Podle Řeků se za nepovedenou obhajobu není třeba stydět

19.06.2008, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za nepovedenou obhajobu se není třeba stydět, ale že před čtyřma rokama všem zkazili EURO, za to by se stydět měli .

Reagovat
herbage

Proč by se měli proboha stydět? To můžou rovnou udělat z fotbalu krasobruslnení, hrát 90 minut a po konci zápasu dávat známky od 1-10. Pak se poroto poradí, vyhlásí vítěze a ten postupuje do dalšího kola. Hraje se zkrátka na góly a řekové měli největší vůli po vítězství a zaslouženě to celé vyhráli. Mě osobně víc hřeje naše třetí místo a dobrej pocit, že jsme hráli pěknej fotbal a s kopou smůly vypadli. Řekové sice vyhráli, ale nikdy z nás si nevzpomene na žádnou jejich pohlednou akci, ale miliony lidí si vzpomenou na zápas ČR - Nizoemsko a řeknou si, to byl ale nádhernej match. Euro tady není od toho, aby vyhrál ten nejlepší, ale ten nejšťasnější a fandové se bavili dobrým fotbalem. I když mě to dnes spíš připomíná veletrh fotbalistů, ale pořád se rád na Eurou kouknu a fotbalem se bavím.

Reagovat
smazaný uživatel

Mluv za sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s tebou je to těžký, tobě se líbil i beton české dvacítky v Kanadě. Jak včera správně napsal Tomek ve Sportu, buďme rádi, že se tyto zázraky dějí jen jednou za 30 let. Kdyby k tomu totiž docházelo častěji, tak by hrozilo, že se na ten fotbal brzy nikdo nebude dívat.

Reagovat
smazaný uživatel

Šli si pro triumf stylem, na který měli. Zato se stydět fakt nemusí...

Reagovat
smazaný uživatel

nic ve zlým, ale tohle je zvrácený. Fotbal by měl bejt koukatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

myslym si ze se maji stydetz jak za minule euro tak i za toto

Reagovat
smazaný uživatel

Za výsledkek z eura 04 se stydět nemusej, ale za letošní výsledek a předváděnou hru se stydět musej.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Kvalifikaci prošli naprosto suveréně, navíc hráli výborný fotobal.....na Euro si jen špatně načasovali formu, navíc jejich hráčský potenciál je velmi omezený, nelze proto čekat zázraky.......styďět se musí především Francouzí, to jsou totální loseři Eura

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas

Reagovat
Sosi

Řekové ještě asi neviděli záznamy svých utkání...

0bodů, na to se hezky kouká...

Reagovat
smazaný uživatel

Řecko

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele