Podle Trpišovského Slavia na výhru předvedla málo v ofenzivě

09.11.2018, 09:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Neni duvod se vymlouvat, ale priznat se, ze az tak siroky kadr nema uz tu potrebnou kvalitu. Je nutne, aby se dali nekteri hraci do poradku. Nevim uplne,v jakym byl Husba stavu, ale Kodan byl souper, ktery se mel za kazdou cenu porazit. Ja bych ho v polocase dal a risknul to. To same Skoda. Do tech 30minut v zaveru by se hodil.

Vubec bych nehazel spinu na Frydrycha apod, byly to nucene zmeny, hraci nemaji tolik nahrano, nejsou to kopyta, jen to byla tezka situace pro hrace. Snad ten postup ukopeme, ale na.Bordeaux a doma s Prtrohradem, to budou tezsi utkani...

Reagovat
dextroza_m

Já myslím, že v plné sestavě by Slavie vyhrála. Přeci jen těch zraněných nebo po zranění je hromada... Nebyl Trpiš dřív v Arsenalu? Jinak se mi teda líbí, že se na nic nevymlouvá, za to mu palec.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam nedávej dva defenzivní záložníky pořád a třeba pak dopředu něco předvedete...Chudák Matoušek. Hraje v Kodani, dá gól. Hraje s Duklou, jsou 3:0 během jeho hry a další dva zápasy nehraje, Slávka dopředu 0 a stejně ho tam nedají ani z lavičky

Reagovat
smazaný uživatel

+ proti Zenitu největší ofenzivní hrozba a jde dolu. Pořád něco s fyzičkou

Reagovat
Lof

Reagovat
icka

Dost hraje roli, ze ma dost zranenych hracu..

Reagovat
smazaný uživatel

Do středu zálohy má zraněnýho akorát Hromadu a to už přes půl roku + Hušbauer nebyl 100%, ale na lavičce pořád byl... Takže argument, že má zraněnýho stopera a krajního beka neberu pro dva defenzivní štíty a celkově obranářsky postavenou sestavu

Reagovat
smazaný uživatel

Nepostavit Matouška, na to už musí být fištrón

Reagovat
smazaný uživatel

Mě zase přijde, že spoustu lidí tady dělá z Kodaně tým na úrovni Karviné. Organizační hru mají na dobré úrovni. A kdyby nám chyběli 2 hráči, nedá se říct ani hovno, ale když bysme teď měli říct, kteří hráči jsou 100% fit, tak nemáme ani půlku kádru a to už znát je ve 3 zápasech v týdnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně zase přijde, že spousta lidí dělá z Kodaně tým na úrovni Realu. Kodaň vyřadil Jablonec i Plzeň. Zlín s nima loni hrál minimálně doma vyrovnaně. Střely 13:5 na bránu 5:3. A už před prvním zápasem v Kodani mi přišlo, že se tu z ní děla nějaký nadtým jako... Není to Subotica, ale není to žádný ultra soupeř... To je akorát Zenit v té skupině

Reagovat
Losinho

je to normálně vyrovnanej tým na úrovni Slavie, proto mi přijdou 4 body ze dvou zápasů v pohodě

je vidět, že doma holt vyhrála obava nepodělat to úplně a využít tý (trochu nečekaný) výhry z Dánska

Reagovat
smazaný uživatel

Jo 4 body jsou super, ale ty komentáře hlavně v novinách mi přijdou fakt nesmyslné... Jestli chcete hrát v Evropě do jarních částí a postupovat do LM, tak nesmíte být poprděný z Kodaně... A já si po zápase přečtu od Trpišovského: "Podle mě jsme porazili tým, který patří k evropské špičce. Ať si každý říká, co chce"

Reagovat
Losinho

S tím taky nesouhlasím, ale prostě ten tým je v pohárech já nevim kolik let v kuse, občas tam byla i nějaká LM. Letos vykopli Bergamo. Tak to žádný neumětelové nebudou.

Ale jinak určitě, však Kodaň je takovej typickej soupeř pro třetí předkolo LM. Takže žádná exhibice, ale musíme je chtít porážet.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, to neříkám. Ale dělá se tu z nich fakt přehnaně moc. Je to takový tým, co by naše první trojka měla dát relativně bez problémů. 4 body jsou dobré, ale herně to paráda fakt nebyla. Je hezké, že se po zápase snaží pozitivně koukat na to, že Kodaň k ničemu nepustili, ale na druhou stranu je prostě potřeba se koukat na to, že taky sami v podstatě nic neměli.

Reagovat
Losinho

To si právě nemyslím, podle mě je to právě tým na úrovni tý naší první trojky. Respektive před Spartou. Ale to už jsou detaily a herně to byla bída, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bude mít Trpišovský taky vyhazov za nepostup nebo se to u něj bude brát jinak?

Reagovat
meno

lol

Reagovat
smazaný uživatel

LOL je akronym pro anglické "Laughing Out Loud". Znamená to "směju se, až se za břicho popadám" a používá se v textové internetové komunikaci jako vyjádření pobavení z něčeho.

Co je na tom k smíchu? Už si dovedu představit Trpišovského kyselý ksicht, až bude vysvětlovat příčiny vypadnutí, samozřejmě to bude vinou zranění, nikoli špatně vybrané sestavy atd.

Reagovat
meno

Tak především Trpiš vede ligu. Šilhavka tehdy nevedl. Trpiš hraje atraktivní fotbal a soupeře doslova válcuje v zadu nepřekonatelnej, záloha produktivní, útok drhne, ale to je tím, že nemáme útočníka. Šilhavka hrál nakopavaný balóny na Škodu, což bylo dost možná tím, že neměl zálohu, kterou si Trpiš sám postavil. Trpiš má těžší los než měl Šilhavý a má větší šance na postup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele