Podolski stále v hledáčku Werderu

01.10.2007, 08:29
Aktuality
Werder Brémy o víkendu nasázel osm branek do sítě Arminie Bielefeld, přesto hodlá ještě posílit útok. Vedení německého klubu se totiž stále nevzdává naděje na angažování Lukase Podolskiho...

"Projevili jsme o Lukase vážný zájem již v létě a ten zájem stále trvá. Už v případě Miroslava Kloseho jste viděli, jak se u nás mladí hráči zlepšují. Hlavní věcí je, že Lukas má zájem přestoupit k nám v létě," prohlásil sportovní ředitel Werderu Klaus Allofs.

Podolski se měl v létě stát náhradou právě za Kloseho, ten přestoupil do Bayernu Mnichov a vedení Werderu po bavorském velkoklubu původně požadovalo adekvátní náhradu. Mladého německého reprezentanta poslední dobou pronásledují zdravotní problémy, v útoku Bayernu je navíc velká konkurence. V létě sice odešli Roque Santa Cruz, Roy Makaay a Claudio Pizarro, jejich místa však zaujali Luca Toni a již zmiňovaný Miroslav Klose.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To by bylo super.

Reagovat
Kapřík

Radši bych, kdyby se zlepšil už v Bayernu. Jeho odchod by mě dost mrzel.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych ho klidně nechal v Bayernu. Když bude hrát Sanogo a Klasnič, Almeida, nebo Alberto, tak by tu byl zbytečnej. Není to superhvězda, jakou by měl náhradník za Kloseho být. I když se mi Sanogo se dost líbí, chtělo by to k němu ještě někoho Světového jména.

Reagovat
smazaný uživatel

Já sem pro, určitě by byl posilou. Na začátku sezony sme měli problémy s útokem, teď se vrátí i Klasnič a kdyby přišel ještě Podolski, byl by útok zase hodně silnej!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele