Podolského sledují Tottenham a Juventus

18.06.2008, 12:07
Aktuality
Lukas Podolski je důležitou součástí německé reprezentace na evropském šampionátu, zároveň se o něm mluví v souvislosti s odchodem z Bayernu Mnichov. 23letý útočník prozradil, že zájem o něho mají Tottenham a Juventus...

"Byl jsem informován o zájmu obou těchto klubů. Jsou to pro mě velmi zajímavé volby," nechal se slyšet Podolski.

Bývalý hráč 1. FC Köln nemá v konkurenci Luky Toniho a Miroslava Kloseho jisté místo v základní sestavě Bayernu a značnou část uplynulé sezony strávil na lavičce náhradníků. Vedle Tottenhamu a Juventusu přichází v úvahu rovněž Manchester City, v Německu se pak mluví o možné výměně za kanonýra Stuttgartu Maria Gomeze.

Podolski svou další budoucnost zatím neřeší a soustředí se výhradně na evropský šampionát. Na něm si Německo zajistilo postup do čtvrtfinále a v tom zítra vyzve Portugalsko. 23letý Podolski má ovšem problémy s lýtkem a nad jeho startem visí velký otazník. "Hodně bych chtěl postoupit do semifinále. O budoucnosti budu přemýšlet až poté," řekl dále Podolski.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
-PeCa_08-

já ho taky sleduju

Reagovat
smazaný uživatel

co by si ho chcel do Liverpoolu ?

Reagovat
-PeCa_08-

to ne

Reagovat
smazaný uživatel

ten Tottenham snad sleduje kazdeho,na me by se mohli podívat

Reagovat
RC

at de do Liverpoolu to by bylo super

Reagovat
smazaný uživatel

Do Liverpoolu se nehodi - nebo spis me tam absolutne nesedi .

Jak koukam tak Juventus hodla hodne posilovat ... Samozrejme Juventus je hodne ambiziozni klub a prestup do tohoto tymu by mu zajistoval temer jiste kazdorocni setrvani v LM a boj o Scudetto . Na druhou stranu nejsem si jistej jestli by se dokazal prosadit pres trio - Del piero, Trazaguet, Amauri ....

Tottenham : V pripade odchodu Berbatova budou muset koupit jednoho svetoveho hrace ale jestli se Dimitar rozhodne zustat nemaj potrebuju kupovat dalsiho hrace prece jenom Keane, Berbatov, Geovani, Bent ... co by tam jeste delal Podolski . I kdyz chapu ze plany Tottenhamu se musi libit kazdemu mlademu hraci --> do budoucna maji velke ambize

Reagovat
smazaný uživatel

Juve Juve !!

Reagovat
jtbs

idealna nahrada za starnuceho del piera

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle mqs pravdu aj ked del piero je del piero

Reagovat
smazaný uživatel

NIkam nejde zustane v bavorsku konkretne v mnichove jeste konkretneji v fcb

Reagovat
smazaný uživatel

to snad nemyslíte vážně... todle "vemeno" by mělo jít do Juventusu, to už pak půjde jenom z kopce..myslím, že nemá ani na B. Mnichov..kde jsou přednější hráči, kteří dávají goly a hrají tam prim..a v Italské lize se nemůže prosadit vůbec..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele