Podle Trpišovského napoví duel s Beer Ševou o ambicích ve skupině

21.10.2020, 18:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pekne. Slavia v posledných rokoch razí politiku predaja kľúčových hráčov, pričom posily, ktoré prichádzajú nie sú adekvátne. Zástupcovia klubu tvrdia, že je všetko v poriadku, skalní fanúšikovia tiež a aha ho. Pred skupinovou fázou EL zrazu nemá kto hrať pravého beka

Reagovat
smazaný uživatel

Uklidni se praskne ti cévka

Reagovat
kilobyte

Ale zase těch posil je hodně.

Reagovat
Freedo

Jak neadekvátnost posil souvisí se současnou krizí, kdy chybí dva hráči na ten post kvůli zranění? Jediný, co se dá kritizovat, je, že se nepovedlo přivést náhradu za Coufala ještě v letním přestupovém okně - Bah už byl s klubem domluvený, ale nestihlo se to upéct, proto přijde nejspíš v zimě.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto je ten druhý zranený hráč na post pravého beka okrem Holeša? Ja si myslim, že tam na tento post už nie je žiadna iná alternatíva a Trpiš budem improvizovať so stopérmi. To chceli až do najbližšieho prestupového okna ťahať ligu (ak by sa hrala) aj európske poháre s jedným pravým bekom, dúfajúc, že bude odolný ako Terminátor?

Reagovat
Freedo

Karafiát, kterej je zmíněnej v článku. Je to univerzál, kterej zahraje v obraně na všech pozicích. Kdyby mohl hrát, tak by sto pro nastoupil. Bohužel ale nemohl odcestovat, takže napravo nastoupí Bořil a nalevo Oscar. To jsou dvě možnosti pro případ absence Holeše, což mi přijde v pořádku. Kdyby nám vypadly dvě první volby na jakejkoliv post, tak to bude znamenat problém - 2 hroťáci, 2 stopeři...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas, ale Beer Sheva je soupeř, proti kterému by to měli i tak zvládnout. Tady se ukáže schopnost kouče a hráčského kádru improvizovat

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napokon zaimprovizovali, to sa im musí nechať, moc úspešné to ale nebolo

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
meno

Bořil si to dá a vlevo konečně začne Oscar

Reagovat
smazaný uživatel

Nerikal Boril, ze jedina utecha za LM bude finale EL? A najednou je ambice porazit Beer Shevu (ne, ze bych tedy pruser necekal )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele