Podle Benzemy se Real po postupu v Lize mistrů může soustředit na domácí soutěž

27.11.2019, 16:33
Aktuality
Karim Benzema (© AFP)
Karim Benzema z Realu Madrid přispěl v úterý dvěma brankami k remíze s Paris Saint Germain a jeho tým tak má jistý postup mezi nejlepší šestnáctku. Podle Benzemy se teď bude moct Bílý balet dokonale soustředit na domácí soutěž, kde soupeří s Barcelonou.

Po třinácti odehraných zápasech nastřádaly oba celky shodně 28 bodů. Katalánci ligu vedou díky lepšímu skóre. Oba kluby se už 18. prosince utkají v dohrávaném El Clásicu.

Real do té doby bude chtít vytěžit maximum možných bodů a díky jistotě postupu v Lize mistrů se bude moct na domácí zápasy plně soustředit. "Když už to máme jisté, můžeme se maximálně koncentrovat na víkendový zápas s Alavésem a další zápasy v LaLize," podotkl francouzský útočník, kterého mrzelo, že Real nedotáhl zápas proti PSG do vítězného konce.

"Remíza není výsledek, který jsme chtěli. Jako vždycky jsme chtěli zvítězit a dělali jsme pro to všechno, co jsme mohli, bohužel to nevyšlo," uvedl Benzema.

Věří, že Real se po rozpačitém vstupu do sezony zvedá. "Pomalu se zlepšujeme, ale před celým týmem je ještě pořád hodně práce," řekl Benzema.

Autor: Jiří Fišara / football-espana.net

Komentáře (39)

Přidat komentář
CHONG

Soupeř pro osmifinále bude asi celkem maso.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
misinho7

skoda toho uvodu a tej nasej sialenej formy tam...

Reagovat
atlee

To áno, ale na druhej strane pre Real už v CL čokoľvek iné ako titul aj tak nemôže byť úspechom. Takže je vlastne jedno či vypadnú v osemfinále alebo napríklad v semifinále. Ak by mali vyhrať, tak proste musia tú kvalitu ukázať tak či tak.

Reagovat
king23

Proč by jako cokoliv jiného než titul byl neúspěch? To je zase co za nesmysl? To by mohl říkat tým, který je o třídu lepší než zbytek (např. Švédsko ve florbalu), ale to není případ Realu. Osobně bych osmifinále za úspěch považoval.

Reagovat
king23

*semifinále

Reagovat
Al Capone

Ja verim v Lipsko

Reagovat
CHONG

No aby z toho pak nebyl loňský Ajax Já bych bral City, ať se ukáže, jak na tom doopravdy jsme a jak píše kolega výš, pokud to není titul, tak je celkem jedno, jestli skončíme v osmifinále nebo semifinále...

Reagovat
Al Capone

Jo to me taky napadlo Jako jasny, cokoliv nez vyhru nebrat, ale stejne radsi narazit na ty papirove silnejsi az v pozdejsi fazi.

Reagovat
kaja900

To bude no, ale tuhle sezonu nám věřím o dost víc než minulou, sem zvědavej jak si povedeme v lize mistrů Zidane u nás jako trenér ještě nezná pocit vyřazení

Reagovat
misinho7

ZZ vlastne LM zatial vzdy len vyhral tak snad bude pokracovat

Reagovat
kaja900

Mohl by vím že to nejde do nekonečna a teď nejsme ti největší favoriti, ale s ním na lavičce nám v ty lize mistrů prostě věřím nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych se raději soustředil na Ligu a Copu. Neříkám, že by nebylo fajn vyhrát LM, ale pro mě to není momentálně priorita, i když je to asi nejlepší pohár. Ale naše bilance v domácích soutěžích je opravdu tristní, a je potřeba to napravit. Ale alespoň do čtvrtfinále bychom se dostat měli, ikdyž pravděpodobně schytáme nějakej nabušenej tým už v osmi, jelikož jdeme z druhýho místa.

Reagovat
ciernyribiz

najtazsi super by bol urcite liverpool, tych nechcem. ale zostatok co ja viem..bayern, city ani juve nie je taky valec ako minule roky co plati aj pre nas. ja by som chcel Juventus

Reagovat
Mönchengladbach

Bude to klasicky Juventus.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedině Juventus a dát jim na prdel!

Reagovat
valloire

Jsme Real. Nařežem každýmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by se měli soustředit na kvalifikaci na LM

Reagovat
CHONG

Třeba proto, že celý Real nemá stejný názor jako vall?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jsem to směřoval jen na něj

Reagovat
CHONG

Ale dost obšírně

Reagovat
Mikesh

Ti šmatláci to zase letos nějak uhaluzí

Reagovat
kaja900

Tak jelikož máme štěstí ze Arsenal hraje evropskou ligu a ne ligu mistrů, tak by tu jistá šance byla

Reagovat
misinho7

smatlakom tak maximalne fandis

Reagovat
Mikesh

Ale no tak kucí, na začátku sezóny jsem viděl pár vašich zápasů i v lm a hráli jste snad hůř než m, takže proto říkám že tímto stylem to zase nějak uhaluzíte

Reagovat
smazaný uživatel

Good ebening

Reagovat
One-Real

Legenda legend

Reagovat
kaja900

Tenhle rok fakt jede jen mi je líto Jovice.. Mohl by hrát zaklad proti Alavesu nebo pak aspoň proti Brugam.. když už ho tam Zizu nedá nikdy aspon na blbych 20 minut

Reagovat
CHONG

Jovič se měl koupit a nechat hostovat, to bylo úplně jasné, že bude jenom leštit prkno

Reagovat
kaja900

Jako čekal sem ze bude Benzema jasnej základ, ale nenapadlo mě že Jovic nebude hrát skoro vůbec.. a blbý pro něj ze ma Benzema ještě k tomu takovou formu doufám ale že ho da Zizu do základu proti těm Brugam a ještě v copě.. ale ani bych se nedivil kdyby dal Zizu plnou sestavu kdyz se teď hraje na jeden zápas

Reagovat
One-Real

Já byl daleko větší optimista. Marianův osud byl člověku při jeho návratu úplně jasný, ale že bude i Jovič takhle mimo. Můžeme jen doufat, že na jaře přijde reinkarnace legendárního “béčka”, Benzín a další opory si ob zápas odpočinou a Luka to povede.

Reagovat
valloire

hráče na to máme

Reagovat
Smreky

nechapem prečo je tak veľmi hate-ovaný fanúšikmi aj napriek jeho číslam :) videl som niekoľko zápasov realu a bol skvelý... možno na gol potrebuje viac šancí ale makal cely zapas pre tím... ako napríklad včera

Reagovat
smazaný uživatel

jak tu niekto napisal, ze Parejo je bozi penaltovy exekutor ci jak tak ho asi preklial

Reagovat
Pharrell

Taky že on i je , v La Lige toho proměnil fakt hodně. Ale letos i opačně , teda spíše v LM..

Reagovat
ADM
Reagovat
valloire

podvod, podvodný hodnocení, zaplacený, irelevantní jako žebříček FIFA

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je lepší playmaker teda?

Reagovat
valloire

no asi Leoš, ale ne s takovym náskokem

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele