Podle šéfa Brescie je nereálné, aby se italská liga dohrála

22.03.2020, 13:14
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (70)

Přidat komentář
insane

Manipulativne se opre do ostatnich, ze jim jde o tituly, zatimco sam sikovne zametava rozehranou sezonu pod koberec, aby se jeho tymu jakoze netykal sestup.

Reagovat
Recoba Inter

vždyť je to v téhle situaci úplně jedno...

Reagovat
insane

Co je jedno? Ze se vyjadruje na adresu ostatnich a spini je za nejakej pristup, zatimco on tu hru hraje taky, akorat pro nej a jeho tym je vyhodnejsi sezonu nedohravat.

Samozrejme, ze fotbal je ted na vedlejsi koleji, ale skutecne si myslis, ze sef fotbalovyho klubu se vyjadruje zcela nezistne a nemysli na to, co bude po koronaviru? Oukej teda.

Reagovat
Largo

Reagovat
Recoba Inter

Myslím, že je jedno v této situaci zmiňovat fakt týkající se nějaké vypočítavosti... je úplně fuk co tím dotyčný sleduje nebo ne, umírají lidi, záchranáři kolabují a ty tady řešíš takový s prominutím hovna. Blil bych z tebe.

Reagovat
insane

Tak jo

Reagovat
Recoba Inter

Ten nick zřejmě nemáš náhodou co

Reagovat
DieryVonry

Jasně, že mu jde o to, aby nesestoupili, korona nekorona.. Jedna věc je truchlit a přát si co nejrychlejší zlepšení situace, která je v Italii šílená, ale prosazovat svoje cíle a tužby lidi nepřestanou ani na smrtelné posteli.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si ,že je fuk, čo dotyčný vraví, ani jeho motivácia prečo to vraví. Žiadnym ospravedlnením nie je súčasná situácia.

Inak na dohratie sezóny to nevidím...nie že v Taliansku, nikde!

Reagovat
Puskas

Předpokládám, že to nebyl monolog, ale odpovídal na otázky, tj. i stran Lazia. Žije v lokalitě, kde umírají lidé po tuctech, má právo na takovéto emoce. V té Itálii budou rádi, když vůbec začnou další sezonu, protože kulminační bod může klidně teprve přijít, navzdory té hrůze, co už tam je.

Reagovat
insane

Vyjadroval se k tomu z pozice sefa fotbalovyho klubu, kterej je ted sice nefunkcni a pomerne nedulezitej, ale porad je to pro nej nejdulezitejsi vec a zdroj obzivy, takze je fakt blbost si myslet, ze v tom nehraje roli (aspon do nejaky miry) kalkul. Takhle si vlastne dost populisticky ziskava pozitivni publicitu a potencialni paku na to, aby se sezona nedohrala.

Ja proste nechapu, ze tohle lidi berou doslovne a zapojujou do toho emoce - pokud vam skutecne ted vubec nejde o fotbal, tak proc nechodite diskutovat na jiny weby, kdyz ve stinu tyhle situace nechcete prijmout fakt, ze i nadale existujou intriky a ze kazdymu jde hlavne o sebe, zvlast ve fotbale, kde jde proste o velky prachy?

Reagovat
Pipo123

Reagovat
Puskas

Neodvažoval bych se sahat do svědomí člověku, jemuž před očima umírají desítky lidí. My jsme tu pořád v závětří, proto ve všem vidíme kalkul.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
twelwer

Nehovoril to v narážke na to že lazio a niekto ďalší mal v pláne začať od pondelka trénovať ?

Reagovat
Shevchenko

Ne, jedno to opravdu není a Cellinovi už vůbec ne.

Reagovat
Recoba Inter

Já se nehádám, jen to sleduji zřejmě z úplně jiného spektra, než šílenec.

Reagovat
insane

Ja se s tebou nechci hadat, casy jsou tezky - ale ty to proste (asi v navalu emoci) vnimas hodne naivni optikou.

Reagovat
Recoba Inter

Myslíš, že tím něco změní? Ano, hodnotil bych, co tím lidově řečeno se "básník snažil říct", kdyby to mělo nějakou váhu. To co říká, je vzhledem k situaci jedno, protože ze svého postavení stejně nemá šanci cokoliv změnit a je to jen tlachání. Navíc bych si neodvažoval soudit člověka, jehož působení je v současnosti až "bojová" zóna. Ať to myslel jakkoliv, prostě vůbec bych se osobně nad tímto v první řadě nezamýšlel. Je to jen fotbal a kšeft. Kdyby to byla politika, tak bych řekl něco jiného. Tam to může být vlivem doby mega zranitelné. Tohle je s ohledem na vážnost situace v mých očích maličkost. (v návalu emocí jsem napsal akorát, že bych z tebe blil, čehož teď trochu lituji, ale to je tak jediné.)

Reagovat
Recoba Inter

naivní jsi tady tak maximálně ty

Reagovat
insane

Neurol neprobehnul?

Reagovat
Recoba Inter

Ne, proč?

Reagovat
Recoba Inter

Jestli ti příjde, že je naivní poukazovat na obrovskou závažnost situace, tak prosím...ale když ti příjde normální řešit nějakej byznys, když tam už nemají pomalu kam házet mrtvoly, tak mi nepříjdeš normální. raději budu tedy jak říkáš ty, naivní. Díky takovým jako jsi ty doufám, že se nikdy nestane, že bychom zažívali ta muka a hrůzy jako běžní smrtelníci tam nebo dřív během válek. Ty bys totiž byl první co by si uchcal do kalhotek. To ti říkám jako chlap. Nelzob se na mě.

Reagovat
Pipo123

Ale piču, vážne to bolo už pred pár týždnami a každý si robil srandu, španielov varovali aby obmedzili oslavy a stretnutia a povedali že sa ničoho neboja, v taliansku to mali tiež dosť u prdele. Keď ich vyzývali k opatrnosti tak na to mrdali, teraz je neskoro sa ľutovať.

Reagovat
Recoba Inter

"teraz je neskoro sa ľutovať" v teto jedné věci souhlasím, se zbytkem však nikoliv... vážné je to v Lombardii stále víc než dost, mj. v Miláně a pak především v Brescii a Bergamu.

Nemyslím si, že je Insane nějaký hlupák, jen nemám rád, když mi někdo říká, že jsem naivní, protože třeba v tomhle mi na tom nepříjde z mé strany naivního zcela nic. Já v Brescii přece nejsem, přesto však čtu dostupné zprávy a dovedu si představit, jak to tam může vypadat i díky internetu. Proto mi příjde zcela nevhodné odsouzení toho, co Cellino řekl. Byť to mohlo být z nízkých pohnutek. Na rozhodnutí co s ligou bude ještě spousta času.

Reagovat
insane

Ty to fakt nezvladas. Lidi jako ty jsou vlhkym snem populistu. Reagoval jsem na vyjadreni pana byznysmena, kterej z druhejch dela antagonisty, zatimco jemu samotnymu jde o kseft taky a kope za svoje zajmy. Ty prijdes a zacnes me obvinovat, ze neberu koronavirus vazne a zacnes tu na me tasit, jaka tam je situace, jako kdybych to bez tebe nevedel, navic o mne fakt nevis, cemu jsem mohl a nemohl bejt v zivote vystavenej. Nemuzu nechat plavat to, ze me tvuj pristup a perspektiva sere, na druhou stranu ti to nemuzu mit moc za zly, protoze prochazime opravdu stresujicim obdobim, kazdej se s tim vyrovnava po svym - ze si vsak tvuj cistej rozum vzal taky dovolenou, za to ja ti nemuzu.

Reagovat
Recoba Inter

No tvoje věc, omlouvám se, jestli jsem se tě nějak dotknul, vím, že občas píšu nevybíravým způsobem ale sám si nepoukázal na nic převratného. Mě nadzvedla absence jakéhokoliv respektu a úcty k situaci, která panuje. Takto jsem to pojal.

Reagovat
Elliasson

Kdyby nebyl z Brescie, tak by se tomu věřit dalo. Ale Brescia zažívá teror.

Reagovat
snuff24

no a ?

Reagovat
Recoba Inter

Ale když si některé kluby chtějí společně potrénovat nemám nic proti tomu. Je to jejich práce, já po uplynutí neschopenky taky půjdu.

Reagovat
oli9

Možná tak sám

Reagovat
FORZAMILAN

Konečně normální názor a reálný pohled na situaci .....a nezapoměl si rejpnout do Lotita

Reagovat
Largo

Jsem zvedavej, jak by mluvil, kdyby to znamenalo, ze jeho Brescia pujde do druhy ligy. Urcite by ji chtel dohrat

Reagovat
Csaplárova past

Nedohraje se nic, ani ta anglická jak si tam myslí. Když vidím ten laxní přístup v Německu a Anglii, tak tyto dvě země budou na tom minimálně stejně blbě jak Itálie ....

Reagovat
Shevchenko

Bylo by fajn dohrát aspoň ať mají všichni 26 zápasů. A taky aby se odehrál zápas Juventus-Lazio, pokud Juve neprohraje, má titul. A sestupoval by jeden nebo dva.

Reagovat
smazaný uživatel

Když dohrát, tak všechno.

Reagovat
Pinturicchio

To zas budou lazialisti 105 let kňučet, jak jim vzali jistý titul.

Reagovat
Pipo123

Já skôr nechápem prečo sa navážajú do Lotita, veď Cagliari ide tiež trénovať, Neapol tak isto a nikto sa do nich nenaváža. Síce je Lotito kokot, ale túto kritiku si nezaslúži

Reagovat
Pinturicchio

Lolito si zaslouží veškerou kritiku ... a pak přidat.

Reagovat
Pipo123

Ježiš chce trénovať, hráči majú byť v skupinkách, jedna skupina ráno a druhá poobede, zakaždým ich má trénovať iný tréner, navyše ich majú lekári neustále kontrolovať. Kludne nech tak trénujú, ak lekári tomu dajú zelenú tak myslím že to je v poriadku, tie kluby ktoré toto plánujú musia zvážiť riziká.

Reagovat
Pinturicchio

Však ať trénuje, ale doma na rotopedu.

Reagovat
smazaný uživatel

V současný situaci by se hodilo, kdyby se kluby sjednotili a veškerý svý zdravotníky a doktory vypůjčili do nemocnic, kde je podstav a nejsou volné kapacity. To by byla krásná kampaň.

Reagovat
Recoba Inter

krásná a účelná

Reagovat
DelPiero137

presne tak. Pride mi ujete az chore, aby si v sucasnej situacii v Taliansku niekto v skupinach trenoval, vyuzival lekarske kapacity, ochranne pomocky, dezinfekcie nebodaj testy na trening.

U nas sa hovori ze ak bude situacia kriticka, vlada ma pravomoci siahnut pre zdorej aj do sukromneho sektoru. Je pekne ze sa konaju zbierky, takato fyzicka pomoc zdravotnikov by sa asi viac hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gimme

Ty si komik

Reagovat
Pipo123

ďakujem idem do Lidla na nákup, chceš niečo?

Reagovat
Pinturicchio

Klíčenku máš? Ať pak zase nezvoníš.

Reagovat
Puskas

V expreskách bylo, že má Infantino dnes 50, co tak mu dát dárek v podobě vylosování konečné tabulky všech lig, ten by byl štěstím bez sebe...

Reagovat
Greny

Fortuna : Liga :

1. Plzeň

2. Příbram

15. Slavia

16. Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

My ale nechcem v baráži Slavii

Reagovat
snuff24

Reagovat
Salfovic

Neunáhloval bych se, třeba jí dohrajete na jaře 2021.

Reagovat
smazaný uživatel

Liga, titul, LM, EL, zostupujúci atď., to je všetko nepodstatné teraz. Ak by dostal titul Juventus, nenahnevám sa. Ak by dostalo titul Lazio, tak isto sa nenahnevám.

Reagovat
Pipo123

To je kokotina, taký titul by asi nikoho netešil, fakt možno len Lotita

Reagovat
smazaný uživatel

Za časť sezóny, ktorá sa odohrala, ste získali viac bodov, taktiež aj Juventus. Takže z tohto hľadiska mi nebude vadiť, ak by Juventus alebo Lazio získalo titul. Hlavne aby nezačali žiadne spoločné tréningy v žiadnom z klubov, pretože by mohlo prísť k šíreniu nákazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nie je nic rozhodnute. Ziaden titul. Nepoviem keby bola situacia ako v Anglicku, kde Liverpool ma tak vysoky naskok, ze tazko spochybnit ich narok.

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti tomu nerozumi, stejne jako nikdo tady..tak uvidime

Reagovat
Fortex

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
The Krupy

Sezónu vyhlásiť za nedokončenú, nevyhlásiť majstra. Taliansko fakt potrebuje riešiť úplne iné veci než futbal, tam tá nákaza vyzerá každý deň hrozivejšie.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fortex

Reagovat
Deki

Reagovat
Fortex

Nemeli by dlouho premyslet. Tadle situace je velice spatna a jen tak se z toho evropa nedostane. Je rozumne to ukoncit a starat se o to aby se nakaza nerozsirovala a zachanit co nejvice lidi a pak resit restart ekonomiky a mozna nejlip odejit z EU,ktera nic dobreho neprinesla a sere na vsechny kdyz jde do tuheho.

Reagovat
cr7sux

tupy kokot

Reagovat
Fortex

Slepí ignorant

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ttopi

Nechci to nějak bagatelizovat, ale zrovna jemu se to lehce řekne. Brescia sestoupí, pokud se dohraje, a on je s tím smířený. Těžko si ale dovede představit jak moc chce sezonu dohrát třeba Lazio, kterému jde fakt o hodně.

Pokud to v některých klubech mají protestovaný a mají nastabený přísný režim, proč by nemohli zvolna něco začít dělat. Ty soutěže se stejně nerozjedou až bude na světě 0 nakažených, ale až prostě někdo určí, že už je to bezpečné na celostátní úrovni. Jeden klub ať si to hlídá sám jak chce, když jsou si jisti...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele