Podle Laporty by Valdes měl jet na šampionát

15.04.2010, 10:46
Aktuality
Victor Valdes už několik let patří k oporám Barcelony, přesto se zatím nedočkal startu za španělskou reprezentaci. V týmu trenéra Del Bosqueho je mezi tyčemi veliká konkurence, prezident Barcelony Joan Laporta ale míní, že na mistrovství světa by brankář jeho klubu neměl chybět.

"On je nejlepší brankář v lize, není pochyb, že si šampionát zaslouží," prohlásil Laporta o Valdesovi. "Rád bych, aby do Jižní Afriky jel. Vždyť to vidí každý, že si to zaslouží."

28letý Valdes se podílí na výborných výsledcích Barcelony. Včera proti La Coruni udržel už osmnácté čisté konto v sezóně a celkově inkasoval jen devatenáct branek. V Primera División je nyní odehráno dvaatřicet zápasů.

Ve španělské reprezentaci ale panuje na brankářském postup veliká konkurence. Pro trenéra Vicente Del Bosqueho je jedničkou Iker Casillas (Real Madrid) a dvojkou Pepe Reina (Liverpool), Valdes může jet na mistrovství světa jako třetí brankář.

Autor: Radim Šantrůček / football365.com

Komentáře (330)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele