Podolski v lednu Bayern neopustí

17.01.2008, 12:47
Aktuality
Lukas Podolski se v lednu z Bayernu Mnichov nikam stěhovat nebude. O německého reprezentačního útočníka se zajímá především Manchester City, prezident bavorského klubu Karl-Heinz Rummenigge ovšem o uvolnění 22letého hráče nechce ani slyšet...

"Je zcela normální, že se o našeho hráče zajímá nějaký klub. Bavíme se o německém reprezentantovi. Obdrželi jsme nabídku na jeho přestup, ale pro druhou polovinu Bundesligy zůstane s námi. Náš budoucí trenér Jürgen Klinsmann s námi mluvil o seznamu hráčů, kteří budou součástí jeho projektu a Lukas na něm je," prohlásil Rummenigge.

Manažer Manchesteru City Sven-Göran Eriksson shání ještě jednu posilu do útoku a vedle Podolskiho je v jeho hledáčku například Afonso Alves z Heerenveenu. Podolski není členem základní sestavy Bayernu, jehož trenér Ottmar Hitzfeld dává přednost dvojici Luca Toni - Miroslav Klose, poslední dobou ho navíc pronásledují zranění.

"Podolski je nedoceněný, jeho cena je daleko vyšší. Manchester City je jedním z klubů, které se o něho zajímají, ale tato složka je pro nás uzavřená," reagoval Rummenigge na informace, podle nichž je Podolski k dispozici za dvanáct milionů liber.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Devil

Rek bych ze s prestupem do Man. City nesouhlasil hlavne Klinsmann !

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslím. Klinsmann bude mít svoje bývalý ovečky v Bayernu pěkně pohromadě - Schweinsteiger, Podolski, Klose, Borowski, Lahm, Jensen ...

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak . . .Jurgen ho nepustí. To by se radši vzdal Toniho. Pěkně si udělá z Bayernu repre.

Reagovat
Kapřík

A to se mi docela líbí...pořád doufám, že Podolski neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to som zvedavy,ake ma klinsmann plany s podolskim.asi je to jeho oblubenec z cias repre.lebo utok toni-klose funguje dobre.tak na co tam davat podolskeho,ktoremu vyjde jeden z desiatich zapasov.

Reagovat
Devil

Toni , Klose super utok souhlas , ale kdyz se jeden zrani Podolski dobra nahrada . Bayern patri ke spickovejm kĺubum a spickovy kluby potrebuji takove hrace !

Reagovat
smazaný uživatel

neni divu že ho nechcou prodat bo je to dobry utočnik a mužou si z něho vychovat tahouna

Reagovat
smazaný uživatel

Podolski je dobry hrac ale Berbs je lepci ze

Reagovat
smazaný uživatel

nie az taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele