Podle Kahna bude německou jedničkou Wiese

19.09.2007, 21:58
Aktuality
Brankářský post v německém národním týmu prochází generační obměnou. Před více něž rokem se s reprezentací rozloučil Oliver Kahn a brzy dojde i na Jense Lehmanna. Na místo jedničky se poté budou tlačit mladí brankáři, z nichž má podle Kahna největší šanci Tim Wiese...

"Reprezentační brankář by měl stejnou pozici zastávat v klubu a chytat vysoko na mezinárodní scéně. Tato kritéria Wiese splňuje. Několik let v řadě patřil k nejlepším gólmanům v lize a chytal i v Lize mistrů. Současná situace je znepokojující. Někdo, kdo není jedničkou v klubu, nemůže být vybrán do reprezentace, to je nemyslitelné," zlobí se Oliver Kahn.

Německou jedničkou je v tuto chvíli často chybující Jens Lehmann, jemuž kryje záda Timo Hildebrand. Ten však v létě odešel ze Stuttgartu do Valencie, kde je zatím dvojkou za Santiagem Canizaresem. Počítar se pak musí i s Robertem Enkem a mladíky Renem Adlerem a Manuelem Neuerem.

Právě Wiese nedávno upozornil na výběr reprezentačního trenéra Joachima Löwa, když se mu nelíbilo, že chybí mezi nominovanými pro kvalifikační utkání o postup na ME 2008 proti Walesu. "Pomalu se vzdávám naděje na reprezentaci. Místo mě je nominován někdo jako Hildebrand, který jenom sedí na lavičce ve Valencii, nebo Enke, jehož tým je někde ve středu tabulky," zlobil se brankář Werderu Brémy.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
Marv

Místo mě je nominován někdo jako Hildebrand, který jenom sedí na lavičce ve Valencii, nebo Enke, jehož tým je někde ve středu tabulky," a proc by mel chytat nekdo kdo na to neni patricne kvalitni?

Reagovat
-Kopy-

Otázka času kdy začne Hilde chytat

Reagovat
HOST*

neměl odcházet do valencie tam má jistý santiago..

Reagovat
Shevchenko

Proč vůbec nechytá Hildebrand? Misto něho takový hňup Santiago, hodně podobný Lehmannovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Caňizares je fenomén.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale sezonu od sezony horší. Letos je to bída, mi přijde

Reagovat
Shevchenko

Jinak Adler, Neuer a Wiese. Němci to mají na několik let dopředu v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám slabost hlavně pro Neuera.

Reagovat
HOST*

já pro Adlera a v repre bych to viděl takhle 1.hildebrand 2.Adler/neuer 3.wiese

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že by měl chytat Neuer je mladý a pomálu velmi zkušený než taký Hilde který nechytá radši tam je 37letá Canizares

Reagovat
HOST*nofan

On se diví proč má být dvojka někdo špatnej. Vždyť je to normální i u nás. Dvojka Bláža, já bych tam dal Vaniaka, nebo druhého Čecha. Sorry jestli jsem na ještě někoho lepšího než Blážu zapoměl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele