Podbrezovou povede kouč Fabuľa

22.09.2015, 10:53
Aktuality
Posledný celok fortunaligovej tabuľky mení svojho šéfa na lavičke. Zdenko Frťala v Podbrezovej končí, no Železiari už majú náhradu. Novicom v tíme bude doterajší kouč VSS Košice Marek Fabuľa.

Dlho bez práce neostal. Marek Fabuľa sa v Košiciach dočkal rôzneho obdobia, po administratívnom zostupe zo 6. miesta do II. ligy viedol tím na vrchné priečky, ale svoju púť na východe nedokončí. Jeho rozviazanie zmluvy je však podmienené nástupom na inú loď - podbrezovskú vo Fortuna lige. Tam je však klub na poslednom mieste a preto ho nečaká ľahká úloha.

"S trénerom Marekom Fabuľom sme po vzájomnej dohode rozviazali zmluvu. Ďakujeme mu za prácu v našom klube a na novom pôsobisku mu želáme veľa úspechov. Jeho nástupcu na našej lavičke oznámime v najbližších dňoch," povedal podľa profutbal.sk športový riaditeľ FC VSS Ján Lesniak. Fabuľa už viedol pondelkový tréning Podbrezovej.

Odchádzajúci Frťala sa s vedením klubu dohodol na ukončení vzájomnej spolupráce. "Neľutujem však ani jednu minútu, čo som bol v Podbrezovej," uviedol pre denník Šport, ktorý odchádzal zo šatne za potlesku hráčov.

Autor: Ľubomír Hudačko / profutbal.sk

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele