Podle Svědíka mohlo Slovácko v podzimní části získat více bodů

14.12.2019, 21:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
off-olda

Vzhledem k tomu, jaké jsme někdy odehráli zápasy, které jsme prohráli, nebo remizovali, si myslím, že se z toho dalo vytěžit ještě víc," řekl Svědík.

¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
icka

?

Reagovat
oli9

ano a dál pokračoval a jmenoval zápasyale to bys oldo musel být ON aby si to pochopil a dal si to dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

Je treba byť prísny sám na seba, ale teraz to Svěd'a s tou sebakritikou snáď aj preháňa. V minulej sezóne bojovali v tabuľke o udržanie a to jesenné 6. miesto Slovácka je úplne nad rámec všetkých očakávaní...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Nepřijde mě, že přehání. S Boleslavi to byl fakt smolný zápas. Plus Teplice, Jablonec doma.

Reagovat
Mimalu

tak zas je třeba říct, že loni to bylo pod Svědíkem úplně jiné Slovácko než před ním. V minulé sezóně pod ním bylo v průměru 1,47 bodů na zápas, teď je to 1,6 bodu. To zas není tak extrémní rozdíl

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Neuvedomil som si, že Svěd'a tam prišiel až v novembri v čase, keď Slovácko ťahalo nelichotivú sériu prehier a pod jeho taktovkou to potom bolo už len lepšie.

Reagovat
Mönchengladbach

To je ten pan trenér, co ho vyrazili z Baníku na 5.fleku v lize kvůli "hernímu projevu", aby v další sezóně sestoupili?

Reagovat
Kiwi-21

Jj něco jak dopadne Pánik i když Svědík ty mladé nasazoval i když tehdy ani na výběr nebylo a kvalitu mely

Reagovat
PP

ty jo.. co to je za jazyk? Co to znamená v Českém jazyce?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodil ho Šafarcik a důvod byl takový, že Svedik nesouhlasil s tehdejším výprodejem mladých (Zio, Frydrych a další) a naopak požadoval posílení mužstva.

Tak byl vyhozen tehdejším vedením.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba se pletu, ale trochu z toho cítím, že bys to chtěl dát do souvislosti s Pánikem a moc nevíš jak. Ta dvě období mají dva různé majitele, jednoho co se stáním v čele klubu neměl moc zkušeností a šlo mu hlavně o prachy, druhého, který neměl s vedením klubu žádné zkušenosti, ale jde mu hlavně o Baník. Ten první Baník byl v zázemí v šíleném rozkladu (rozkrádání, podvody s dotacemi, snaha zakrýt nevyhnutelný úpadek a vytřískat z něj co nejvíce), zatímco současný Baník má zdravé zázemí a snaží se najít cestu, jak být ještě lepší.

Pánik má výraznou zásluhu na záchraně, dostal šanci i v další sezoně, kde se na začátku dařilo, konec sezony byl strašný (úspěch jen finále poháru, které bohužel žádný extra přínos nemělo) a tuhle sezonu je to takové paběrkování, kdy porážíme jen slabší týmy, pokud s nimi hrajeme doma. Občas se najde výjimka (ztráty doma s Teplicemi, Sigmou, Libercem, Opavou), nebo venkovní výhry, kdy jsme soupeře nijak nepřehráli (Opava, Karviná, Bohemka). Hnusná hra, ignorace mladých a blabla (prostě to co se píše každý týden ), do toho nesplnil cíl, být po podzimu v TOP6. Setrvání Pánika by pro mě osobně bylo velkým zklamáním.

Reagovat
smazaný uživatel

*Aby prodali vse co melo nohy a sestoupili

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
pobody's nerfect

Jistě že to mohlo být lepší, ale upřímně současné umístění je nad očekávání, jen to udržet i na jaro a může se zabojovat o poháry

Reagovat
Shevchenko

Super trenér, zajímavý kádr bez výraznější slabiny, fajn stadion i fans. Nejmenší město v lize v chudším kraji. Nejde jim nepřát.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
icka

Reagovat
Kepy_FCB

akorát drobná výhrada k tomu nejmenšímu městu- je nejmenší ale ten okres je lidnatější než okresy Příbram,Bolka,Teplice Peltonec , Jihlava,...nebo třeba jako půlka KV kraje

Reagovat
smazaný uživatel

jinak město možná nejmenší, ale celá oblast Slovácko je hodně lidnatá (podle wiki 400-500k)

Reagovat
Stannis Baratheon

kde by to nabrali ty vole? Kromě Starýho Města by se tam musel počítat i Zlín a Hodnoon, nebo nevim

Reagovat
Le Gunner

Podle toho, co bere jako Slovácko. Z etnografického hlediska do toho počítáš samozřejmě i Podluží (Břeclav), Strážnicko, Kyjovskou, Brodsko a tak dále.

Reagovat
andrew96

To jo, ale je nevhodné to kvůli údajům o počtu obyvatel takto spojit. Souvislá oblast je jen Kunovice-UH-Starák a ti dohromady nedají ani 40K.

Reagovat
Le Gunner

Jestli mluví o "celé oblasti Slovácka", tak je vhodné to takto spojit. Tvá aglomerace "Velkého Hradiště" je úplně něco jiného a tvoří centrum menší části Slovácka, kterou můžeš ještě dále rozdělit na mikroregiony.

Ale je vlastně zcestné se o tom takhle bavit...

Reagovat
andrew96

Já to beru, spíš mně šlo o to skryté označení klubu Slovácka jako reprezentanta celého regionu Slovácko, s čímž nesouhlasím.

Reagovat
Spejbl

Vynechal jsi Kunovice

Reagovat
Kucka

Reagovat
andrew96

Není tu tak špatně náhodou.

Reagovat
Liquid

dobrá práce Svědíka, letošní černý kůň to Slovácko, určitě mají slabší kádr než třeba Baník i Boleslav a přesto na tom nejsou hůř a dokázali vyhrát i na Spartě a Plzni případné poháry budou moc hrát doma když se tam hrála i skupina ME21 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že by jsme to měli splnit, minimální kapacita pro El je 8000

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

Předkola v pohodě.

Reagovat
kecipep

Největší frajer. Teď jen povedený přestupák a historický úspěch může začít

Reagovat
luismiksak

Dobrý trenér, Plzni by slušel víc než nějaká Koule ze Slovenska. Jo a herní styl taky cajk, takže ideal po Jílkovi do Sparty. Se teď divím, ze mu nevyšla ta Boleslav.

Reagovat
meno

DUml

Reagovat
Džeko55

Jakože chápu, že Dynamo na Slavii na 99 % nevyhraje, ale nelíbí se mi, že se tu píše o Slovácku, že přezimují na šestém místě, ikdyž to zatím není jisté... Jinak skvělá práce od Svědíka i celého týmu

Reagovat
Spalovač šancí

...

Reagovat
smazaný uživatel

Letos je Dynamko tak nevyzpytatelne ze bych se nedivil kdyby jsme tam bod uhrali

Reagovat
smazaný uživatel

Svědík je skvělý trenér, jsem rád, že se mu daří. Může udělat velkou kariéru. 6. místo Slovácka po podzimu (pravděpodobně 6. místo) je zcela zasloužené .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Odvádí dobrou práci na to, ze mu klub nekoupí zadne idealni posily a jeho hlavní ukol je zpracovávat hrace z akademie. Byt tam Straka nebo nejaky podobný mistr, tak je Slovácko v zone sestupu.

Reagovat
oli9

snad ho Slovácko udrží. Nejsou love nejsou posily ale úplně by stačilo kdyby zůstal stávající kádr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele