Pokud přijde odpovídající nabídka, Chiesa může odejít, řekl Commisso

16.04.2020, 14:20
Aktuality
Federico Chiesa ve svých 22 letech patří k tahounům Fiorentiny, přičemž opakovaně bývá spojený s možným odchodem. Ten je možný, pokud dorazí odpovídající nabídka...

Talentovaný křídelník je odchovancem tradičního italského klubu, za který nastupuje čtvrtou sezónu. Dobrými výkony se Chiesa probojoval také do reprezentačního mužstva.

Nikoho proto nemůže překvapit, že je syn slavného otce Enrica spojován s odchodem, zájem o jeho služby mají především místní velkokluby Juventus a milánský Inter.

"Slíbil jsem, že pokud přijde odpovídající nabídka a bude chtít odejít, nebudeme mu bránit," uvedl prezident Rocco Commisso.

"Doufám však, že se situace ve Fiorentině zlepšila natolik, abychom mohli udržet kádr pohromadě a zažít lepší sezónu," přeje si.

Autor: Jiří Vojík / onefootball.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
Hachim Mastour

Reagovat
martin.b

Do Juve by se určitě hodil, potřebujou křídelníka jako sůl. Otázka, jestli by nedopadl jak Bernardeschi. Já bych mu doporučil Arsenal, tam je snad pod Artetou potenciál

Reagovat
TheMally11

arsenal

Reagovat
BůhAnfieldu

arteta

Reagovat
smazaný uživatel

Bernardeschi je na křídle pomalej jak moje prababička.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli odejde Sancho tak by byl dobrá náhrada v Dortmundu a i Dortmund je ideální jako přestupní stanice do úplně top klubu

Reagovat
The Krupy

Hlavne nech ostane v lige.

Reagovat
bourbon

Dortmund nebo něco podobného by mu asi sedlo.

Reagovat
Deki

K nám je to teď asi blbost. Kam s ním v 3-5-2?

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund nebo Inter

Reagovat
Houfi

Líbil by se mi v AS, stejně jako Castrovilli.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele