Podle statistiky Němci již prohráli finále

27.06.2002, 08:17
Aktuality
Pokud budeme věřit statistice, tak německé mužstvo proti Brazílii již prohrálo. V 17 zápasech, kdy na sebe soupeři narazili, vyhráli Němci jen třikrát, čtyřikrát se hrálo nerozhodně a desetkrát zvítězili Jihoameričané.

Při posledním střetnutí v Guadalajare v Mexiku prohráli Němci hladce 0:4. Při Mistrovství světa ale zatím mužstva proti sobě nikdy nenastoupila. Trojnásobný mistr světa Německo je již posedmé ve finále MS, Brazílie (získala zatím 4 tituly) pošesté.

Oba týmy mají ve svém středu nejlepší střelce šampionátu. Střeleckou listinu vede Ronaldo (6 branek) a hned za ním jsou Rivaldo (5 branek) a Miroslav Klose (5 branek).

Autor: Pavel Kuchta

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele