Podle Rady o vyřazení Jablonce v EKL rozhodla už domácí remíza s Randers

09.12.2021, 23:42
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (8)

Přidat komentář
kilobyte

Červená čepice a kabát a může dělat santu. Kdyby ho teda náhodou vyhodili.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedni ho mají rádi, jiným nepříjemně zvedá tlak, já patřím k druhé skupině, nemůžu ho ani vidět. No a zase plácl nesmysl, ano kdyby vyhráli ten zápas s Randers tak by se výrazně přiblížili postupu, ale o vyřazení rozhodla prohra v Kluži, stačil bod a šli dál...

Reagovat
Rišan

Nade mnou dva zlí resp. škodolibí anononymní Čecháčci. První je zároveň zlý, škodolibý i blbý, druhý jen zlý a blbý. Rada je na naše poměry vzácně rovný a upřímný srdcař který na rozdíl třeba od Šilhavého neříká prázdné fráze ale mluví vždy otevřeně a k věci. Navíc to má v klubu i vzhledem ke kauze Pelta těžké. Vždycky budu přát menším klubům které navzdory skromnějším finančním i hráčským poměrům něco v pohárech a lize dokázaly jako v minulosti Liberec nyní Slovácko a nakonec i Jablonec jenž letos získal do koeficientu víc bodů než např. Sparta. Mimořádným fenoménem byla pochopitelně i Plzeň ale to už je patrně jen minulost.

Reagovat
kilobyte

Vždy k věci? Třeba když si stěžuje, že na národní tým byl vysoký kurz?

Reagovat
GrimeBaller98

Srdcar?

Ja si teda srdcare predstavuju tak, ze je verny klubu a ne ze projde Slavii-Spartou a Jablonec-Liberec , at uz tahne nikomu chybet nebude a Jablonec uz vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

urcite ty vole, vystrelit proti tymu, ktery nemuze postoupit poprve v 80. minute

Reagovat
h8_sfatto

o vyřazení Jablonce rozhodlo to, že Pelta krade míň než Babiš a Tvrdík

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele