Podle Deschampse hráli Maďaři úžasně, bod za remízu bere

20.06.2021, 09:18
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (18)

Přidat komentář
Kongo

Za mě selhání trenéra. Jak může hráč jako Pogba hrát na lajně a být tam utopeny? Od první minuty bylo vidět, že ho to vůbec nebaví a to už i v zápase s Německem.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam utopil hned dva hráče. Ani Griez se tam necítil dobře, když tam byl a nakonec tu vyrovnávací branku stejně vstřelil, až když se zatoulal do středu.

Reagovat
REPLIKATOR

Alibismus

Reagovat
Mex88

Maďaři opravdu nadstandardní výkon, ale styl hry, který vtiskl tomuhle týmu je s prominutím sračka. Třeba ještě zapnou, ale pokud ve vyzařovací fázi kvalitnější soupeř než Maďaři pujde do vedení, tak tenhle soubor bude mít obrovský problém

Reagovat
smazaný uživatel

A to zase ne. Porazili Němce ukázněným výkonem, v němž obětoval Grieze do zálohy a postavil to nejlepší co má, včetně Hernandeze. Jenže pak chtěl nechat si zahrát další hráče nominace a to se mu vymstilo. Benzema je z formy, Mbape střídá slabé okamžiky s ještě slabšími, Pogba je náladový. Hernandeze nechal na lavičce. A vymstilo se mu to. On si jistě uvědomuje, že náhradník je pouze a jenom náhradník, ale v tom talku agentů to taky nemá jednoduché.

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu neskutečný rozbor

Reagovat
smazaný uživatel

Maďaři mě neskutečně baví. Entuziasmus a podpora v hledišti je top. Zápas s Francií zatím asi nejlepší zážitek z Eura.

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Modroočko

Škoda, že som ten zápas nevidel, pozriem si zo záznamu. Normálnym hráčom a fanúšikom to prajem, no neviem sa úplne odovzdať tomu nadšeniu z Maďarov, keď vidím, kto tam okrem normálnych fanúšikov sedí na tribúnach a že malý Mussolini si na tom robí propagandu.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Zemanem a Babišem nemáme co moralizovat. Všude je něco.

Reagovat
arsavin

Reagovat
adalbertus

Reagovat
smazaný uživatel

A kdo tam sedí s normálními fanoušky? Jiné nároďáky nemají ultras? Slováci je nemají?

S Orbánem to je pravda, na druhou stranu udělal politické rozhodnutí, že do toho nasype hromady peněz, a je za něj teď zodpovědný v dobrým i ve zlým. Doporučuju: https://1url.cz/ZK2Vx

Reagovat
adalbertus

Reagovat
Modroočko

Na zápasoch Slovenska som nejaké tvrdé šovinistické jadro, ktoré sa názorovo aj zovňajškom prezentuje ako skinheadi, nevidel hádam ani v 90. rokoch. V tomto sú Maďari naozaj smutný unikát.

Reagovat
arsavin

Reagovat
The Krupy

Reagovat
Nickname 9

,, Podle Deschampse hráli Maďaři úžasně, bod za remízu bere". Kolik bodů by asi mohl brát za remízu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele