Podle trenéra Uhrina v souboji Kluže se Slavií není favorit

14.08.2019, 23:51
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pekne alibistické kecy, ale sú to také všeobecné frázy, ktoré sa používajú takmer vždy, aj keď v skutočnosti je kvalita oboch tímov na inej úrovni. Slavia je značný favorit. Česká liga je výrazne lepšia ako rumunská. Slavia má skúsenosti s omnoho kvalitnejšími tímami v Európe už len z minulého ročníka EL. Hodnota kádru podľa TM takmer dvojnásobná v prospech Slavie. Jedinú výhodu Kluže by som videl v tom, že už majú jedno úspešné predkolo za sebou. Ak Slavia cez taký tím nezvládne uhrať ten toľko vytúžený postup do LM, tak to bude obrovské sklamanie a podľa mňa aj zlyhanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno předkolo? Vyřadili už tři pěkně nepříjemné soupeře

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Lawman

Reagovat
Logan

asi bych nebyl tak radikální s tím zlyháním, Kluž nejsou žádná ořezávátka, ale taky nás beru jako favority a nepostup jako neúspěch

Reagovat
El Campeon

ty seš mamlas

Reagovat
luismiksak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lawman

S tvojím tvrdením, že Slávia je značný favorit, by som bol veľmi opatrný. Cluj vyradil troch súperov, ktorí v európskom kontexte predstavujú síce slabší priemer Astana, priemer Maccabi a lepší priemer Celtic a postúpili bezpečne. Druhým dôvodom na opatrnosť je to, že ich káder je rovnomerne a vyvážene vyskladaný z Rumunov a cudzincov a potretie všetci okolo Slávie vedia, že Češi majú reálny a obávaný rumunský komplex. Preto pozor pred podcenením Cluje. Bola by to nepekné prekvapenie.

Reagovat
ratusek

DUML sestavil tým vlastně už mu ale i jeho koně odchází

Reagovat
Liquid

ten útočník z Marseille je výbornej, mají tam i gólmana co chytal za Real Madrid, sakra kde náš scouting zaspal když hráči z takových klubů jdou do Rumunska

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Nikdo nezaspal. Takovej hráč (ten útočník) k nám do ligy prostě nepůjde.

Reagovat
insane

Druha vec je, ze kdyz podobnej hrac s velkou slavou prijde, vetsinou se moc neprosadi.

Jsou proste ligy, kde se vyraznym individualitam dari vic, protoze i ta hra se tam vic opira o schopnosti jednotlivcu - Rumunsko se v tomhle podoba Turecku, kde se to dela pochopitelne ve vetsim, vzhledem k financnim moznostem tureckejch klubu. U nas jde porad predne o taktiku a tymovy pojeti, coz proste nevyhovuje hracum, ktery sem prijdou a cekaj, ze na hristi budou mit zarucenou jistou davku svobody a ze budou statisticky zarit.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si to myslím. Když k nám přišel Danny tak se prostě neprosadí (samozřejmě věk), ale pro srovnání s Bořilem, teď se zlepšil, ale za Šilhavýho to byl fakt bořil. Danny na place kde byl třeba 30 min, mi udělal fotbalové radosti víc než Bořa za celou ligu. To bylo jen pro srovnání, mám Bořu rád, ale ? Vzpomínám jak si Danny udělal ze dvou šponělských hráču kužele na obíhání a celej španělskej stadion zahučel a pak tleskal opravdu dlouho a upřimě.

Závěrem, to publikum si ty hráče zaslouží!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Danny byl omyl, žádná radost, ty jeho přihrávky nikam, kde komentátoří a experti tvrdili, že je o dva levely výš a hráči ho nechápou, to jsem šílel.Sám Danny přiznal, že byl už za zenitem a trápil se..Bořila bych si do huby vůbec .Za něj neexistuje vůbec náhrada.Bojovník a tvrdej hráč, který by radši padnul, než aby přes sebe nechal někoho projít..Bylo super, jak totálně vygumoval Pedra.DFanny vygumoval akorát sám sebe, asi už si na něj nikdo nevzpomene.

Reagovat
insane

Zrovna Danny se mohl misto zbytecnyho angazma vrhnout treba na futsal, tam by mohl bejt platnej klido par let. Ja si ho ze Slavie moc nepamatuju, videl jsem ho snad v jedinym zapase a spis nebyl videt. To Altintop byl vylozene pro smich.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš vůl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nechci nikoho urazit a Boru bojovníka už vůbec ne. Asi jsi mě nepochopil, hlavní pointa je, že naše liga, ikdyž jak se tu FACR prostřednictvím pisálka prezentuje, že má výsledky atd. Za málo peněz hodně muziky. Tak se mi většina zápasů naší ligy prostě nelíbí. Je to takový uhnaný, málo kliček, přechodu 1vs1 , chytrý přihrávky, aby jsi lupou hledal (česká ulička). Atd.

Reagovat
insane

Jo, ceska liga je ztelesnenim "ucel sveti prostredky" at its purest

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

A do rumunský ligy, která je v koeficientu někde u slovenské, jako půjde? Dává to smysl?

Reagovat
ttopi

Nedává, ale je to tak.

Reagovat
insane

Vetsi trh, predni tymy mely donedavna (nez Sparta a Slavia skokove navysily rozpocet) mnohem vetsi financni moznosti a je tam taky tepleji, coz muze byt napriklad pro jihoamericany taky faktor, i kdyz treba drobnej.

Pri soucasnym pohledu na koeficient se to zda zvlastni, ale ono to fakt neni tak dlouho, kdy rumunska liga v koeficientu temer cichala k prvni desitce, v ty dobe jsme skoro vypali z prvni dvacitky a koukali jsme na zada Izraeli. Tohle bylo jeste kolem roku 2012, od ty doby se Rumuni dost propadli, nicmene pro cizince je ta liga diky slavnejsim casum porad zajimavejsi. My rovnez nemuzemevrict, ze by nekterej z nasich klubu vyhral nejprestiznejsi klubovou soutez na kontinentu, coz se Steaue povedlo v 80. letech.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podívej se, kolik toho ten frajer odehrál ve francouzský lize. Hotová superstar.

Reagovat
ttopi

Já ho neznám. Jen jsem si jistej tím, že by do naší ligy nešel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale šel, kdyby ho chtěla Slavia nebo Sparta a dali mu stejný prachy, tak by šel sem.

Reagovat
lampas

Taky si myslím

Reagovat
insane

Jeste je teda vtipny, ze za letosni sezonu uz ma nastrileno skoro stejne golu (8) jako za celej minulej rocnik (9).

Reagovat
Spalovač šancí

U nás taky hráli hráči např. z Interu. A z hráči z Realu na spartě moc dobré zkušenosti nemají

Reagovat
kilobyte

Nevíte někdo, co trenéři většinou dělají, když mají takovouhle pauzu? Přeci jenom ne každý měl lukrativní smlouvu.

Reagovat
Liquid

hrají golf, vyplaví se na jachtu do Monaka...

Reagovat
smazaný uživatel

Čekají až jim doposílají všechny prachy z předchozích angažmá a pak začnou něco

Reagovat
ratusek

Jak píše kolega. Nechají dojet smlouvu a při jejím blížícím se konci si začnou hledat angažmá. Jako třeba Stračatela nedávno. Akorát nevím, do kdy měl smlouvu DUML.

No a když jim běží smlouva, tak chodí rozdávat moudra do pořadů, za to mají taky peníze, apod.

Reagovat
Spalovač šancí

Takže postoupí Celtic

Reagovat
ttopi

Reagovat
eleven11

Rumunsko

Kolozsvári vasutas

http://kvsc.taccs.hu

Reagovat
adalbertus
Reagovat
eleven11

Reagovat
smazaný uživatel

Celtic by byl stopro lehci, to by byl pro Slavii jasnej postup. Ale tohle je 50 na 50,

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele