladbachu, který je hlavním kandidátem na jeho služby.

"Nebudu zatajovat, že bych za Gladbach znovu rád hrál," uvedl Polanski, který nastoupil v Primera División k 26 utkáním a i přes zaječí úmysly si svou španělskou anabázi pochvaluje: "Byla to pro mne důležitá zkušenost, kterou mi již nikdo nevezme."

Autor: Petr Vaněček / dpa

Komentáře (12)

Přidat komentář
aurelio

Načo tí Nemci aj chodia za hranice, teraz akurát čítam, že Becka chce Fiorentina ... Podľa mňa to Nemcom v zahraničí jednoducho nejde a trvá im možno 3-4 roky kým si ozaj zvyknú (Lehmann, Ballack, Huth) alebo si nezvyknu vôbec (Odonkor, ...) Je síce pravda, že kedysi sa ich zopár presadilo (Hamann, Bierhoff), ale to je už minulosťou a jednoducho im to tam nejde.

Reagovat
Arne

Souhlasím... Navíc doma mají ráj, tak proč odcházet?

Reagovat
irik

Liebe Vaterland ... .

Jinak ale jich taky bylo dost, Klinsmann, Matthäus, Rummengge ...

Reagovat
Arne

Jj.

Reagovat
Arne

Jinak doufám, že se Beck nezblázní, potřebuje ještě uzrát. Neříkám, že ve Fiorentině by mu to nebylo umožněno, ale na druhou stranu by to byl velkej risk.

Navíc se stylem hodí přesně do bundesligy.

Reagovat
smazaný uživatel

presne, ale do ted nechapu proc ho stuttgart poustel

Reagovat
Bakary3

Jj, super hráč ! A hraju taky pravýho be(c)ka a je to i můj oblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

Armin Veh s ním nepočítal a prostě nechtěl brzdit jeho kariéru, ale zase když se podíváš, tak Träsch je taky dost dobrej... by mě zajímalo, kde ty pravý obránce berou - potřebujem jednoho jako sůl

Reagovat
Kapřík

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že po něm nechňapne HSV Jestli chce Hamburk hrát v příští sezoně o titul musí mít jednoznačně širší kádr než letos. Konkurence v obranných řadách by velmi prospěla a věřím tomu, že Polanski by klidně mohl hrát v klubu i klíčovou roli.

Reagovat
smazaný uživatel

zimní posily už jsou v týmu půl roku, takže by už měli být adaptovaní - Tavares a Rincón... ale je pravda, že by měl přijít ještě jeden, jelikož si často pomáhali Alexem Silvou... jinak do Gladbachu bych si ho celkem přál...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele