Pokud bude Stoke chtít, zůstanu, připustil Huth

11.05.2015, 20:34
Aktuality
Robert Huth patřil během minulých sezón mezi neodmyslitelné opory Stoke City, avšak díky zranění vypadl ze sestavy a nakonec vzal zavděk hostováním v Leicesteru. Návratu k Potters se však nebrání...

Německý obránce přišel do skromného klubu před necelými šesti roky z Middlesbrough a okamžitě se zařadil mezi opory defenzivněji laděného celku. To platilo až do minulé sezóny.

Během té zkušený zadák stihl odehrát kvůli dvěma operacím kolena pouze 12 ligových zápasů, načež o nic lepší to nebylo ani během první části letošní sezóny. Huth tak neváhal a odešel na hostování do Leicesteru, kde okamžitě zapadl a i díky jeho přičinění směřují "Lišky" k záchraně.

Po sezóně by se měl Huth vrátit na Britannia Stadium, kde má smlouvu ještě na příští sezónu, sám však neví, co se stane. "Bude na rozhodnutí Stoke, co se stane," uvědomuje si Huth. "Pokud se mnou nebudou počítat, odejdu, ale nebudu mít problém ani se setrváním," dodal 30letý stoper.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
livefan

Snad zůstane

Reagovat
smazaný uživatel

Svojou hrou akoby nebol Nemec

Reagovat
Filip12

no i němci hrají tvrdě a agresivně jen škoda že sem pře lety neprosadil v chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

no.. šance tam byla.. já mu popravdě i dost věřil. ale asi na to spíš neměl.

Reagovat
jv

Jak to bylo myšleno?

Reagovat
Bakary3

Asi,ze je nefotbalovej, trosku poleno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Němci jsou totiž světově proslulí technici, se kterými se nějácí Brazilci, Argentinci, Španělé nemohou měřit.

Reagovat
Bakary3

To nikdo nerika, ale presto je nemecka liga a jeji hraci hodne technicka, mozna skoro nejvic. To, ze Nemci maji navic fyzicku, zarputilost a takticky mysleni a nevidis na prvni pohled jen technicky kousky je druha vec. A vubec,on technickej fotbal neni jen o kokoinkach s balonem,ale o kombinacni hre,a v tom jsou Nemci jedni z nejlepsich.

Reagovat
smazaný uživatel

mně příjde jako typickej

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele