Podle manažera Solskjaera předvedli United nejlepší výkon v sezoně

05.12.2019, 13:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chyb tam bylo dost ale nasazeni super, skoda ze to tak nejde aspon v polovine zapasu, Oldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad tohodle nymanda co nejdříve vystřelí

Reagovat
Busby babes

Ten Martial uz je taky desnej. 3 zapasy skvelej, dva zapasy neviditelnej, 5 zapasu zranenej.

Reagovat
Grahf

to by si mohol napísať o 90% nášho kádra

Reagovat
Busby babes

u zbytku to neni tak frustrujici, protoze to jsou vetsinou drevaci.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tomanatura

Ja uz nad nim davno zlomil hul, na rozsireni kadru ok, ale do zakladu s nim nejde pocitat.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhá půle už s takovým nasazením nebyla. Každopádně první půle byla úžasná, muž poločasu jasně Fred. Pak už zase ta hra trošku padala, každopádně to stačilo na výhru, zbytek nikdo řešit nebude.

Reagovat
r.mrazik

jasne mctom a rash

Reagovat
Tomanatura

O tom Fredovi jsem to vcera cetl vickrat, ze je muzem zapsu, pritom on hraje furt stejne. Je dynamicky a snazivy, ale dela spoustu chyb v jednoduchych prihravkach, chodi casto pozde do souboju. Takovy Anderson v jeho prvni sezone, az na to, ze toto je pro Freda strop.

Reagovat
smazaný uživatel

Je pravda, že jsem nekoukal na Fredovo ostatní zápasy, kářdopádně tenhle jsem sledoval.. Byl jedním z pílířu prvního gólů, a byl hodně vidět i vzadu. Nehodnotím jeho celkový výsledky, ale zápas se Spurs se mu opravdu povedl.

Reagovat
smazaný uživatel

A Andersona nebyl?

Reagovat
kattos

Fred byl fakt výbornej

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Nemohol Fred za gól Tottenhamu? Ako aj mne sa jeho výkon páčil ale za tú jednu chybu by som ho ako muža zápasu alebo polčasu nevyhlásil.

Reagovat
kissak

To spíš Slepice hráli standard této sezony.

Reagovat
mimi_united

Trpezlivošť prináša ovocie

Reagovat
Zaschrona

Sasha Ryazantsev arrived at FF, Moshiri expected soon

No, takže koho místo Silvy, protože tohle vypadá jasný, když se schází vedení. Snad ne Moyes. Tenhle klub potřebuje pozitivní impuls a nadšení, kolem kterého se celý klub může odpíchnout někam k lepším zítřkům. Moyes je návrat do minulosti, kterou už nikdo vracet nechce. Tam to leda dává čistě smysl z toho pohledu, že by to teda vzal do konce sezóny, protože je docela představitelný, že v téhle situaci a s losem, který nás čeká, se sem nikdo moc nepoběží si zničit reputaci, když tu vyhořela v minulých letech i docela velká jména. Ale stejně teda v tom nevidím velký smysl, to už raději to zas může dostat Unsworth a aspoň se ho zbavíme z U23 týmu, kde místo rozvoje hráčů chce, zdá se, hlavně vyhrávat, což se mu sice daří, ale nemá to tam být priorita.

Docela se bojím, že jestli přijde Moyes, tak to vezme hrozný scénář a atmosféra bude od počátku úplně toxická, protože se výsledky okamžitě nijak nezlepší a fanoušci ho většinově nepřijmou zpátky už od začátku. Snad, proboha, ve vedení nejsou takoví hlupáci a nechají nového kouče vybrat Brandse, který i právě pro tohle je placený. Jména typu Arteta, ten Hag, Jardim, která probíhají médii, že to jsou typologicky jeho kandidáti, tak to je mnohem rozumější cesta než propadat Kenwrightově nostalgii. A Moshiri i jeho podržtaška Rjazancev by už neměl vybírat po fotbalové stránce vůbec nikoho, stejně jako CEO DBB. Možná rozumí charitě, vedení fotbalového klubu ale zjevně ne.

Reagovat
Busby babes

Moyes. Navrat ztraceneho syna.

Reagovat
Zaschrona

To by teda měl jít do Celticu.

Reagovat
Bukaj LFC

Může nějaký jméno u vás vyvolat pozitivní impuls? To by musel být ten Ten Hag a tomu nevěří asi nikdo.. Vzít teď flek u vás bude docela sebevražda. Jste sice velkej klub, ale očekávání fanoušků jsou dost přehnaný a atmosféra je dost toxická.

Reagovat
Zaschrona

Jistě může, ale často asi jde o jména, která k nám prostě nepůjdou, především asi i proto, že je u nás strašně lehké si zničit reputaci. Peníze pro trenéra i pro kádr, to u nás je ten nejmenší problém... Podle mě potřebujeme trpělivost, nemůžeme udělat zázraky s tím týmem, chce to nastavit směr a konečně ho držet delší dobu, jenže to je prostě těžký, když Silva po včerejšku ztratil podporu snad už úplně všech...

Reagovat
Kucka

Z Evertonu mi bohužel přijde, že se stává i slušné pohřebiště pro hráče

Reagovat
Counter

Třeba Arteta by byla dost zajímavá a atraktivní volba.

Reagovat
Kucka

Reagovat
h8_sfatto

týmy s rozpočtem jako všechny ligy celé Jižní Ameriky předvádějí naprosté nic, jak někdo může koukat na PL

Reagovat
Swarley

včera dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Na Etihad nakladačka a zas bude všetko po starom

Reagovat
smazaný uživatel

Trénování pádů ve vápně a střílení penalt se museli věnovat celý týden...

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
REPLIKATOR

Aspoň ho tak brzo nevyhodí

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele