Poklona mistru Lambertovi

16.05.2012, 00:54
Názory a komentáře
Zaujalo nás
Je jedním z těch, kteří na manažerské řemeslo spěchali i nespěchali. Od fotbalu si po skončení bohaté aktivní kariéry neodpočinul ani chvilku; mezi smetánku, k níž se řadí také jeho vzor Ottmar Hitzfeld, ale kráčí pomalu - skrze angažmá v Livingstonu, Wycombe, Colchesteru a...Norwichi. Co s ním udělal a v čem spočívá Lambertovo kouzlo?

Hlavní motivace k sepsání této analýzy by se vlastně dala shrnout do jedné věty: Paula Lamberta považuji za aktuálně nejzajímavějšího manažera na Ostrovech, ještě spolu s Alanem Pardewem. Tím důvodem proč...je prostě a obyčejně taktická příprava, možná lépe řečeno připravenost a úplně nejtrefněji shrnuto výbava celého mančaftu.

Na Pardewovu bleskurychlou proměnu zvláště defenzivní složky Newcastlu se s kolegou Hrubasem zaměříme v některém z příštích článků. Ten dnešní se chce soustředit předně na tvář Norwiche; a ve vedlejší roli bude působit také srovnání Kanárků s dalším opěvovaným nováčkem z Walesu. Tím ostatně začneme...

Jeden za osmnáct, druhý bez dvou za dvacet?

Nejprve bych rád předeslal, že ačkoliv na následujících pár řádcích budu Lamberta s Rodgersem stavět proti sobě jako dva znepřátelené filozofy, na poli osobním lze jejich vztah charakterizovat jako velmi vřelý. Oba pánové k sobě chovají velký respekt, navzájem se chválí v médiích, před oběma letošními vzájemnými zápasy spolu vedli dlouhou řeč doprovázenou úsměvy na obou stranách. Coby lidé k sobě tedy Lambert s Rodgersem, dva mimořádně mladí (42, respektive 39 let!) manažeři, nemají vůbec daleko; to však neplatí o jejich strategických preferencích.

Swansea je v globálu vyzdvihována patrně intenzivněji než Norwich. To převážně z prostého důvodu: nepřizpůsobuje se soupeři, snad nikdy za celou sezonu se neuchýlila k takzvanému betonu, pořád projevuje snahu kombinovat. Což je vskutku sympatické a lze chápat, že to kdekomu imponuje - hlavně tedy těm, co neviděli v semifinálovém představení Chelsea proti Barceloně "žádnou taktiku". Nicméně pochopitelně to má své velké slabiny, které se projevily hlavně ke konci sezony, kdy se Labutě staly dobře čitelným soupeřem, ať už co se základní jedenáctky (strategický střed pole zůstal celé jaro vlastně neměnný), nebo samotného herního stylu týče (rychlý přechod do útoku zkrátka dělá Swans ukrutné problémy, stejně jako dravý presink soupeře).

Každopádně tedy vězte, že ne nadarmo Swansea i někteří tady na fóru přezdívají "velšská Barcelona". Její doménou je projev plný krátkých přihrávek, a to - zdůrazňuji - zejména mezi obránci a středovými hráči (často nejdefenzivnější činitel z té trojky, Leon Britton, si celý ročník udržoval úspěšnost přihrávek nad 90 procenty). Tohle lze například krásně vyčíst z takzvaných chalkboardů, na nichž jsou zakresleny právě třeba všechny přihrávky inkriminovaného týmu (viz tento odkaz - branka Velšanů je na obrázku ta dole). Swansea, to si tedy zakládá na pasech takřka výhradně krátkých (rovněž zpravidla kolem 90%); podstatnou složkou je brankář Michel Vorm, jehož pomalu nikdy neuvidíte rozehrát dlouhým výkopem; a kromě "zezadu-doprostřed" se hojně nahrává rovněž po ose ze středu-na kraje, kde coby chtěný kontrast zpravidla fungují hbití, často sobečtí hračičkové. Na hrotu pak zdaleka nejčastěji operuje samotný hrot, jemuž se dostává docela neklasické podpory - téměř žádný centr, vše (ovšemže) po zemi.

Canaries, jakkoliv ve svém středu rozhodně nemají nějaké bezhlavé rytíře, naopak využívají zcela jiných cest k přechytračení soupeře. Zpravidla - a to opravdu v 99% případů - vycházejí z aktivní, chtělo by se říct kvaziosobní obrany, aby protivníka překvapovali drtivě jednoduchými a na pohled strojově secvičenými protiútoky. Jejich charakter bývá vskutku jednoduchý, leč na provedení nepochybně náročný: jak se přesvědčil i takový Arsenal ke konci sezony, oblíbenou disciplínou Norwiche je bleskurychlé přenesení míče zprostředka do křídla a pak využívání druhé vlny, shazování balonů takříkajíc "pod sebe". Takhle Kanárci jen během úvodního dějství dvakrát rozebrali obranu třetího nejlepšího týmu soutěže - jednou z toho i skórovali. Tehdy se také nejvýrazněji projevoval další atribut: žlutozelení si vepředu vystačí i s obdivuhodně malým počtem hráčů, až nepochopitelně často zvládají ve vápně nacházet jen jednoho forvarda; jako by jejich přihrávky byly do vápna naváděné skrz nějakou herní konzoli.

Tohle je přitom schéma pro rozestavení s jediným hrotovým útočníkem, což není jediná systémová varianta, jíž Lambert během nováčkovské sezony představil. V mnoha zápasech sahal na soupisku pro dva forvardy; a tehdy byl recept od pohledu ještě banálnější. Nezřídka se posílaly dlouhé balony na houževnaté útočníky, kteří se perfektně doplňovali jako páka s funkcí "sklepnutí-doklepnutí". Co je ale vůbec nejdůležitější - a vytváří to zároveň nejmarkantnější rozdíl mezi Swansea a Norwichem -, Lambert mezi těmito formáty rozestavení pendluje i během zápasu, zatímco Rodgersovi je takhle viditelná reakce na vývoj zápasu vesměs cizí. To se ostatně v celé své nahotě ukázalo také na Liberty Stadium, když oba novici podruhé v sezoně vyrukovali proti sobě.

Právě tam Lambert ne premiérově předvedl svůj trademark. Jestliže je docela běžné, že kapitán lodi během utkání otočí kormidlem o 90 stupňů, aby střídáním provedl rotaci z variace systému 4-3-3 na jakoukoliv podobu klasického 4-4-2 (či naopak), rodák z Linwoodu tuto změnu ve Walesu provedl, aniž by vysvlékl jediného náhradníka. Na zřejmou územní převahu protivníka (až 58%) reagoval za nepříznivého poločasového stavu 0:1 upuštěním od rozestavení 4-4-2 a přeskupením formace do 4-3-1-2. Tím hlavně zefektivnil osobní obranu: na tři klíčové hráče Swans operující uprostřed pole rázem byli čtyři soupeři, kteří zároveň vysokým presinkem zdárně odřezávali tvořivé stopery. Za prospěšný vedlejší vliv pak navíc lze mít větší volnost scvrknutých, ale pořád krajních záložníků při sbíhání do stran a rozjíždění tradičních křídelních brejků.

Inu, co se nestalo: Canaries nakonec otočili na 3:2, statistiku držení míče dokonale srovnali a ve výsledku se po ManUtd stali teprve druhým lupičským celkem na Liberty Stadium. Ke všemu na rozdíl od favorita, jenž vyhrál díky hrubce Rangela, obyčejně nepříjemného soka v několika pasážích duelu i viditelně přehrával. To vše kvůli pohotové a správně mířené reakci Paula Lamberta, provedené mimo jiné na základě předcházejícího vhodného výběru hráčů/letních posil. Ale to už je téma další minikapitoly...

Jen univerzály, prosím!

Lambert si na flexibilitě a adaptibilitě hráče doopravdy zakládá, hlavně tedy pokud jde o ofenzivní složku týmu. Jinak by na Liberty Stadium pochopitelně nikdy nemohl provést takovou rošádu, neboť tehdy jedině Fox neuslyšel v poločase významně jiné pokyny než před zahajovacím výkopem. Pilkington se například zleva přesunul na pravý hrot "diamantu"; Surman začal místo striktně ze středu hrát více zleva; Bennett opustil funkci pravého křídelníka, aby šel působit přímo pod Holta...a fungovalo to, jak už jsme si řekli výše. Přitom je třeba jedním dechem dodat, že všichni tři jsou bez výjimky Lambertovými nákupy, "Pilks" s Elliottem Bennettem dokonce nedávnými, letními. Manažer si je tedy přímo vytipoval pro své účely, a opět při tom uplatnil vyvinutý cit pro hru.

Ten ale prodává i na jiných frontách. Například Russell Martin s Ryanem Bennettem vzadu. Opět coby Lambertovi vyvolení dokonale pasují do jeho trenérské vize. Obětavost a houževnatost, jíž se zadní řada Norwiche vyznačuje hlavně v konfrontaci se zástupci elitní pětky - tou přece oplývají oba ažaž. Viz Arsenal na podzim i na jaře: v jednom zápase Martin snad třikrát zachraňoval Canaries na brankové čáře, jednou vysloveně heroicky; v tom druhém Bennett stejně často fantasticky blokoval pokusy hvězd soupeře. Navrch si oba hýčkají slušnou kopací techniku, která je potřeba pro hledání vysunutých, zdánlivě odřezaných "hroťáků".

A nakonec ještě jeden aktuální příklad Lambertova chytrého operování na trhu: Jonny Howson. Jedno z nejpříjemnějších jarních překvapení, autor geniálního pasu na vyrovnávací gól na Emirates Stadium a promyšlený krok k ještě větší nečitelnosti celého mužstva. Do ledna kapitán druholigového Leedsu je totiž prototypem "deep-lying playmakera", čili opatrnějšího tvůrce hry operujícího převážně v těsné blízkosti středového kruhu. Howson se snaží hrát "z jedničky", má cit pro diktování tempa hry, je precizní, inteligentní...a Lambertovi právě těmito svými ctnostmi vkládá do rukávu další eso. Norwich je s ním (a nejlépe i v kombinaci s Hoolahanem, s nímž se ale Howson zatím potkává jen zřídka) daleko silnější na balonu a může se polehoučku blížit labutímu stylu hry; což bychom pak mohli mít za třetí konkrétní herní plán, a to už je luxus, který ve svém šatníku nechovají ani nejlepší kluby světa.

Pochopitelně kvalita týmu tady je pořád velkou brzdou. Ostatně z osmi výraznějších hráčů, které v létě Lambert přivedl, bylo sedm ve věku 22-24 let, přičemž jen Vaughan a stoper Ayala měli nějaké zkušenosti s Premier League (vskutku minimální). Rovněž obecně je podstatná část týmu tvořena borci s čerstvými vzpomínkami na třetí nejvyšší soutěž, kterou Norwich ještě před dvěma lety hrál. Také mnohdy Canaries při snaze kombinovat a určovat vývoj zápasu vypadají až legračně - jenže možná právě proto mám veškeré jmenované kroky za úctyhodné.

Lambert je velkým pragmatikem, koneckonců i směrem k čistě kombinačnímu projevu kdysi utrousil, že "není správně, když se hraje překrásně a prohrává se". Proto je dobře, že si uhlazuje různé cestičky, po kterých pak lze dojít k onomu kýženému cíli - k vítězství. I tímhle přístupem (stejně jako houževnatou defenzívou) právě tichý manažer může odkazovat na své vzory v německém fotbalu. V tomto prostředí se sice pohyboval jediný rok, to však ve společnosti osobností, jako jsou Freund, Kohler, Reuter, Möller a zejména Hitzfeld. Pod jeho vedením Lambert uhlídal i samotného Zidana (a sám teď princip "osobky" ordinuje vlastním ovečkám), aby se stal teprve druhým Britem, který vyhrál Ligu mistrů se zahraničním týmem.

Dalším velkým Lambertovým učitelem je pak Martin O’Neill, jenž skotského středopolaře pět let vedl v Celtiku. Jeho osobu je zase třeba mít na paměti, když půjdeme po stopách Lambertovy autority a vůbec přístupu k manipulaci s hráči. "Myslím si, že v kabině by vždy měl být jen jeden hlas, a to ten manažerův," prohlašuje nekompromisně 40násobný internacionál. Zrovna O’Neill je přitom určitě stoupencem této "školy", proslavil se coby vášnivý a dominantní motivátor. Lambert ho beze zbytku následuje. Vítanou vizitkou mu budiž jinde vzácná čitelnost individuálních pokynů od postranní čáry. Dvaačtyřicetiletý Skot vlastně vůbec nesedí, neustále s rukou přiloženou ke rtům dumá nad tím, co by svěřencům přikázal. Notýsek také - zcela běžná součást jeho zápasového inventáře. A výsledky se dostavují: nevybavuji si momentálně tým, jehož hráči by tak viditelně reagovali na prosté "hraj to víc z kraje" a podobně; opravdu ne.

Rotuji, rotuješ, rotujeme...

Ale abych jen neglorifikoval...Lambert se pochopitelně stále má co učit, a i tenhle jeho projekt samo sebou skýtá své mouchy. Vedle individuálních minel různých hráčů (Ward vs. Blackburn a Liverpool, ale také Martin proti Arsenalu) a nepříliš kvalitně obsazených postů (levý bek, po Naughtonově návratu z hostovačky i pravý kraj obrany) bych vypíchl zejména neunášenou fyzickou náročnost vlastní hry. Nezřídka se stalo - hlavně v konfrontaci s velkými favority na podzim -, že Norwich prvních 45 minut deptal o mnoho kvalitnějšího soka neuvěřitelně aktivní, vířivou obranou, obsahující enormně náročné prvky jako třeba ztrojování hráče na míči; pak ale během druhého dějství postupně odpadal a dobře rozjeté zápasy strojově prohrával.

To jsou případy Stamford Bridge (vítězný gól v 83. minutě), Old Trafford (68.) i domácího zápasu s ManUtd (Giggs rozhodoval v poslední minutě), Etihad Stadium (čtyři góly z pěti po pauze; stejně jako doma - ze šesti) nebo výjezdu na půdu Arsenalu (Persie skóroval dvakrát v závěrečné dvacetiminutovce). Z celkového počtu 29 branek inkasovaných v soubojích s top6 se hned devatenáct narodilo až po 15minutovém oddechu. To je zhruba 65 procent, celkem výmluvné číslo. Teď co s tím? Lambert to řešil vesměs banálně, zvláště ve druhé půlce sezony intenzivní rotací. Já tento interesantní jev analyzoval se zahrnutím všech zápasů a změn udělaných před nimi...a s radostí můžu zahlásit, že výstupy se neobešly bez zajímavosti.

Především je patrný již naznačený nárůst s přelomem kalendářního roku. Pokud nám na podzim (aby to bylo jednodušší, tak doba před 1. 1. 2012) aritmetický průměr našeptával něco o necelých dvou - přesně 1,9 - změnách na jedno utkání; po vystřídání kalendářů to už bylo bezmála 3,3. Řečí celých čísel je ten nepoměr zřejmě ještě lépe čitelný: prvních 18 kol dohromady registrujeme 35 obměn, následujících devatenáct už 62! Navíc zatímco mezi 26. zářím a 29. říjnem si Lambert dovolil až pět kol odehrát s totožnou jedenáctkou a k tomu později přidal i jednu dvoukolku, v novém roce už případy zachování předešlého uskupení nalézáme všehovšudy dva. Jedním z nich bylo závěrečné klání, kdy už se opravdu nebylo na co šetřit, tím dalším nejhorší porážka v sezoně od ManCity (netočilo se i kvůli rozsáhlé marodce). Přitom ještě vezměte v úvahu, že na podzim Kanárkům taková kontinuita vesměs prospívala; v nezměněné sestavě prodělali jedinou porážku (na Old Trafford, což není žádná ostuda), jinak si došli pro dvě výhry a čtyři remízy.

Ale vysledovat se dá pochopitelně daleko větší množství pozoruhodných prvků. Třeba že po úvodním hledání harmonie v rozestavení 4-4-2 (čtyři kola a 18násobná rotace) dospěl Lambert k variantě s jedním hrotem, jíž pak podržel oněch pět střetnutí s bilancí 2-2-1. Při návratu k systému se dvěma útočníky navrchu Kanárci ne náhodou ihned svému sokovi podlehli, aby na Arsenal zase vyrukovali s osiřelým Morisonem. A to rázem opět fungovalo. Pikantní je také pozorování přínosu Anthonyho Pilkingtona, jehož neproniknutí do irské reprezentace (stejně jako to Hoolahanovo) představuje nejen pro mě solidní záhadu. S ním v základu Norwich devětkrát vyhrál (celkem za sezonu posbíral 12 výher!), stejněkrát prohrál (15) a pětkrát remizoval. Svými starty od začátku se tedy podílel na 32 ze 47 získaných bodů (asi 68 procent).

Právě jeho, a dále i Hoolahanovo přehnané šetření (nebo přílišné opomíjení tradičně vlivného Simeona Jacksona) lze mít za další chybky, kterých se během uplynulého ročníku Paul Lambert dopustil. To vše ale můžeme s ohledem na příští sezonu docela dobře zařadit do šuplíku "kosmetických úprav". Vždyť když ještě předloni hrajete třetí ligu, dá se čekat, že tempo PL napoprvé nepolknete zcela dokonale. Na tom se dá snadno zapracovat a já věřím, že Lambert toho je schopen; takže nelze vyloučit, že se příště dočkáme ještě silnějších Kanárků.

...a mimochodem třeba i jejich zdařilé kopie. Do Premier League se totiž z League One během dvou let probojoval také Southampton, který Norwich dle redaktora uznávaného deníku The Guardian Toma Daviese nepřipomíná jen podobně strastiplným návratem mezi smetánku. Také vyznává přímočarý styl fotbalu; také je zvyklý spoléhat na jednoho bojovníka vpředu a zároveň fotbalistu "omláceného" roky strávenými v nižších soutěžích (Grant Holt-Rickie Lambert); také je veden progresivním, relativně mladým (47 let) manažerem, v tomto případě Nigelem Adkinsem; a tahoun Adam Lallana by klidně mohl do Premier League vtrhnout tak dravě jako podobně starý Pilkington.

Zkrátka i v příštím ročníku se snad můžeme těšit na jakousi "vzpouru trpaslíků". Ať už těch docela zaběhlých, nebo kompletně nových...

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (608)

Přidat komentář
smazaný uživatel

do clanku se pustim hned, ale ot: http://bit.ly/KkCAvo tohle asi u nas nevyslo a nikdy nevyjde ze

Reagovat
fantomas

Hádám, že myslíš v češtině - to asi ne, každopádně v angličtině jo...na amazonu je přes třicet review.

http://tinyurl.com/cqwr3vj

Reagovat
smazaný uživatel

diky, jedine co ctu anglicky, tak jsou materialy do skoly, ale normalni beletrii nevim jestli bych zvladl a zadne pdf na zkousku jsem nenasel

Reagovat
fantomas

Já právě čekám, až mi padne veškerá četba do školy a nejspíš se to pokusim přelouskat - motivace bude drahý poštovný z Británie, to pak člověk nemůže jen zahodit :)) Každopádně reference na to dou fakt skvělý no, minimálně kus z toho musim vidět...

Reagovat
smazaný uživatel

no pokud bys to tedy objednaval, tak bys to mohl vzit dvakrat a postovne se rozdelit, 380 stran by se snad za leto precist dalo

Reagovat
fantomas

Jojo, to by snad šlo..si tě když tak najdu v diskuzi, kdybych se odhodlal.

Reagovat
smazaný uživatel

urcite potom dej vedet v nektere z PL sekce, diky

Reagovat
smazaný uživatel

v angličtině jsem našel použitou za 4,5 libry i poštovným :)

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nováček z Norwiche se rozhodně neubrání srovnání a rozhodně ne se swansea...mě rozhodně víc zaujal víc nováček se swansea a přeju mu co nejdelší udržení!

Reagovat
smazaný uživatel

vypil jsem trochu rumu ale každej pochopí...

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej článek, úžasné statistiky. Klobouk dolů Fantíku.

Jak Norwich, tak Swansea mě dokázali pohltit do svých zápasů. U obou jsem si našel to svoje. Nezapomenu na domácí zápas Kanárků s Arsenalem (první zápas Norwiche, co jsem viděl). Čekal jsem beton, nudu, cokoliv tomu podobného, ale jejich styl hry mi vytřel zrak, byl to fenomenální zápas.

Reagovat
fantomas

Mně prvně učarovali proti Chelsea, pak hlavně proti MU a už se to vezlo...

Reagovat
miky10

Na SB neměli šanci.

Reagovat
fantomas

Uplně ste je rozjeli...

Reagovat
miky10

Tak dali jsme jim o dva góly, kdo to může říct...

Reagovat
fantomas

ManCity, kinda.

Reagovat
miky10

Omg, já tam prostě byl!

Reagovat
fantomas

:-*

Reagovat
tomasinho

My jim dali tři

Reagovat
miky10

Ale doma 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Jako příští rok fakt nevím komu budu přát sestup, když nepočítám QPR.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě QPR, Sunderland a Villans, ale byla to těžká volba.

Reagovat
kiwwi

vsetky tri timy bez najmensej sance zostupit v dalsej sezone

Reagovat
smazaný uživatel

To je mi jasné, ale dEst psal, komu přát sestup, tak tohle je moje přání. Chápeš?

Reagovat
kiwwi

aha, tak to je potom jasne...Liverpool, City a Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

jinak reálně si myslím, že budou hrát o záchranu všichni 3 nováčci + právě Villa.

Reagovat
smazaný uživatel

+ tradičně Wigan to bude dělat zajímavější, aby se nakonec zachránil 3 kola předem

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Villy bych si tak jistej nebyl.

Reagovat
fantomas

QPR, Stoke, Birmingham/Blackpool.

Reagovat
miky10

Birmingham? To si řikáš odborník?

Reagovat
fantomas

Ježiši *WHU/Blackpool, i když u WHU jen s velkými rozpaky, tam bych byl asi na vážkách s Wiganem.

Reagovat
smazaný uživatel

Brums? finále hrají WHU a Blackpool ne?

Reagovat
tomasinho

Stoke?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Jj, pro mě ten tým už absolutně ztratil kouzlo, když se oprostim od náký tradice apod. Kór když to příští rok bude celkově ohledně sympatií tak nabušený.

Reagovat
tomasinho

Aha, tak to jo. Já tam pořád daleko víc vhodnějších kandidátů. Reálně ale pochybuju, že by o záchranu hráli.

Reagovat
fantomas

Podle mě to i možný je. Letos už taky ta Britannie tolik "nefungovala", a pokud to příští rok bude pokračovat ještě ve většim, což nelze vyloučit, budou mít už solidní problémy.

Reagovat
tomasinho

Tak oni věštinou mývají první půlku sezony lepší ne? Pořád tam nevidím až takový prostor pro pokles, navíc Pulis chce tým posílit a oživit, aby ten propad nenastal. Nevěřím, že by skončili níže než třeba 14.-15.

Reagovat
smazaný uživatel

První půlku sezony mají vždycky krásně umytou

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

Reagovat
fantomas

Tak pokud se mu to povede oživit..

Reagovat
soukup

takhle se to nedá vůbec brát, sezónu hrozně ovlivnili poháry, já třeba sem podobný umístění kolem 14. místa čekal, když sme se dostali do skupiny EL. Moc si nedovedu představit, že ten tým pod Pulisem sestoupí, jediná "šance" podle mě je v tom, že by někdo koupil Shawcrosse i Hutha a náhrady za ně by vyhořely, jinak ten tým uhraje 40 bodů vždycky

Reagovat
fantomas

Jj, reálný to asi neni.

Reagovat
tomasinho

Záleží, kdo povede WBA, klidně jim to budu přát, pokdu tam bude někdo nesympatický místo Roye. A uvidíme, co ve Wiganu. QPR je ale jistota.

Reagovat
smazaný uživatel

Vypada to na Hughtona

Reagovat
tomasinho

Mi nidky nepřišel ničím zajímavý, takový až mco hodný na můj vkus, nemastný, neslaný. Pokud tam bude on, nebudu mít s jejich sestupem problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja budu mit problem pristi rok nekomu prat sestup a nemuzu ho vylozene prat ani WBA, posledni tri roky jsem si je vcelku oblibil a preju jim, aby se zbavili nalepky jojo klubu

Reagovat
tomasinho

Tak to se už zbavili, když zůstali dva roky v kuse. Ale já nevím, mám k nim takový nijaký vztah, ani pozitivní ani negativní, pdo Di Matteem hráli super fotbal, pod Royem zase takticky super. Ani ten kádr mi moc neimponuje. Pokud by tam byli namočeni, tak by mi asi jejich pád nevadil.

Reagovat
smazaný uživatel

No toho se nezbavis diky dvema sezonam v rade Ja tam mam hodne oblibenych hracu mezi zaloznikama a utocnikama a bavi me sledovat je

Reagovat
tomasinho

Tak já je snad letos ani neviděl no. Ale pár oblíbenců se tam najde (Long, Morrison, Scharner, Andrews).

Reagovat
Trand

Reid. Potom Brunt, Fortune, těch sympaťáků je tam hrozně moc.

Reagovat
tomasinho

Reida ani Brunta moc nemusím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azza

Morrison

Reagovat
Trand

West Ham, Villa a ten posledni nevim. QPR, kdyz by vyhazeli ty dementy a Hughes by si tam vybral posily, tak by to mohl byt hodne zajimavej tym. Od Readingu zas nevim, co cekat. A pro toho tretiho se proste rozhodnout nemuzu. Btw super clanek. *thumbs up* (Nejak mi tu blbnou ty smajly)

Reagovat
smazaný uživatel

QPR, QPR, QPR (aspon jednou to musi vyjit )

Reagovat
soukup

Swansea, QPR, WBA i když to není že bych jim to vyloženě přál, jen by mi nechyběli

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Taky to tak vidím.

Reagovat
kiwwi

Swansea

to uz skor ten Norwich

Reagovat
soukup

já je nemusím no, nechtěl sem aby postoupili a oni si ještě dovolí se zachránit, skandál

Reagovat
kiwwi

oni si toho dovolili trochu viac, nez len zachranu

Reagovat
soukup

jestli skončí 17. nebo 11. už je fuk, prostě záchrana

Reagovat
kiwwi

tak ja som myslel skor ich vykony kde si dovolili prehravat hocikoho, nie priecku na ktorej skoncili

Reagovat
smazaný uživatel

QPR, WBA, Stoke.

Reagovat
kiwwi

a odmenou mu bude praca v Aston Ville

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

proč??

Reagovat
fantomas

Zkus hádat.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám, že ne.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Moc hezkej článek, Norwich mám rád (Swansea taky, ale Canaries mi jsou sympatičtější), viděl jsem ho i naživo. A za kolegu Hrubase.

Reagovat
fantomas

Nevěděl sem, jak ho "nazvat". Uživatel/diskutér mi přišlo moc, jak bych to řek...degradující.. :))

Reagovat
miky10

Já to chápu no, ale vypadá to vtipně.

Reagovat
Wat

Už se těším na dopoledne, až si to přečtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo hned jasný, že je to dílo fantíka

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může vyjít aritmetický průměr střídání 3,3?

Reagovat
smazaný uživatel

To je bráno asi jako změna hráčů v zahajovacích sestavách.

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš :) To je když čtu v rychlosti a nesoustředím se na to.

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Parádní článek

Reagovat
Studna

Klidně víc takových. Třeba i o týmech z Big4 + Newcastle, ManCity nebo Tottenham, jinak samozřejmě super práce

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný článek fantomasi, přes ten počáteční odpor tě začínám mít rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se mi libi ta statistika tykajici se zmen v zakladni sestave I kdyz ona je super kazda statistika, kterou mi nekdo predlozi takovym zpusobem na zlatym podnose

Co se tyce toho srovnani Saints a Norwiche v podani Guardianu, jsem sam zvedavej, co bude Adkins praktikovat v PL, protoze je to porad jeste dost nezkusenej manazer a v Champu se mu darilo hodne zapasu vyhrat diky kvalite hracu. Podobnost s Norwichem je v utoku (Holt/Lambert), ne uplne skvelej golman + obrana, a docela dost variabilni zaloha. Ale Saints budou pravdepodobne hrat 4-4-2 s postupnym prechodem do utoku, naopak ten rychlej prechod do utoku charakteristickej pro Norwich ocekavam spis od Readingu

Reagovat
Arbiter

Yaya prý chce odejít z ManCity, hehe

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemá tam tak výsadní postavení, jak byl zvyklý. Kam by ale šel s tím platem?

Reagovat
tomasinho

Jak nemá výsadní postavení? A kde byl zvyklý jako? Vždyť tam má největší plat, hraje skoro každý zápas, může útočit, není moc svázaný taktikou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak rozhodně na něm hra nestojí tolik jako dřív a naopak bych řekl, že je svázaný taktikou celkem dost poslední dobou.

Reagovat
tomasinho

A kdy jako dřív? Děláš, jak kdyby tam byl sto let. A že na něm nestojí? Vždyť jim prakticky v závěru zajistil titul, když zahrál neuvěřitelně v derby a pak i v klíčovém duelu s Newcastlem. Tak jasně, že když vedle něj hraje jen Barry nebo jen De Jong, tak se musí vracet. Ale zrychlist hru a vyvézt míč tam umí takhle jenom on, proto je pořád pro ně klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Exactly.

Reagovat
smazaný uživatel

btw neprohlásil on jednou, že se vrátí do Barcy?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by bylo super. Nějaký prohlášení o návratu do Barcelony měl ala "klub srdce". Je to motor jejich zálohy, celkem i rozhodující faktor v mnoha zápasech.

Reagovat
Arbiter

prý se o jeho služby zajímají Bayern, my, uvažuje o návratu do Barçy...

Reagovat
smazaný uživatel

Okurková sezona začínáá

Reagovat
Arbiter

prý se mu u vás nelíbí

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť jsme jen vyhráli ligu...

Reagovat
Arbiter

No a? Jeho agent říká, že se Yayovi v Manchesteru prostě nelíbí, že tam není šťastný

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho agent říkal,že už v City nemá motivaci ne?

Reagovat
smazaný uživatel

agenti toho nakecají uvidíme kde je pravda

Reagovat
smazaný uživatel

díky, za super článek. Klidně víc podobných článků.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Rath Taky nedůvěřuju bankám a svoje peníze si schovávám doma

Reagovat
Filipow

OT: HIMYMáci, koho si to Ted vzal? Robin, nebo Victorii? Nemohl jsem to poznat.

Reagovat
fantomas

Spoiler.

Reagovat
smazaný uživatel

maličko

Reagovat
Trand

Já když jsem to četl, tak jsem viděl HIMYM a okamžitě jsem to přestal číst a zařekl se, že do diskuze nepůjdu, než ten díl uvidím. Lidi jsou hrozně necitliví.

Reagovat
Arbiter

ono už to konečně skončilo?

Reagovat
Filipow

Ještě ne. Teď skončila sedmá sérka, kde byl Ted na své svatbě. Ale já nevím, jestli to bylo Robin, bo Victorii, sedí to na tu druhou, ale v ksichtu mi připomínala Robin.

Reagovat
Arbiter

Kolik to má mít sérií? 8?

Reagovat
Filipow

To netuším, ale asi jo.

Reagovat
Trand

Všechno tomu nasvědčuje, že příští rok bude poslední série.

Reagovat
Maresma

Robin tezko, kdyz o ni cely serial mluvi jako o teticce Robin.

Reagovat
Arbiter

tak ale můžou se rozvést, že jo

Reagovat
Filipow

Byla to Victoria, čučel jsem se a čučel na ni a řekl jsem si, že to bejt ona musí. Robin se vůbec nepodobá.

Reagovat
Maresma

Je to Robin.

Reagovat
Trand

To jsi jako nepoznal, kdo to je?

Reagovat
Filipow

Jo.

Reagovat
mr.Silver

vždyť to je Barneyeho svatba.

Reagovat
Filipow

Jsem z toho blbej už.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam rad lidi jako ty.

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyla jeho svatba... To byla Barnieho.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi nezdá, že by Robin nebo Victorie chodily na hodiny ekonomie. Každý, kdo to sleduje pravidelně musí vědět, že Robin ani Victorii si nevezme sakra!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lambert zachránit AV, Norwich pa v champu, ideální scénář

Reagovat
sejber

Skor Martinez zachranit AV a Wigan pa v Champe

Reagovat
tomasinho

Martin Kelly could be a surprise inclusion to the squad!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

No co, jako druhá volba n RB proč ne, navíc v U21 hraje stopera. Já osobně bych ho asi ještě nebral, když i v klubu dostává přednost Glen, ale Roy s ním pracoval a ví, co od něj může čekat.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc může v případě potřeby i na stopera.

Reagovat
tomasinho

Jo, píšu to, hraje tam i v U21.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud chce Hodgson nahradnika na RB a CB v jednom hraci, stejne ma porad k dispozici dve lepsi volby z MU a prijde mi zbytecny, aby jeli vsichni tri Mohl by si nechat vic prostoru pro zalozniky.

Reagovat
tomasinho

Tak Smalling je přeci zraněný a Jones podle mě pojede taky. Já bych vzal taky 7 beků s tím, že Jones/Kelly zvládnou oba posty. Ale kdo ví, jak to má promyšlené Roy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zapomnel, ze Smalling uz o Euro definitivne prisel. Tak jestli pojede 7 obrancu (Cash, Bainesy, Terry, Gary, Johnson, Kelly, Jones, Joleon), bude to rozumny

Reagovat
tomasinho

Máš jich tam 8.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě pojede i Cahill

Reagovat
smazaný uživatel

Gary, aha

Reagovat
Arbiter

šak Gary...

Reagovat
smazaný uživatel

Baines,Cahill,Terry,Lescott

Pěkná, řízná obrana.

Nicméně si myslím, že základ má jistý jen Terry (hatěři poserte se!), o ostatních se rozhodne v přípravě.

Reagovat
fantomas

Jednoho z trojice Kelly-Jones-Johnson vyrad, tolik jich je zbytecnost.

Reagovat
tomasinho

Bohužel z nich asi Kelly, i když o tolim méně než Jones neodehrál. Pro Jonese ale mluví možnost hrát i v záloze.

Reagovat
fantomas

Jj, urcite on.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja si rikal, proc mi to nevychazi. Ja chtel najit duvod pro nominaci Kellyho a omylem jsem si to sam poprel Tak to nema cenu, aby jezdil.

Reagovat
tomasinho

Jo, jedině, že by byl zraněný i Jones. Kelly by mohl alespoň na olympiádu.

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Richards

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro Lamberta v Norwichi

Reagovat
tomasinho

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Nový kouč Albionu Hodgson také oznámil několika dalším hráčům, že s nimi pro turnaj nepočítá. Jedná se o obránce Manchesteru City Micah Richardse a útočníka Petera Crouche. Richardsovo nepovolání je překvapivé především kvůli tomu, že zranění postihlo jeho konkurenta na pravém kraji defenzivy Kylea Walkera, ale alternativy na tuto pozici se nejspíše stanou Phil Jones s Glenem Johnsonem.

...to je vůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůl

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vezme radši Kellyho než Richardse tak to nechápu.On by měl být minimálně náhrada za Glena(spíš základ).

Reagovat
smazaný uživatel

Richardse by nevzal jen blbec (napr. Capello ), pokud neni zranenej.

Reagovat
fantomas

Podle Telegraphu je.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hodně velká škoda, toho kluka mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

to mu nejspíš spadnul pohár na nohu... jinak si fakt neumím vysvětlit...

Reagovat
kiwwi

no prave citam ze jeho zranenie, pre ktore nehral v poslednom zapase nie je nic vazne, ale Hodgson ho vraj neberie kvoli tomu, ze nenastupuje pravidelne

Reagovat
smazaný uživatel

na OH už je udělaná nominace?

Reagovat
kiwwi

neviem o tom, aby bola

Reagovat
smazaný uživatel

tak snad pojede alepon tam . LB- Bale a RB-Richards by nemusela být špatná.

Reagovat
Bayern +

Tak Mancini posledne tri zapasy tak ci onak staval Zabaletu a drzal sa "Never change your winning team!"

Reagovat
Mindas

Ten Roy je fakt hrozná vánočka. Dy't odehrál téměř celou sezónu, kdy v závěru nehrál nejdříve díky zranění a potom, že Zabaleta byl zkrátka v laufu a sestava se neměnila. Byl jsem vždy Richardsův kritik, a to díky jeho poziční hře. Ovšem to je dávno pryč a nyní je nepochopitelné ho nevzít. Naopak jeho entuziasmus by mohl být klidně i klíčový.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju k titulu, u tebe jsem jeste nemel tu prilezitost, u Riberyho uz jo, a jiny Citizeny neuznavam

Reagovat
smazaný uživatel

t0mmy33MCFC?

Reagovat
smazaný uživatel

Co s nim?

Reagovat
smazaný uživatel

toho neuznávaš?

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Mindas

Díky kámo, od tebe to potěší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen ten Tevez se zase nemusel predvist jako nejvetsi picus na zemekouli

Reagovat
Mindas

Hele já se to dočetl včera v práci a musel jsem se smát, pač to vemeno beztak ani nevědělo, co to znamená.

Reagovat
fantomas

Přidávám se.

Reagovat
Mindas

Reagovat
Chazy

Taky tak

Reagovat
Mindas

Děkuju, chlape. Co letos konečně na Rock for People?

Reagovat
cristiano.K.

pokud v tom není zranění,tak je to totální fail

Reagovat
smazaný uživatel

hele a nedošlo vám třeba ,že ho berou na OH?

Reagovat
smazaný uživatel

Jezisi..

Reagovat
smazaný uživatel

OT: BREAKING NEWS: Man with the most expensive wine collection in the world is from Czech Republic :)))

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho
Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

v IKEA krabici od sušenek

Reagovat
smazaný uživatel

tutovka.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
tomasinho

Stephane Sessegnon has apparently agreed a 4-year-deal at Liverpool with Dirk Kuyt and Jay Spearing going the other way.

Reagovat
kiwwi

preco ten smiech...ved to by bol pre vas paradny obchod

Reagovat
tomasinho

Spíš, že je to naprostá hovadina, podle mě nereálné.

Reagovat
Wat

Sess bych do LFC určitě bral, teď jde jen o to, jak moc je to reálné.

Reagovat
tomasinho

No právě. A zbavili bychom se Kuyta a Jaye.

Reagovat
cristiano.K.

to by byla super výměna,ale Sess nám trn z paty nevytrhne

Reagovat
Bayern +

Ale stokrat skor, nez Moses, to je jasne!

Reagovat
smazaný uživatel

Sess néééééé!

Reagovat
Pipo123

Zaujalo ma že počas zápasu prešiel na rozostavenie 4-3-1-2, hraje to pravidelnejšie, alebo aj viac týmov to preferuje, respektívne aj či to rozostavenie má spoločné niečo s taliánskym 4-3-1-2, pretože ako si písal odrezali súperovi celú zálohu. Inak super článok

Reagovat
fantomas

Hraje to pomerne casto, s volnym prechodem k 4-4-2.

Reagovat
Wat

Moc hezkej článek. Doufám jen, že Lambert zůstane u kormidla a nezlákají ho Villans, to by byla ohromná škoda. A taky jsem zvědavý na další sezóny Jacksona, ten hráč se mi hodně zamlouvá, navíc je to Kanaďan, tudíž s Hoilettem v repre by to mohl být kvalitní útok.

Reagovat
hefy

Vždyt Junior se ještě nerozhodl koho bude reprezentovat, ne?

Reagovat
Wat

No, teď na to koukám, já myslel, že už bude hrát za Kanadu nastálo a on v tom má nějaké zvláštnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Norwich hrál jsem za něj FMko!

Reagovat
božský John

O swansea,ktera byla pred norwichem neco bude??

Reagovat
fantomas

Ode me ne, tady sem ji stejne nejaky tri odstavce venoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Nominacia pravdepodobne bez Ria, Croucha, Richardsa, Jagielku, Walkera....

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Aurelio has been released by Liverpool.

Tak jsme ušetřili 2 tejdny z jeho platu než by mu skončila smlouva. Skvělý.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
vodka

nevěřím tomu, že byste cokoliv ušetřili.. ty 2 týdenní platy mu dáte na 95 % i tak..

Reagovat
tomasinho

Však on stejně měl plat podle odehraných zápasů ne? Takže ty dva týdny by nedostal nic.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

“The appointment of Gary Neville is genius. When you watch him on Sky, his football knowledge is clear for everyone to see.

“I think it’s important that he’s a young guy who knows the dressing room. He’s played with or against most of the guys and his hunger on the pitch was clear, so hopefully he can bring that into the dressing room.”

Wilshere also feels Hodgson would do well to try to entice Paul Scholes out of international retirement to be part of the squad for Poland and Ukraine.

“I would love to play with Scholes,” he added. “When I was growing up, he was one of the best midfielders in the country, and he still is.

“I’m sure the young players would all look up to him so it would be a good move if he did come out of retirement.”

Reagovat
kiwwi

http://youtu.be/BggMcAjdLK4

hrac Valencie Mehmet Topal proti bykovi....to bol skok

Reagovat
smazaný uživatel

On je uz uplne prijebany?

Reagovat
Trand

Reagovat
r.mrazik

skvela prace!

Reagovat
soukup

skvělý článek navíc tady už jen ten rozvláčnej a složitej styl ku prospěchu a ne jak u souhrnů

Reagovat
smazaný uživatel

Supr článek,víc takových

Reagovat
tomasinho

OT: http://www.liverpoolfc.tv/news/have-you-seen/lfc-goal-of-the-season-10

10 nejlepších gólů Reds podle oficiálního webu. Chybí mi tam gól Suareze z LC proti Stoke.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

46% - Norwich City scored the highest percentage of goals from crosses of any team in the 2011-12 Premier League. Swingers.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak preco sa nemoze stvrfinale na MS hrat pocas dvoch dni, furt to bude lepsie, jak ked ma prvy zapas zacinat o dvanastej..

Reagovat
Trand

OT: Snad to tady nikomu vadit nebude, je to nejaktuálnější článek o PL a navíc autor gooner, tak to sem hodím. Campbell proti Marseille. http://vimeo.com/41225723

Reagovat
smazaný uživatel

Povedenej zápas,jak to s nim vůbec je?Vrací se na přípravu do Arsenalu?

Reagovat
Trand

Jj, měl by, ale podle mě ho příští rok ještě Wenger někam pošle na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

tá prihrávka v 1:05 geniálna.

Reagovat
Trand

Btw nevim, jestli jste si všimli, ale hned v 1. vteřině tam je vidět Laurent na zdi.

Reagovat
Counter

Ruddy prý v nominaci

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přes Harta se stejnak nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Hart,Foster,Ruddy.Kdo jiný?

Reagovat
smazaný uživatel

Foster na repre sere...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže Green nebo Carson

Reagovat
Trand

Nebo rovnou James.

Reagovat
smazaný uživatel

Stoletej

Reagovat
vodka

prej Hart Carson Ruddy, ale je to jenom spekulace

Reagovat
hefy

No, ono proč ne, ale jako trojka by mohl jet někdo mladý. Třeba Steele.

Reagovat
Chazy

Nicholls?

Reagovat
hefy

Reagovat
Trand

Stockdale?

Reagovat
hefy

Ten je ještě starší než Ruddy.

Reagovat
Trand

Já ho měl za nejvýš 22-letého.

Reagovat
smazaný uživatel

Butland?

Reagovat
hefy

Jojo, přesně někoho takovýho.

Reagovat
soukup

Reagovat
Trand

Reagovat
Wat

Reagovat
Counter

A všem goonerům doporučuju přečíst si tweety od gunnerbloggera o dnešním jednání RvP s Wengerem a Gazidisem, jedna perla za druhou

http://is.gd/srmjoh

Reagovat
smazaný uživatel

"His phone rings, & he looks at it excitedly. It is Park calling. He doesn’t answer."

Reagovat
vodka

Reagovat
Trand

Reagovat
Trand

Tomuhle jsem se zasmál nejvíc "Arsene & Ivan anxiously await RVP. AW idly fondles a pain aux raisin; Gazidis plays Angry Birds. The atmosphere is electric."

Reagovat
Counter

Mě zas dostal Kaba Diawara → Robin wants to leave A ty Deinovy poznámky taky suprové...

Reagovat
Trand

Celý je to skvělý. A Diawarovy statistiky jsou skutku impozantní. Mezi lety 1998-2001 nedal v 57 zápasech ani jeden gól, na útočníka slušná bilance.

Reagovat
smazaný uživatel

RVP enquires about proposed M'Vila deal. AW explains it broke down over failure to acquire enough apostrophes for club shop.

Reagovat
Counter

Je to legenda A jo, tohle se gunnerbloggerovi moc povedlo :-)

Reagovat
vodka

http://www.coolsport.tv/stream1.php

od 2 živě stream nominace anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Alex Oxlade-Chamberlain confirmed in England Euro 2012 squad

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Nezaslouží si to, akorát kolem něj bude ještě větší hype než doposud.

Reagovat
kiwwi

Owen si to zasluzil? Rooney si to zasluzil? Tych chlapcov musis vytiahnut jak v klube tak aj v repre...za U21 podaval dobre vykony - len nech ide ako nahradnik, skusenosti na nezaplatenie!

Reagovat
Counter

Jo, angažování Thea na tehdejší MS bylo opravdu k nezaplacení...

Reagovat
kiwwi

THeo na to nema, Ox hej

Reagovat
Counter

Myslím si, že se měl v Áčku angažovat až od následující kvalifikace a tohle Euro ještě pominout. 6 ligových startů je prostě málo.

Reagovat
Trand

Podle čeho soudíš? Je kolem něj až nechutnej hype.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že by si to nezasloužil, prostě tam nemá být...

Reagovat
miky10

Brzo.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda ,že nám nejde Krejčí. (nechci je srovnávat)

Reagovat
miky10

Měl jet, místo Petržely třeba.

Reagovat
hefy

Petrželka si to za ty výkony na jaře ale vážně zaslouží.

Reagovat
miky10

Já ho jako fotbalistu fakt nemam rád.

Reagovat
hefy

To už je věc jiná.

Reagovat
miky10

No ani ne, v Plzni ať si hraje jak chce, ale na ME podle mě nemá co dělat.

Reagovat
miky10

To je blbost. Prostě bych ho nevzal.

Reagovat
Wat

To spíš Kolář...

Reagovat
hefy

Reagovat
miky10

Já bych nevzal ani jednoho.

Reagovat
miky10

Jinak Kolář mě napad jako první, ale chtěl jsem Krejčím nahradit spíš křídelníka, proto jsem napsal Petrželu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli fakt nepojedou Crouch s Richardsem...

Bohužel nerealna nominace mych snu:

Hart, Foster, Ruddy - Richards, Walker, Terry, Lescott, Cahill, Jones, Baines, Cole - Barry ,Lampard, Parker, Gerrard, Downing, Walcott, Young, Lennon, Rooney - Carroll, Crouch, Welbeck, 4231

Cely to samozrejme odchyta Hart, takze post 3ky je vlastne skoro sumak

Ve skutečnosti to bude na hovno.

Reagovat
kiwwi

no to je otrasna nominacia

Reagovat
miky10

Hezký, dík.

Reagovat
vodka

jestli tam nebude Carrick, tak je to fraška i tak

Reagovat
smazaný uživatel

No hele, kam se mi ten ztratil

Reagovat
smazaný uživatel

Článek Norwich Lambert

Reagovat
hefy

Škoda, že se Boyce rozhodl pro Barbados. To by byl problem s pravym bekem vyřešenej.

Reagovat
fajdax

Bulvár sa potvrdil - Drogba v kontakte s Barcelonou!

Agent Didiera Drogbu, Francois Gallardo: "Mám dokument podpísaný Drogbom, ktorý mi umožňuje počať rokovania s Barcelonou. Po finále Copa del Rey sa stretnem so Zubizarretom (športovým riaditeľom Barcelony) a potvrdím mu, že Drogba chce hrať pre tento klub. Peniaze nebudú problémom, pretože hráča zaujíma viac vec ohľadom herného času."TOMU SE MI NECHCE VĚŘIT.....

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed England Euro 2012 stand-by list: Jack Butland, Phil Jagielka, Jordan Henderson, Adam Johnson, Daniel Sturridge

England squad: Hart, Green, Ruddy, Baines, Cahill, Cole, Johnson, Lescott, Terry, Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young, Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck.

Reagovat
vodka

z kama to už máš jenom 6 obránců

Reagovat
smazaný uživatel

Oliver Kay.

Reagovat
miky10

Má tam jen 21 hráčů.

Reagovat
SunFells

Ox?

Reagovat
miky10

Jones by tam měl taky být.

Reagovat
vodka

+ Jones

Reagovat
smazaný uživatel

jojo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Chybí ti Jones.

Reagovat
kiwwi

Carrick out fraska fakt

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně s tím, když tam Henderson figuruje na stand-by listu a hlavně pro Oxe to je moc brzo, zvláště už tak k převaze křídelních hráčů.

Reagovat
vodka

Reagovat
Carrick

Nevadí, aspoň si po náročné sezóně, kdy nastoupil téměř ve všech zápasech, pořádně odpočine, nabere síly a příští sezónu zas bude nej CM v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Steny jak u Micaha, pritom tam je ten sopel z LFC..

Reagovat
miky10

Ještě jeden ale chybí, postřehli jste někdo, o koho jde?

Reagovat
Wat

Milner.

Reagovat
miky10

Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

Downing??

Reagovat
vodka

je tam

Reagovat
smazaný uživatel

mno právě

Reagovat
tomasinho

Naprosto právem.

Reagovat
Counter

Jen proto, že je to jediný anglický levonohý krajní záložník...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
soukup

no to si bohužel neodporuje

Reagovat
Counter

Já ho jen doplnil :-) Downing je průměrák, jehož zařazení do repre jen svědčí o její (ne)kvalitě.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Counter

Už se těším, jak bude Albion těžit ze všech těch nastřelených tyček...

Reagovat
tomasinho

Podívej se níž. Za poslední dva roky 2. v aistencích. V Anglii nejsou takové dřeva jako v Liverpoolu, aby to nevyužili. A stejně bude na lavičce, protože budou hrát Walcott a Young. Koho bys tak jako chtěl místo něj?

Reagovat
fantomas

Reagovat
kiwwi

presne tak

Reagovat
tomasinho

Johnson.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
tomasinho

4 - Since August 2010, only Ashley Young (5) has assisted more goals for England than Stewart Downing (4).

Blbečku. Brečíš pokaždé, když někdo Younga kritizuje, že v repre je nejlepší hráč. A Downing jez křídel druhý nejlepší, jede právem. Bodka!

Reagovat
kiwwi

ja ze to myslis, ze je tam zasluzene za sezonu v klube...Young ma vyborne statistiky aj v klube aj v repre a uz som to tu pisal, za krajinu ako je Anglicko by mali hrat hraci, ktori maju celkovo vydarenu sezonu

Reagovat
tomasinho

A kdo ji měl vydařenější z krajních záložníků než Downing (herně)? A. Johnson seděl, Lennon byl zraněný a je podobný typ jako Walcott.

Reagovat
Trand

A proto tam chceš Oxe? Za 6 startů v základní sestavě v PL?

Reagovat
kiwwi

Ox tam ide ako nahradnik, Downing ako hrac do zakladu...je smutne, ze Albion nema lepsieho kridelnika ako Downing do zakladu, pretoze ten chalan na taku uroven proste nema

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hefy

Carrick chybí.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý, že se nikdo z vás nepodivuje nad Defoem.

Reagovat
kiwwi

neni kto...ja radsej Defoa ako Croucha

Reagovat
soukup

mezi těmato dvěma se snad nerozhodovalo ne? spíš Carroll/Crouch kdyby se to bralo podle role na hřišti

Reagovat
miky10

a Defoe/Sturridge.

Reagovat
smazaný uživatel

@Robbie9Fowler

Gutted.... Not even on the standby list #hodgsonout

Reagovat
miky10

Reagovat
vodka

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Richards je zraněnej nebo proč tam není?

Reagovat
kiwwi

proste ho vynechal - nie kvoli zraneniu

Reagovat
smazaný uživatel

byl by lepší varianta, jak Johnson

Reagovat
Wat

To jako fakt?

Reagovat
kiwwi

jo...vraj nehrava pravidelne a dal prednost Glenovi s tym, ze tam ma este univerzala Jonesyho

Reagovat
Wat

Achjo, co to vyvádí ten Roy.

Reagovat
kiwwi

bozia volba, bozia volba

Reagovat
smazaný uživatel

asi OH.. jinak si to nedovedu vysvětlit

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Johnson, Terry, Lescott, Baines - Milner, Parker, Gerrard, Young - Carroll, Welbeck.

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe Walker,Carrick,Richards Lennon

Reagovat
Wat

Walker zraněný...

Reagovat
Trand

Walker je zraněnej. Jinak Lennon místo Oxe by byl asi lepší, no.

Reagovat
Chazy

Olalá, tak to je řádná podivnost. Výtky mám, ale Hodgsonovi věřím, budu soudit až podle výkonů.

Reagovat
vodka

rio definitivně out

Reagovat
Arbiter

Repre trener reprezentuje FA?

Reagovat
kiwwi

nie, FA reprezentuje trenera

Reagovat
Arbiter

Tak dal prednost Terrymu, aby nebyly kvuli te pitome kauze rozbroje v satne...

Reagovat
smazaný uživatel

Defence: Baines, Cahill, Cole, JOhnson, Jones, Lescott, Terry

Reagovat
smazaný uživatel

Jak nemůže vzít Carricka

Reagovat
smazaný uživatel

Henderson tam je a Carrick tam nie je pici s tym

Reagovat
smazaný uživatel

Fail Hodgsone, projedeš to. Chjo

Reagovat
kiwwi

podla fantomasa je to bozia volba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
fajdax

sakra poví mi někdo jakto že tam je Downing????? :DD 0 golu,0 asitencí...to už tak měl raději vzít studge,ikdyž byl na jaře mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Dej si ještě jeden kvalifikační cyklus, než se začneš vyjadřovat

Reagovat
vodka

a crouch by si to letos taky zasloužil... víc než Defoe, Defoeovu roli mohl hrát i Walcott, Crouch tu Carrollovu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Crouch si to zasloužil bez diskuzí, Defoe měl sice fajn sezonu, ale využitelnej je akorát z lávky jako druhej hrot k někomu.

Reagovat
vodka

mě se navíc Defoe za anglii nikdy nelíbil...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Vystřelil postup na MS. Měl dobré zápasy i v kvalifikaci. Hlavně jako žolík při špatném vývoji prostě může rozhodnout z ničeho. Já bych takového hráče na lávce rozhodně chtěl mít.

Reagovat
soukup

hrál skvěle, ale pokud Carolla dovedou využít, tak je lepší volbou

Reagovat
smazaný uživatel

BREAKING NEWS: The English squad is a joke.

Reagovat
vodka

a rio nikdy nebude hrát na euru, to je mi strašně líto

Reagovat
miky10

GK – Hart, Green, Ruddy

DF – Baines, Cahill, Cole, Johnson, Jones, Lescott, Terry

M – Barry, Downing, Gerrard, Lampard, Oxlade-Chamberlain, Parker, Walcott, Young, Milner

S – Carroll, Defoe, Rooney, Welbeck

Reagovat
miky10

Hart - Johnson, Cahill, Terry, Baines - Parker, Lampard - Walcott, Gerrard, Young - Carroll

Reagovat
kiwwi

presne jak som hovoril...Roy bude spoliehat na oskusanych hracov a neodvazi sa spravit ziadnu zmenu...ziadna zmena od Capella...sklamanie uz pri nominacii, vysledky sa lepsie cakat nedaju

Reagovat
smazaný uživatel

Cize na pravu obranu pocita s Johnsonom a popripade s Jonesom? Preco tam neni Walker...

Reagovat
kiwwi

walker je zraneny, ale preco vynechal Richardsa je zahadou

Reagovat
vodka

walker má zlomený prst

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Wat

A jak myslíte, že to Roy poskládá?

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Johnson, Terry, Lescott, Baines - Milner, Parker, Gerrard, Young - Carroll, Welbeck.

Pak tam hodit Rooneyho místo Andyho nebo Welbecka.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatně

Reagovat
vodka

po dnešku tipuju: Hart

Johnson Terry Cahill Cole

Walcott Lampard (Milner) Gerrard Barry Young

Carroll (Rooney)

Reagovat
kiwwi

presne takto to odhadujem aj ja...bude to fraska a nepozeratelny futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Boze, ved to vazne vypadnu uz v skupine

Reagovat
miky10

Hart - Johnson, Cahill, Terry, Baines - Parker, Lampard - Walcott, Gerrard, Young - Carroll...pak Rooney na místo Gerrarda, Welbeck místo Carrolla a Gerrard místo Lamparda.

Reagovat
miky10

Asi teda spíš Cole místo Bainese.

Reagovat
Wat

Takhle mi to připadá asi nejlepší.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
miky10

Já to tak tragicky nevidim.

Reagovat
tomasinho

Já myslím: Hart - Johnson, Terry, Cahill (Lescott), Cole - Parker, Lampard - Walcott, Gerrard, Young - Carroll (Welbeck)

Na další zápasy pak s Rooneym.

Reagovat
vodka

v této sestavě by to byl jeden zápas...

já to uplně vidím, Albion bude hrát hrozně a v posledním zápase skupiny bude muset bezpodmíněčně vyhrát. Všichni budou zase naděje upírat na Rooneyho, který se vrátí do sestavy a pak bude kreténskou hrou týmu na hrotu úplně odříznutý...

Reagovat
kiwwi

a samozrejme to bude zasa vsetko Rooneyho chyba

Reagovat
vodka

jistě, protože on pak začně byt frustrovaný, napadat bude jak magor a pak to jednou netrefí a bude hotovo...

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Barryho to neda si myslim..

Reagovat
tomasinho

Tak Barry místo Lamparda.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

England squad for Euro 2012:

J Hart, R Green, J Ruddy, G Johnson, P Jones, J Terry, J Lescott, G Cahill, A Cole, L Baines, T Walcott, S Downing, A Oxlade-Chamberlain, S Gerrard, G Barry, F Lampard, S Parker, A Young, J Milner, J Defoe, W Rooney, D Welbeck, A Carroll

Reagovat
smazaný uživatel

Rad bych videl : Hart-Cole,Terry,Lescott,Johnson-Walcott,Parker,Gerrard,Young-Rooney,Welbeck

Reagovat
smazaný uživatel

Blbost, stoperská dvojice bude na 99% Terry,Cahill, jsou sehraní a Klingon o tolik lepší, než Gary nejni.

Reagovat
Counter

A kam se poděl nejlepší mladý útočník a miláček tribun Studgie???

Reagovat
smazaný uživatel

stand-by list.

Reagovat
kiwwi

"No Carrick" tending worldwide on twitter says it all

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Johnson, Terry, Lescott, Baines - Parker, Lampard - Walcott, Gerrard, Young - Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

S tím Walkerem a Carrickem se asi posral fakt že jo...

Reagovat
miky10

Walker je zraněnej...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj už mi to cvaklo....

Reagovat
smazaný uživatel

Dyť walker má ten palec a já jsem pitomec...

Reagovat
smazaný uživatel

S Richardsem, Crouchem a Carrickem. Naopak nemel vubec brat Defoe, Oxe a Johnsona. Šest sranců

Reagovat
smazaný uživatel

Defoe podle mě jako žolík dokonalej. Crouch by dodal možnost změnit taktiku to je pravda, každopádně bych se na jeho místě rozhodoval mezi těmahle dvěma a proto to nevidím jako takový fail. S tím Walkerem jsem si to neuvědomul, ale i tak to měl být jednoznačně Richards, který navíc může hrát i stopera v případě průseru. Ox měl být na stand by listu...mrzí mě Lennon, podle mě, když letos hrál, tak většinou byl výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Navíc Crouch je podobný typ jako Carroll. Nevím no, já bych Jermaina určitě vzal, ale přiznávám že u něj nedokážu být moc objektivní.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda přál jsem to Holtovi .

Reagovat
Counter

To je sranda, že i Henderson je hodnocený výše než Carrick

Reagovat
smazaný uživatel

To je fraška ne sranda...

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

já to asi nechápu, neměl v repre nějakou aféru, nebo problém? ta jeho ignorace se mi zdá neuvěřitelná...

Reagovat
kiwwi

Carrick a afera? nikdy nikde...tichy bezproblemovy hrac

Reagovat
Carrick

Akorát jednou se myslím omluvil z nominace na nějaký přátelák a za týden hrál Community Shield. Vím, že to tehdy Capella dost sralo, ale že by měl být kvůli takové věci dlouhodobě ignorován. Nevím no, taky to nechápu...

Reagovat
smazaný uživatel

možno si všetci repre tréneri Albionu myslia, že je Škót alebo Velšan.

Reagovat
smazaný uživatel

Len jedno si zelam a to nech hraju na dvoch utocnikov..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se ti nejspíš nesplní

Reagovat
smazaný uživatel

John Ruddy will still get married on 2nd June missing last Eng game then rejoin squad

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Az ted mi doslo,kde je Micah?Mel skvelou sezonu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

To ví jen Roy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neví,buď zranění nebo s ním počítají pro OH a nebo se na něj prostě vysral

Reagovat
smazaný uživatel

Sam Murray on Twitter: "I've had the same assists and goals as Downing this season in the prem. Does that mean I get a place in the team?"

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nechte Chamba na pokoji...vsadím se, že pokud se dostane na hřiště, tak nezklame...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim,že zdejším přispěvatelům jde hlavně o to,že zabírá místo a nezaslouží si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak já jsem taky 100% pro jeho nominaci

Reagovat
kiwwi

zabera miesto komu?

Reagovat
soukup

Hendovi na křídle, takhle bude muset hrát uprostřed

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Carrickovi

Reagovat
kiwwi

Carrick hra na kridle?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabira na hristi, ale v cele nominaci.

Reagovat
kiwwi

malo by to byt rozdelene podla pozicii snad...4 kridelnici, 5 stredaci...nevidim preco by Ox mal zaberat miesto Carrickovi...Carrickovi zabera miesto Milner alebo Barry

Reagovat
tomasinho

Lampard

Reagovat
Carrick

Reagovat
kiwwi

alebo

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Milner je prave flexibilni, toho sem počital na kraj jako čtvrtého

Reagovat
kiwwi

Milner tam v prvom rade nema absolutne co robit...je to obycajne drevo a navyse ani v klube uz nehraval ku koncu...ako hovorim, Roy vsadza na Capellove kone a neodhodlal sa k absolutne ziadnej zmene hracov ani systemu...bude to bieda...ale fandit budem

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

neviem k comu ten palec...k Milnerovi alebo Royovi? Alebo dokonca aj aj? :)

Reagovat
tomasinho

K Milnerovi.

Reagovat
kiwwi

Milner nema techniku ani myslienku...je to proste kon ktoreho vypustis z ohrady a bude ti behat hore dole...strasne staromodny hrac, Albion sa musi takych hracov uz zbavovat, ak sa chce niekam posunut...uz ani vo velkych kluboch na takych hracov nevsadzaju

Reagovat
tomasinho

Jenže takoví jsou skoro všichni Angličani.

Reagovat
kiwwi

u tych novych mladych vidis, ze to uz je ina skola...technicky uplne inde, kombinacne uplne inde

Reagovat
Mindas

Strášně přehániš. Milner právě disponuje obrovskou myšlenkou, což mu nebere ani průměrná technika. Píšu průměrná, protože není žádný hračička, ale není ani dřevo, jak ty si napsal. Kolem vápna si počíná ohromně bystře a chytře. Ne nadarmo padaly nejhezčí branky na podzim z akcí, do kterých byl přímo zapojený. Dále je neúnavný, univerzální a veliký profesionál. Na anglické poměry je to fantastický hráč, který má stále více vyjimečných předností, než nedostatků.

Reagovat
fantomas

Na podzim byl skvělej, škoda že pak tolik zapadl...

Reagovat
Mindas

Já bych neřekl, že zapadl, ale spíš si nehrál už to svoje, co na začátku. Na podzim hrál čistě ze strany zálohy a tam mu to šlape nejvíc. Ať si každý říká, co chce, ale ten střed není pro něj. Byl u krásných akcí, hlavně ta souhra se Silvou na OT byla fantastická. Jenže na jaře, při absenci Yayi hrál dost ze středu a pak i zápasy dohrával na beku. A do toho začal Bob stavět Nasriho, který krom pár zápasu byl ohromnou brzdou. Každopádně Milner je v City hráč do základu. Ví to spousta fanoušklů, jen Mancini na jaře nesmyslně jde proti tomuto názoru.

Reagovat
fantomas

Jojo, zprava potřebuje hrát, nejlíp v tom systému City, kde ani nehraje klasicky na křídle, ale sedí víc uprostřed. To mu vyhovuje (ale zvykl si na to už i Nasri, a to holt furt kvalitnější hráč)...

Reagovat
tomasinho

Přesně, navíc neuvěřitelně poctivě kryl záda Richardsovi, když se vydal na útočný výlet. Na OT to šlo vidět markantně, fakt vynikající hráč. Ty kombinace byly úžasné, hlavně ta přes 2. gólem, pro mě nejhezčí branka City v sezoně.

Reagovat
kiwwi

mam inu predstavu o Albione no...a aj tak si myslim, ze hrat nebude

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já si to nemyslím,jenom mi přijde,že hlavně tohle ostatní štve.

Reagovat
Trand

Třeba Lennonovi? Ten by si to určitě zasloužil víc.

Reagovat
Trand

Pokud se držíme jen u krajů. Jinak třeba Carrickovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Než Lennona bych teda určitě upřednostnil Johnsona.

Reagovat
Wat

Ten je aspoň na stand-by listu, Lennon ani to ne...

Reagovat
miky10

Však to je taky správně.

Reagovat
Trand

To už je celkem jedno komu, já bych byl koneckonců taky raději za Johnsona. Ale prostě někdo se tam najde.

Reagovat
miky10

To měl jet radši ten Adam.

Reagovat
smazaný uživatel

400. pre Carricka

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

aspoň si odpočine

Reagovat
Swarley

a ještě doufat v to, že vypadnou ve skupině a odpočine si i Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

Hart - Johnson, Lescott, Terry, Cole - Parker, Lampard - Young, Gerrard, Oxlade - Rooney (pri dvojzápasovej absencii jeden z trojice útočníkov)

Podľa mňa nominácia Roya a Nevilla je výborná

Reagovat
smazaný uživatel

Hart

Richards-Terry-Lescott-Cashley

Parker-Carrick

Walcott-Gerrard-Downing

Crouch/Carroll

To sem chtěl tak moc

Reagovat
tomasinho

Divera by neposadil, aspoň ne v 1. zápase.

Reagovat
Counter

Thank you to those Everton fans for pointing out that Tim Howard has scored more PL goals this season than Stewart Downing.

Reagovat
Gorky

OT : prosim jak se jmenuje ta písnička v tomhle http://www.youtube.com/watch?v=x7j2N97e3pQ

Reagovat
smazaný uživatel

člověk by řekl, že takovej song zná snad každej. Blur - Song 2

Reagovat
tomasinho

Blur - Song 2

Reagovat
kiwwi

Blur - Woo hoo

Reagovat
kiwwi

alebo Song 2 no...proste Fifa 98

Reagovat
tomasinho

Reagovat
kiwwi

ono to najdes vsade aj pod takym nazvom

Reagovat
tomasinho

Aha, mi to přišlo úsměvné.

Reagovat
Arbiter

jenže se tak nejmenuje

Reagovat
smazaný uživatel

Kanade to hrajú na MS v hokeji keď dá gól

Reagovat
smazaný uživatel

Stačilo dát do googlu "woo hoo oh yeah"

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Elsewhere, it was bad news for Micah Richards as his international exile continued and Adam Johnson was named among the standby players, despite his five appearances and two goals in qualifying. Glen Johnson and Phil Jones were called up at Richards’ expense, while Ashley Young, Theo Walcott and Stewart Downing were included instead of Johnson.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Vypadne ten Adam vubec už? Já bych ho přivítal s otevřenou náručí a zahrál by si slušně

Reagovat
r.mrazik

ze nevzal carricka je dost srandovni...

to bude skvele vyčpělá repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Tom Lane on Twitter: "England's four strikers have scored 52 goals between them, whilst Huntelaar and Van Persie have 59 combined."

Reagovat
miky10

OT: José Bosingwa mal v tejto sezóne PL druhé najpresnejšie centre zo všetkých hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj?

Reagovat
miky10

Chelsea na FB, není to nic důveryhodnýho, ale rozsekalo mě to.

Reagovat
Lacko_Boh

najslabší anglický team za posledných 10-15 rokov...Ten Redknapp neni sprostý že to nezobral, podľa mňa nechá Roya vytrápiť sa ,nečudoval by som sa keby Roya do roka odvolajú(lebo úspechy žiadne nebudú) a Harry by si začal v kľude skladať nový team na MS

Reagovat
smazaný uživatel

OT: http://tinyurl.com/czjaole ževraj tretie dresy united 12/13

Reagovat
kiwwi

tak nie zeby to bolo nejake terno, ale dufam ze v tom odohraju co najviac zapasov

Reagovat
smazaný uživatel

nemôžem si pomôcť, ale strašne sa mi nepáči jak ten červeny golier, či čo to je pokračuje až ku sponzorovi ináč je ten dres docela slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Steven Gerrard is England captain

Reagovat
miky10

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

iná voľba ani neprichádzala do úvahy.

Reagovat
fantomas

Mi bylo jasný, už když ho jmenovali.

Reagovat
Arbiter

tak když to kapitánování zatrhli Terrymu, asi nikdo jiný nepřichází v úvahu...

Reagovat
kiwwi

a Ria nepovolal

Reagovat
fantomas

A souvisí to spolu jak?

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fantomas

Sorry, myslel sem, že to je k jinýmu vláknu.

Reagovat
Arbiter

Rio stejně říkal, že kapitánskou pásku z repre nechce...

Reagovat
kiwwi

no sak ked s nim tak vyjebali...mali dvoch lidrov, z ktorych sa jeden odjebal sam, druheho odjebali oni, tak tam ostal uz len Gerrard no

Reagovat
Arbiter

jak se Terry odjebal sám?

Reagovat
kiwwi

to ako myslis vazne tuto otazku?

Reagovat
Arbiter

To odjebání bych přijal jen v případě, že bych měl jistotu, že je vinen... Odjebala ho FA...

Reagovat
fantomas

Ale tak to je stejný, jako kdybys teď chtěl tvrdit, že se "neodjebal" ani Rath, protože ho zatim neusvědčil soud. Taky se zdiskreditoval a nejspíš z něj bude politická mrtvola, což je podobný jako u spojení Terry+kapitánská páska.

Reagovat
Arbiter

no rozdíl mezi Rathem a Terrym je v tom, že Ratha přistihli inflagranti

Reagovat
fantomas

To sice, ale diskreditace proběhla u obou, stejně jako u nikoho z nich dosud neproběh řádnej soud.

Reagovat
Arbiter

jenže jde o to, že se Terry v tomhle nezdiskreditoval sám, ale zdiskreditoval ho někdo jiný...

Reagovat
fantomas

Ne, on se zdiskreditovala, FA tu diskretidaci "předala světu" tim, že takle zakročila. Terry ji nedal moc na výběr (i tou minulostí, jak řiká kiwwi), sám odvedl tak 80% práce.

Reagovat
Arbiter

Takže on se zdiskreditoval absolutně neprůkazným videem?

Reagovat
kiwwi

druha vec s Bridgom...proste sa zdiskreditoval

Reagovat
Infi

Reagovat
Wat

Paráda.

Reagovat
kiwwi

ze cesky elitny bukkake utok

http://imgur.com/RZPlY

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Reagovat
Chazy

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C0br

Reagovat
Mihi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

Reagovat
Arbiter

Hodgson said: "If we take the court case first of all, that's obviously very unfortunate for him but we must emphasise he is an innocent man until such time as he is proven guilty.

"My decision with John Terry was based purely on footballing matters, I was given a free hand as to the squad I picked.

"I realised that when I selected him there would be people who would raise eyebrows but that's the decision that I've made, that's the decision I shall live with."

He continued: "I selected John Terry for footballing reasons and I left out Rio Ferdinand for footballing reasons.

"I've spoken to both of them of course. I had to do that.

"In the last couple of days I've spoken to both of them and explained to them why I've come to the decision."

Reagovat
fantomas

Reagovat
fantomas

500. pro Lamberta v Norwichi.

Reagovat
Wat

Reagovat
fantomas

Aká přetvářka, potvoro!

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nevím jsetli to tu už je .... ale takového blbce aby pohledal

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hJJMw0tWQro

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

http://www.youtube.com/watch?v=RqhbNe5HSGw

no jo, slovenský futbal a jeho fanúšikovia/fajnšmekri.

Reagovat
smazaný uživatel

samá lepší společnost koukám

Reagovat
smazaný uživatel

TimesSport: We understand that Kenny Dalglish could leave Liverpool LFC by the end of the day. More soon

@Richard_Buxton_

Expect some noises from #LFC in the next few hours clarifying Kenny Dalglish's position at the club. Appears highly ominous for the Kop boss

@Richard_Buxton_

RT @henrywinter: Kenny Dalglish is about to leave #lfc.

Reagovat
smazaný uživatel

@MirrorFootball

Breaking: Kenny Dalglish is no longer Liverpool manager #LFC

Reagovat
smazaný uživatel

potvrdilo to i bbc.

Reagovat
kiwwi

to je skoda...je mi luto, ze z Liverpoolu odchadza taka legenda a vyborny trener...kto bude teraz robit s hracmi legendarne podania ruk

Reagovat
Arbiter

in Rafa we trust

Reagovat
smazaný uživatel

no teď kdo místo něj? tady si fakt netroufám tipovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Capello , Martinez možná...

Reagovat
Arbiter

Martinez nesmí z Wiganu odejít! A spekuluje se o Rafovi, no

Reagovat
fantomas

Hezky hezky hezky.

Reagovat
smazaný uživatel

A už je to jasný definitivně.

@liam_tomkins

Well, it's happened. Kenny Dalglish has left #LFC.

Víc spolehlivej zdroj u LFC není.

Reagovat
smazaný uživatel

For those who don't know he hasn't been sacked, he resigned.

Reagovat
kiwwi

sak to bolo jasne ze ho nevyhodia, to nemohli...proste mu jasne naznacili, ze ma odstupit sam v ramci zachovania si svojho statusu

Reagovat
smazaný uživatel

Darren Fletcher on Twitter:

Agree with the opinion that Richards and A Johnson deserved to go. Johnson much more dangerous than Downing and scores more goals. I would have been happier with Ferdinand instead of Jones and Richards over Glen Johnson if I'm honest."

Reagovat
kiwwi

Darren nema twitter

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
kiwwi

aha

Reagovat
Arbiter

jenže to je asi trochu jiný Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

PREMIER LEAGUE: Kenny Dalglish práve rezignoval z funkcie trénera Liverpoolu. Zdá sa, že Reds nepomohla ani ligová výhra nad Chelsea.

Reagovat
miky10

Ta druhá věta.

Reagovat
smazaný uživatel

nj, kto by to bol povedal po výhre nad Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

cechovou chelsea

Reagovat
C-M@ster

Alt+0132 a alt+0148... nechápu proč na české klávesnici nejsou české uvozovky, ale je tomu tak, a proto se většina pisálků jako tady fantomas z pochopitelných důvodů uchyluje k těm americkým. Celkem to pak kazí dojem.

Reagovat
fantomas

Já je mám ve Wordu normálně, bohužel to musí projít skrz admin, kterej jiný nepovoluje/nezná (nebo aspon já neznám způsob, jak ty první narvat dolu).

Reagovat
miky10

Kopíruj je z Wordu, to jde.

Reagovat
fantomas

Jako zvlášť? Dobrý zase..

Reagovat
miky10

Tak jak chceš viď, mužeš klidně i s těma slovama/větama okolo...

Reagovat
fantomas

A co asi dělám, když kopíruju text z Wordu? Ti řikám, že si to admin vždycky změní do toho svýho formátu...

Reagovat
miky10

No nezmění.

Reagovat
fantomas

Reagovat
miky10

No tak to zkus, napiš si ve Wordu uvozovky a zkopíruj je kamkoliv do adminu, prostě se nezmění.

Reagovat
fantomas

http://www.imghosting.cz/images/29admin_kouzeln_k.png

No a jestli jen arbitruješ, tak máš u mě facana, až tě příště uvidim.

Reagovat
miky10

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Chazy

Reagovat
terry

Uvozovky jsou jeste dobry, ale problem je, ze to tady neumi pomlcku.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
kiwwi

to je debil

Reagovat
smazaný uživatel

Tiez ho nemam rad, ale zakrok

Reagovat
kiwwi

a zrovna proti Gabbymu

Reagovat
fantomas

Reagovat
Chazy

Reagovat
fantomas

Reagovat
C0br

Reagovat
smazaný uživatel

Za článek a Za udržení všech nováčků v PL.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele