Pochettino byl oficiálně jmenován trenérem PSG

02.01.2021, 16:45
Aktuality
Paris Saint-Germain podle očekávání jmenovalo trenérem Mauricia Pochettina. Bývalý obránce, jenž byl po odchodu z Tottenhamu bez angažmá, podepsal s francouzským klubem smlouvu do roku 2022 s opcí...

Pochettino ukončil hráčskou kariéru v Espanyolu Barcelona, kde posléze zahájil trenérskou dráhu, načež se přesunul do Anglie, kam ho angažoval Southampton.

V jihoanglickém klubu si Pochettino udělal dobré jméno a po roce a půl se stěhoval do ambicióznějšího Tottenhamu. Zde na dobré výsledky navázal, když se Spurs opakovaně postoupil do Ligy mistrů, kde dokonce v ročníku 2018/19 ve finále podlehl Liverpoolu.

Nakonec se mu však staly osudným zhoršené výsledky na začátku minulé sezóny, kdy ho nakonec u kormidla vystřídal José Mourinho. Pochettino byl následně spojován s celou řadou klubů, zůstával však bez angažmá až do této chvíle, kdy kývl na nabídku PSG.

"Jsem šťastný a poctěný, že mohu být novým trenérem Paris Saint-Germain. Chci poděkovat vedení klubu za důvěru, kterou do mě vložilo," řekl Pochettino po podpisu smlouvy.

"Tento klub má pro mě v srdci zvláštní místo. Mám úžasné vzpomínky zejména na atmosféru v Parku princů. Do PSG se vracím s pokorou a těším se na spolupráci s takto talentovanými hráči. Mužstvo má obrovský potenciál a s mým týmem uděláme všechno proto, abychom byli úspěšní ve všech soutěžích," dodal argentinský kouč, jenž za PSG hrál v letech 2001 až 2003.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (210)

Přidat komentář
off-olda

Udělá z nich ten už pár let očekávaný válec na Evropské scéně?

Reagovat
ACSMan

Jako tým, který bude každý rok vyhrávat LM? Neřekl bych.

Reagovat
off-olda

No spíš tým, který bude pravidelně dejme tomu v semifinále.. Tak nejak pravidelně na vrcholu nebo těsně pod.

Pravidelně se podle mě LM nedá vyhrávat. To co se povedlo Realu je naprosto unikátní a jen stěží zopakovatelné.

Reagovat
Heresy

tjn realu dost pomohli rozhodci ..a verim ze tenhle tym muze byt na podobne urovni podpory .. takze 3x to vyhrat bude realne -.-

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Copak mas pocit ze 2x Bayern, Ajax, Liverpool, .. byl vsecko nahody? Uznat v 1 zapase 3 goly z offsidu! Zapomenout vytahnout cervenou kartu na zacatku zapasu za absolutne likvidacni zakrok na klicoveho hrace apod .. prasatko Perez ma dlouhe spary .. Kdyz angazovali Hermandeze (Chicharito;)) bylo to za to ze jeho firmy pak staveli v Mexiku dalnice .. casto podplaci i zapasy konkurentu Realu v boji o titul a 3 vitezstvi v rade rozhodli finance nikoli fotbal ..

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický zhrzený fanoušek Barcelony. Ještě mi tady řekni, že si myslíš, že Messi je historicky lepší než CR7 a nasadíš tomu korunu úplně

Reagovat
Vitinho10

Každý je úplně jiný, nelze ty dva srovnávat.

Reagovat
jsemdement

Messi prave je historicky lepsi nez CR7 .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak o milion nejspis ti unika ze jde o tymovy nikoli individualni post .. Arogantni blbecek co se neustale vzteka mu nesaha ani po kotniky a je uplne jedno ze stihl dat asi o 40 golu vic behem kariey ve ktere odehral cca o 120 vic zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsi mě rozesmál Ty seš hroznej Lojza. Kolikrát ten týmový Messi dovedl Barcu k vítězství v LM? Nebo Argentinu k nějaké trofeji? Hmmm?

Reagovat
Neutron

tak zrovna LM vyhral Messi 4x a CR 5x coz teda nejaky markantny rozdiel nie je.

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát to první vítězství byl součást kádru, nikoliv tahoun týmu. V lize mistru v tom ročníku odehrál pouhých 322 minut

Reagovat
Neutron

Ok beriem, akurat ty to pises akoby Messi proste Barcu nikdy svojimi vykonmi netahal, coz je proste bullshit.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdo přeci netvrdí. Já jen napsal pravdu, že CR7 je historicky lepší hráč než Messi. Nic víc

Reagovat
Neutron

podla toho ake kriteria si zvolis a samozrejme to je silno subjektivna zalezitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Messi ma vic trofeji nez Ronaldo;) 2. byl 2. na MS o tom si muze Ronaldo nechat tak leda zdat;) 3. 1. byl na MS U20 a OH ani jedno si Ronaldo nedal .. 4. radeji 3x 2 misto z kontinentalniho sampionatu nez 1 prvni .. a porad odehral o 2 sezony a velkou porci reprezentacnich matchu mene ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Ta poslední věta to je vyloženě chyba Ronalda no, že toho odehrál méně no ale fajn k tomu počtu, když vyřadím všechny ligové poháry, apod.. Ronaldo vítěz ME, vítěz ligy národů, 5x vítěz LM, 2x vítěz superpohár UEFA, 4x vítěz MS klubů, 3x vítěz Premier League, 2x vítěz španělské ligy, 2x vítěz italské ligy.. prosadil se ve třech různých evropských ligách.. ale jasně, Messi je přece lepší no...

Reagovat
smazaný uživatel

A bavíme se snad o trofejích, takže druhými místy už z principu ani nezkoušej argumentovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Ty lopato, ty už mu počítáš i druhé místa Si mě rozesmál

Reagovat
smazaný uživatel

A 2 mu hned vynesli trofej za nejlepsiho hrace turnaje ;) ono pro nekoho kluci jako jste vy - tj. kdo se nikdy v nicem do zadneho finale se to samo predstavuje tak ze 1. misto je proste nejvic a samo i je ale taky jsou nejaky body koeficient atp nevidis to jen na OH ze za 3 stribra mas hold vic nez za 1 zlato .. a kazdy poradny hrac by bral radeji 3x finale nez to jedno vitezne;)

Reagovat
Benzema

Že radšej 3 finále, ako jedno víťazstvo riadne mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tou poslední větou si to solidně zabil..

Reagovat
smazaný uživatel

Nj na tom jde videt ze jste nikdy v nicem nesoutezili;) ano opravdu si myslim a predpokladam ze vetsina profesionalnich sportovcu mi da za pravdu. 99% top hracu by radeji hralo 3x finale nez meli doma ve vytrince 1 zlato .. a mimochodem nepamatuju ze by CR byl nekdy hracem turnaje na kontinentalnim sampionatu ci na MS ...

Reagovat
Zark

99% fotbalistů by nechtělo mít doma trofej, to víš že jo

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe tak se zeptej nekoho z zijicich cechoslovaku, kteri uhrali druhe (druhe pro "CSR") misto na MS jestli se citi bez trofeje btw. jestli to chapu spravne tak mas nejakou pokrivenou predstavu o tom ze medaile a pohar dostavas na MS, OH, ME/CA/PAH/.. jen za 1. misto ?? come on ..

Reagovat
Zark

jj, prohrané finále je paráda no... vůbec se neženou celý svůj život za tím být první v tom co dělaj. První místo a titul mistři je to nejvíc, těch tvých 99% je absolutně vytáhnutých z prdele jako celá tvoje argumentace tady.

Pack it in

Reagovat
smazaný uživatel

dej do googlu: silver trophy for football world championship ;) 99% hracu se samo na MS vubec nikdy nepodiva jinak nez v TV nebo jako divaci na stadionu .. z tech co hrajou sampionat by vetsina hracu brala stribro vsema 10ti .. a ac jsou tam sance vselijake finale ma svou atmosferu i v pitome Cope a hrat v nem 3x je neco o cem vetsina reprezentantu opravdu ani nesni, natoz aby takovy uspech zazila .. vzhledem k tomu ze ses nikdy aktivne na profi urovni (tusim ze ani na amaterske ne) zadnemu podobnemu sportu nevenoval mas hold absolutne zkreslenou predstavu ale takovy je zivot

Reagovat
Zark

"vzhledem k tomu ze ses nikdy aktivne na profi urovni (tusim ze ani na amaterske ne) zadnemu podobnemu sportu nevenoval"

a další kec, ale co od tebe jiného čekat, demagog a lhář nejvyšší úrovně

Reagovat
Neutron

ty vole, to ani nemozes mysliet vazne, kazdy profi sportovec predsa ide po vitazstve, striebro trebars je fajn, ale predsalen ho ziskas tym, ze proste prehras a vitaz je proste iba jeden takze to co tu tocis su neskutocne blbosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale min desitky procent z nich to delaji pro prachy, "slavu", sanci balit vysnene holky, protoze nevi co by jinak delali, a mezi nema je par co maji talent a jsou ultimatni drici a delaji vse jen pro vitezstvi a na nic jineho nemysli.. ale v kazdem tymu i v tech nejvic top mas vzdycky nejakeho babraka jen proto ze ma dobre konexe, rodinu popr financni vliv na klub/y ci chod nejake federace apod. vidis to i v repre napric kolektivnimi sporty .. a k nim mas ty co jsem jmenoval prvni viz zoldaci ve fotbale kteri tvori min. 1/3 vsech hracu - das jim dobry kontrakt klidne nabehnou k nejvic nenavidene konkurenci apod.

Reagovat
Neutron

tak lenze ty tu miesas viacero veci dokopy, ze niekto nie je klubista lebo jednoducho tu rivalitu alebo vztah ku klubu nevnima tak ako zopar hracov neznamena, ze nechce vyhravat. Kazdy chce byt sucastou vitazneho klubu. Ze je aj druhe miesto pekne, OK moze byt, ale po finale vzdy oslavuje iba jedna strana.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl Ty už si s tou svojí "argumentací" natolik v prdeli, že už válíš totální sračky...

Reagovat
smazaný uživatel

*valíš

Reagovat
smazaný uživatel

At se v mem zivote stane cokoli, nikdy neklesnu na dusi natolik, abych fandil Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

Woow tak teď jsi mi to fakt nandal z toho asi neusnu..

Reagovat
meril

Co to mektáš? Ukaž prosím kde byly realu uznané 3 goly z ofsajdu? Vždyť s Bayernem to byly 2 goly z ofsajdu pro real (oba ultra těsný) a k tomu 1 z ofsajdu a 2 vymyšlený penalty pro bayern (a jednu z toho nedali, to už je jejich problém) tak nebreč.

Kromě toho měl Real dlouhodobě jedny z nejhorších losů oproti ostatním top týmům (ve srovnání třeba právě s Bayernem)

Reagovat
Heresy
Reagovat
meril

Nehledej zlý úmysl tam, kde je prostým vysvětlením hloupost. Ten rozhodčí byl prostě špatnej a ten zápas posral na obě strany. Hledat v tom podplacení může jen milovník konspiračních teorií a nebo fanoušek Bayernu/Barcy..

Reagovat
Heresy

aha .. ja nerikam ze byl uplaceny ale byl to curak diky kteremu real vyhral LM po 3ti ... a nebyl to jen jeden zapas tu sezonu ..

Reagovat
Heresy

a to nezapomen na juve ketere bylo tez zarizle

Reagovat
Heresy

a jeste tam chybi ruka marcela .. bayern mel kopat dalsi penaltu ..

Reagovat
Bayern +

Reagovat
meril

KoNsTruKtiVní KomENtÁř..

ale nevím na kterou část to bylo? na to, že Lewa dával gól taky z ofsajdu, nebo na jednu nasimulovanou a jednu vymyšlenou penaltu? a nebo na lehčí losy?

19/20 - Man. City v OF (konec)

18/19 - Ajax v OF (mega lehký los, ostuda a konec)

17/18 - PSG v OF, Juve v ČF, Bayern v SF, Liverpool finále (reálně asi nejtěžší los vůbec)

16/17 - Neapol v OF, Bayern v ČF, Atletico v SF, Juve ve finále (taky hodně těžkej los)

15/16 - AS Řím v OF, Wolfsburg v ČF, Man. City v SF, Atletico ve finále - okej, reálně nejlehčí los za celý ty roky, ale AS bylo 2. v Serii A, Vlci v té sezoně ztrapnili Bayern v AA 1:4 a City bylo anglický mistr

14/15 - Schalke v OF, Atletico v ČF, Juventus v SF - Schalke bylo lehký (ale zase real vyhrál skupinu s 18 body s přehledem a skore 16:2, toho lehkýho soupeře do OF si zasloužili)

13/14 - Schalke v OF, Dortmund v ČF, Bayern v SF, Atletico ve finále - opět lehký akorát Schalke

Můžeš mi říct, který z těch losů by si za poslední roky chtěl? Vidím tam jednou Ajax, jednou Wolfsburg (po sezoně kdy byli 2. v BL), jinak top týmy

Pro srovnání Bayern za ty roky hrál v PO LM s Basilejí, Shakhtarem, Portem, Benficou, Besiktasem, Sevillou a Arsenalem a měl reálně tak o 50% lehčí losy.. skoro vždycky skončil až na Reálu, jednou na Liverpoolu a jednou tu LM vyhrál

Reagovat
Bayern +

Losy ok, tam s vami nemám žiadny problém, beriem. Nad tým som sa vlastne nikdy ani nezamýšľal, pretože v konečnom zúčtovaní je to jedno.

Ide mi o tie zárezy rozhodcov. Súhlasím, že svojou tragédnosťou pripískol aj Bayernu, ale radšej ocením, keď rozhodca pripískne 0% mne a 0% súperovi ako 30% pre mňa a v 70 ma odjebe. Fakt sa mi to nechce znova riešiť do podrobna, ale napríklad penalta na Robbena jasná, ten Ronaldov (prvý?) gól, kde stojí snáď meter za obranou Bayernu je vyložený výsmech. Ale aj keď všetko toto prepáčim, ok chyby sa stávajú, fakt, že Casemiro ten zápas dohral ma vytáča do nepríčetnosti.

Reagovat
vacin

A to, že Vidal snad neměl dohrát ani první poločas a Casemirův faul na druhou žk byl právě na Vidala, kterej už měl být dávno ze hřiště tě nevytáčí? Že Ronaldův gól byl sice z ofsajdu, ale nebýt toho, že Bayernu uznal neregulerni ramosův vlastní gól, takže k prodloužení ani nemělo dojít tě taky nevytáčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečně se namáháš.. všichni ostatní jsou vždy svatí, jen Real s Ronaldem byl vždy přece ten nejhorší no..

Reagovat
Bayern +

Najradšej by som si pozrel, ideálne s fanúšikmi Realu, ten zápas ešte raz a vložil do toho VAR a spísal na papier koľko rozhodnutí by sa odvolávalo Bayernu a koľko Realu.

Vidal konkrétne za čo tak skoro?

Reagovat
Bayern +

https://www.youtube.com/watch?v=aTprG5Q_ALU

V čase, kedy Casemiro dostal žltú kartu už mal odchádzať pod sprchy, pretože žltú už mal dostať za ten lakeť uprostred ihriska na Robbena. A ďalej sa ani nemusíme baviť, pretože všetko mohlo byť inak.

Reagovat
vacin

Aha, tak jestli tohle je za žlutou, tak můžeme skončit veškerou debatu...

Reagovat
db18

Udržení Vidala ve hře byl jen další zářez Bayernu...

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Jj prave Bayern schytal 3 ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Poskozenych byla vetsina tymu co proti nic v prubehu 3 let nastoupili takze je uplne jedno jaky byl los .. tady nejde o konspiraci ale praxi toho co dokazi prachy;) a jestli si myslis ze ve fotbale neni korupce tak jsi idiot a nema smysl vubec diskutovat ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
insane

Zajimavy, ze v Evrope se teda Perezovi darilo vsechny podplatit, zatimco ve Spanelsku vyhravala tituly spis Barcelona. Urcite to v domaci soutezi muselo bejt nakednou nad jeho sily ci je Barcelona teda preplatila, ze?

Reagovat
smazaný uživatel

Jasne ve Spanelsku maji stale titulu vice a vitezstvi v Evrope znamena nesrovnatelne vice penez a lepsi kontrakty takze proc riskovat zraneni hvezd a prepinat kazdy zapas v honbe za vsim kdyz muzes jit po tech nejcenejsich ..

Reagovat
janinho

ctjb ronald, si to ty??

Reagovat
smazaný uživatel

Real měl Ronalda, to se to pak vyhrává

Reagovat
Vsadim gule

Po chvíli ho hraci odstrelej, protože po nich bude porad něco chtít..

Reagovat
smazaný uživatel

Neymar a Mbappe radsi utecou a budou mit velky problemy je nahradit. Ale mozna to bude i pozitivni a nauci se hrat jako tym, jako masina.

Reagovat
smazaný uživatel

S nimi nech odíde ešte pár hráčov a z PSG bude hneď sympatickejší tím.

Reagovat
milan78

Neymar už nemá kam..., barcelona před krachem..., on je na love..., akorát mám obavu, že šimpi vezme roha..., v PSG může být krále a opravdu ovládat i tu LM..., otázka času, kdy dorazí Camavinga

Reagovat
PH8

Camavinga je (dle mého názoru) strašlivě přeceňovaný.

Reagovat
milan78

já ho viděl jen v zápase s ukrajinou a když jindy, tak jsem nevěděl o koho jde...

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš Souček, než Camavinga

Reagovat
milan78

souček dle mě bude druhej jarošík..., v horších týmech bude za hvězdu, ale v lepším týmu zapadne, darida je taky rád za hertu...

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona je pred volbama nikoli pred krachem .. je to 3. nejhodnotnejsi klub na svete napric sportem s hodnotou a essetem prevysujicim dluznou castku mnoho nasobne - zaroven prokazali za vic jak 120 let existence ze nemaji problem splacet .. ted pouze prejdou na dlouhodobe financovani pujcek misto kratkodobeho .. na Neymara v pripade nekterych kandidatu prachy klidne byt muzou vcetne vsech zapocatych projektu

Reagovat
Salfovic

Leda hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť tam jsou všeho všudy 3-4 dobří hráči.

Reagovat
Csaplárova past

s tím kádrem? Vždyť ten kádr je, kromě útoku, žádná hitparáda + Mbappé na odchodu .... ?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ten trenér nikdy nic nevyhrál

Reagovat
smazaný uživatel

Predstav si že každý tréner predtým ako vyhral svoju prvú trofej, pred tým žiadnu trofej nevyhral

Reagovat
janinho

chcel by som vidieť kolko trofejí by s thamom a takmer pozitivnym net spend-om pozbieral napr guardiola

Reagovat
Front hell

Ty nabízíš spekulace,on nabídl realitu . Ale to nic proti pochemu. Jsem na něho v Paříži zvědavý

Reagovat
janinho

realitu to akoze finale LM a 4 roky po sebe v top4 s net spendom horsim nez malo 17 dalsich timov v PL je neuspech, hej? to je jak keby som zacal v NHL odvolavat trenerov, ktori nikdy nevyhrali SC.

Reagovat
Front hell

Píšu tady někde něco o neúspěchu? On napsal že nikdy nic nevyhrál. A to je realita. Ty se tady ohanis spekulacemi ohledně pepka . Zkus nejprve pochopit text a až pak na něho reagovat

Reagovat
janinho

on to pisal v nejakom kontexte a konkretne ako reakciu na "Udělá z nich ten už pár let očekávaný válec na Evropské scéně?"

co zalezi na tom ze nema zatial ziadnu trofej z klubov ako espanyol, southampton a tham? Zidane ked nastupoval tak mal kolko trofeji z Castilly? a vyhral za 2 a pol roka 3 krat po sebe LM. di matteo vyhral co ked prebral chelsea a vyhral s nimi LM. pocche tam bude mat kvalitny kader a urcite dost financii na to aby vedel spravit vysledky.

keby to napisal inak, tak sa nehadam, ved v podstate napisal pravdu. ale napisat to takto posmesne "Vždyť ten trenér nikdy nic nevyhrál" je proste kktina a ked to napise niekto kto ma v oblubenych Tham tak asi nema v hlave vsetko v poriadku.

Reagovat
Front hell

Jo tak to byla reakce hned na tu první větu. To jsem se v tom ztratil,takže sorry . Ve spurs měl dobrý tým,tam mohl nějaky pohár udělat. Jsem zvědav jak se v té Paříži popere,přece jenom tady je titul povinnost a lm po něm budou taky chtít.

Pravda že jako fanoušek spurs by mohl mít nějaký respekt k trenérovi co vás vytáhl tak nahoru

Reagovat
janinho

v pohode toto som nepochopil,. ze okrem harryho redknappa sa nikomu nepodarilo v thame v modernej ere to co Pocchemu a chlapec tu o nom pise jak o nejakej socke. a stale davam do pozornosti ten mizerny budget s ktorym to dokazal. skutocne, ak sa nemylim tak do prestupu Ndombeleho mal na posily menej za tych 5 rokov tusim len 1 dalsi tim v PL. navyse tie zapasy vyzerali diametralne odlisne nez pod Zuzem... bol to proste ofenzivny futbal, ktori si radi pozreli aj fans inych klubov.

je to len spekulovanie, ale fakt by som chcel vidiet co by s tym timom dokazal Pocche keby dostal take posily ake dostal toto leto Zuze.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Y.N.W.A

konečně, toho Svobodu už mají všechny kluby přečtenýho

Reagovat
smazaný uživatel

Robert je dobrý trenér, bohužel ale není kouzelník, tým hraje na co má.

Reagovat
Mikesh

Hm. Mohl by z nich udělat slušný válec.

Reagovat
Vsadim gule

Jinak Škoda sympataka do takového klubu. Tuchel tam aspoň zapadl

Reagovat
icefish

Taky mě mrzí, že jde zrovna to tohodle ultranesympatickýho klubu

Reagovat
Gunner91

tak to zatím drží tradici

Reagovat
smazaný uživatel

Ole má klid konečně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně se mu podaří vyhrát nějakou trofej

Reagovat
John Obi Mikel

První věc, co mě napadla

Reagovat
CR7RONALDO

Mňa tiež

Reagovat
kilobyte

Sranda by byla, kdyby ten titul nedal.

Reagovat
Ferguson6

Bude Neymarovi akceptovať jeho "zranenia" na Nový rok, na narodeniny a na narodeniny jeho sestry?

Reagovat
cr7sux

Reagovat
LeonardoUžoa

Se má ty vole, takových peněz.

Reagovat
LH171186

Hm,jenom my si tam toho Koemana budeme držet asi ještě dlouho...

Reagovat
off-olda

Snad.

Reagovat
Beči

U vás je momentálně problém hlavně v kádru, vedení a přístupu hráčů, trenér je až ten poslední problém.

Reagovat
madridcan

Mal si mu vymenovať, že kde problém nemajú a ušetriť si čas

Reagovat
Psy_cho

Tak to nemusí psát vůbec nic.

Reagovat
smazaný uživatel

To rozhodně není. Stále nás zde presvedčuješ, že o fotbale víš tužku

Reagovat
Beči

Už se opakuješ, zkus být pro příště trochu originální, máš na to!

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě mám, ale opravdu mi neodbornost vadí. Promiň

Reagovat
syraLFC

co jsem četl,tak si nejspíš přitáhne Eriksona z Interu a Dele Aliho z Totenhamu....

Reagovat
Vsadim gule

Alli se tam fakt hodí

Reagovat
kaapaa

Reagovat
Hlahart

O Eriksonovi bych teda pochyboval

Reagovat
DieryVonry

V posilách se otevřou možnosti, o kterých se mu nesnilo.. Nepotřebuje brát hráče, který polorozložil kabinu přístupem a vymrčenováním si odchodu už od minulýho léta.. Takže naprostej souhlas, ačkoliv Erikson i přes vytížení v Interu je podle mě pořád super a platnej hráč, tak toho Poche přece nevezme.. Bude zajímavý sledovat jak krotí ega napříč celým kádrem a jestli se mu to podaří.. Protože respekt si bude muset vynucovat všude kromě Maquiho a Navase..

Reagovat
Muffi

Eriksena by klidně vzít mohl, jeden záložník ke Ganovi s Verratim by se hodil, zbytek je tak na lavičku. SPíš jestli věří, že se dostane do formy.

Reagovat
janinho

čo to prosím ta meles??? eriksen v thame roky bral plat aký mávajú v top kluboch náhradníci a keď mu už došla trpezlivosť a rozhodol.sa pre odchod tak zrazu levy otočil a splietal ze dorovna hocijaku ponuku akú dostane z iného klubu. 5 rokov tam patril eriksen k najlepším hráčom ligy, akurat tych posledných 6+ mesiacov uz mal proste hlavu niekde inde. neviem o akom rozkladani kabíny tu píšeš.

Reagovat
DieryVonry

A ty meleš co prosimtě? Z cesty úplně! Jak s tím souvisí to, že patřil 5 let k tomu lepšímu co PL nabízí? Byl první co nahlodával kabinu začal po prohraným finále jebat tréniky a všechno! Začne tohle dělat Son, Kane nebo Hugo a další, kteří jsou s platy níž, než ve skutečných velkoklubech mohou mít? a nabídky mají taky každej rok! Ať měl pocit jakej chce z Levyho a svých osobních preferencí.. Vole ty si asi neviděl AorN Spurs že?? Borec s takovým vlivem na kabinu, osobností, kterou si vytvořil a urazí se jak nějaká malá... Mě vůbec nezajímá, že ho mrzí to, že vidí klub utrácet a dávat pěkný love třeba Ndombelemu, kterej jasně zásluhy při podpisu smlouvy má nula. Víš chápu, že se mimo fotbal o nic nezajímáš, ale kdyby si viděl Levyho finanční portfolio, tak víš proč si dřív nějaký věci nemohl dovolit. Za mě ho Poche nemůže chtít ne za to jakej je fotbalista, ale za to jak pomohl celej ten sen zaříznout a tým demotivovat.. Nebo už nechtěl půjčovat spoluhráčům manželku Sabrinou Kvist? Každopádně Poche teď nepotřebuje v PSG Özila 2.0..

Reagovat
janinho

kane, son a hugo su 3 najlepsie zarabajuci v klube. pred eriksenom tam bol roky este aj smatlak lamela a zopar dalsich, takze to co si dal je pekna kktina. proste aj v ramci platovej struktury aka bola v thame bol eriksen peknych par rokov vyrazne podhodnoteny a ked mu kontrakt koncil tak zrazu zacal levy hrat na city. nemam vobec pocit ze by nejako rozkladal kabinu, povedz mi v ktorej casti all or nothing nieco take naznacil Pocche alebo Zuze?

Levy sa zachoval pri Eriksenovi ako typicky zebracky mobilny operator.nechaju ta platit premrstene ciastky, nie neda sa to nijako znizit, bohuzial nevieme vam dat lepsiu cenu. a ked prides s tym ze si dostal lepsiu ponuku u konkurencie, tak zrazu otocia o 180 stupnov a samozrejme, ze vam vieme cenu upravit.

asi ti uniklo ze sa vobec nebavim o tom, ci ho Pocche bude chciet teraz do PSG, lebo momentalne si moze dovolit asi kvalitnejsich hracov, ale o tej kktine co si napisal ze rozkladal kabinu. Lebo potom ju asi rozkladal aj Toby, ktory podpisal novu zmluvu az na poslednu chvilu. Eriksen ked uz mal Levyho dost, tak si vysnival prestup do Realu ale ten padol aj na tom, ze rok pred koncom zmluvy Levy splietal o 100milionovom odstupnom.

"Víš chápu, že se mimo fotbal o nic nezajímáš" typicky vsevedko s ktorym sa bavit o comkolvek je jak za trest. vsetci tu vedia holy kkt len ty si odbornik na vsetko

Reagovat
Herry31

Reagovat
Neutron

Reagovat
Herry31

To vůbec není pravda, kéž by měl profesionální přístup u konce smlouvy každý takový hráč. Určitě nic nevypouštěl, jen dohrával bez formy.

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
Muffi

Vždyť to je totální bulvár.

Eriksena se chce Inter zbavit a Spurs by se nebránili prodeji Delleho. Poche je oba trénoval a má nový flek v týmu s neomezenými financemi, který lidi moc nesledují a nerozumí mu.

A tak aby byly kliknutí, novinář spatlal článek, nic víc, nic míň.

V hokeji jeden renomovaný expert nedávno napsal, že dohoda mezi Columbusem a Duboisem je v nedohlednu. Novou smlouvu oznámili za 3 hodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Chce ještě Llorise, Auriera a Ndombeleho. Prostě něco jako JT a posily z Liberce

Reagovat
pantondavo

Shori jak vsichni pred nim, PSG je proste paklub a tak to zustane

Reagovat
patas92

Neymar Ballon d'Or 2021 confirmed

Reagovat
Rick_Mečoheň

Jsem na něho velmi zvědavý. U nás dokázal, že je skvělý trenér (jak mi chybí jeho fotbal z Leicester sezóny ), ale PSG bude úplně o něčem jiném. Bude chvilku trvat, než si zvykne, že dostává peníze na přestupy... Držím palce

Reagovat
Agent z Melmacu

peniaze rozhadzuje Leonardo, nebude to úloha pre Početíňja

Reagovat
smazaný uživatel

Teď věřím, že PSG se posune úplně jinam.

Nicméně pořád platí, že vyhrát LM potřebuje klub i štěstí. Rozhodují maličkosti.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Krmencik možná do PAOK Soluň

To je už je jiná písnička, než Turecko

Reagovat
mayday

V čem? Liga horší.

Reagovat
madridcan

Ale lepšia pesnička

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alons0

Je to u moře, a je tam i česká hospoda.

Reagovat
Rudnevs

Pretože Istanbul je čisté vnútrozemie?

Reagovat
Neutron

Reagovat
Uwe háže buly

horší liga, horší klub a asi menší prachy no.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

To je ten slibovaný TOP klub?

Reagovat
smazaný uživatel

Soluň je krásné místo. Má jistotu pohárů a klub má velkou úroveň.

Jasně je Covid, ale jinak téměř 60 000 kapacita.

Lepší, než Bruggy a za mě lepší než nějaké Turecko

Reagovat
bobis21

Fotbalově teda lepší Bruggy a belgická liga

Reagovat
smazaný uživatel

Jak fotbalově lepší belgická? Podle čeho měřiš?

To je přece nesmysl. Z historického i aktuálního hlediska.

PAOK Soluň, Olympiakos, AEK Atény, Panathinaikos... V Belgii max Anderlacht(už není co býval) a Bruggy.

Gent, Genk, Lutych to je slabota. Nikdo jiný mě tam nenapadá.

Rozhodně se nechci přít, jen s tím názorem se určitě neztotožňuji

Reagovat
eder

Belgické pralinky jsou lepší než turecký med a basta.

Reagovat
bobis21

V Evropě teď mají belgické týmy mnohem lepší výsledky, finančně jde ta liga taky nahoru. Navíc je v ní obrovské množství talentů a běžně chodí hráči do top lig za velké peníze. Kdy byl naposledy takový přestup z Řecka?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to se bavíš o výchově hráčů, talentů. Já se bavím o kvalitě ligy. Když ti takové talenty odchází, tak samozřejmě ta liga pak nemá tu kvalitu.

Co se týče EL, byly tam řecké i belgické týmy, všechny "vyhořely", postoupily jen Antwerpy.

Z ligy mistrů postoupil do EL Olympiakos a Bruggy. Samozřejmě záleží v těchto případech na losu.

Přímo zápas PAOK - Besiktas

https://www.livesport.cz/zapas/naDhDBjH/#h2h;overall

Teď ty poslední přeestupy:

10.08.2020 Řecko Konstantinos Tsimikas (O) přestup

13,000,000 €

30.01.2020 Portugalsko Daniel Podence (Ú) přestup

20,000,000 €

máš nějaký větší přestup z belgie v poslední době = cca roce ?

Ať se bavíme konkrétně.

Reagovat
bobis21

Tak k výkonům v pohárech je asi jasné že Belgie je má lepší, když je v koeficientu o 10 míst výš

Za sezony 19/20 a 20/21 (tedy rok a půl) mají přestupy nad 20m EUR:

Jonathan David -> Lille 27m

Jeremy Doku -> Rennais 26m

Wesley -> Aston Villa 25m

Berge -> Sheffield 24m

Osimhen -> Lille 22m

Trossard -> Brighton 20m

Kromě toho dalších 10 přestupů za více než 10m do lig jako Premier League nebo Serie A a i ty levnější byly zajímavé, jako třeba Saelemaekers do AC Milan.

Momentálě je Belgická liga asi nejvíce na vztastupu a klidně bych ji zařadil někam na 7.-8. místo v Evropě.

Reagovat
Freedo

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak díky za info.

Jinak ten Wesley to je ten koník z trencina? !nechápu, že zza něj vyplaznul někdo 25mega

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mám pocit, že spíš jde belgická liga dolů. Vzpomenu si teď na Gent, například. Momentálně to tam drží Bruggy.

Anderlacht také hodně klesl.

Reagovat
YNWA__MSN

Besiktas je taky nedaleko moře, fanoušci ještě lepší než v Soluni a také hrají (letos výjimka) evropské poháry... Plus peníze lepší v Turecku a liga také

Takže absolutně nechápu tvůj koment

Reagovat
Uwe háže buly

Fanoušci jsou v Soluni podle mě nejlepší, i když Turecko je teda taky špička samozřejmě.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to tu psal. Za mě je Turecko neatraktivni, jako komplexně. I ta vzdálenost, když má rodinu. Myslím, že je i rozdíl vychovávat dítě v Turecku nebo Řecku. Nebo já to tak aspoň cítím.

Osobně mi je blíže Řecko, nemám rád Tureckou kulturu.

O těch penězech už to přece taky není pravda. Plno klubů tam neplatí. Ale pravdou je, že Besiktase se to asi netýká.

Reagovat
Anacron

A ten zbytek co se netýká přímo fotbalu? Kdo by chtěl do Turecka to zas nechápu já.

Reagovat
Nadržený šimpanz

60000 si trochu přehnal ne?? Maji stadion pro 30

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, tak to sorry. Jsem byl přesvědčen, že má více

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať nepřivádí Delle Alilho nebo Auriera, naopak by mohl přetáhnout zpátky Lo Celsa jinak se na jeho práci těším, snad naváže na poslední výkony z LM

Reagovat
John Obi Mikel

Na ty vaše nebo na ty Tottenhamu?

Reagovat
Bandita_Harry

Je to to isté

Reagovat
smazaný uživatel

Hneď sú mi sympatickejší.

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz Alli tam za 60 mega.

Reagovat
RKBoy

za sáčok dva dni starých bagiet možno.

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
mickey mouse

Já chci vidět jak zrovna Pochettino dokáže zvládnout tu jejich slavnou kabinu

Reagovat
Seydou Doumbia

On na to má ní?

Reagovat
mickey mouse

No tak vzhledem k tomu že ke konci jeho štace u Spurs tam údajně byly nějaké neshody v kabině vůči němu tak si nejsem jistý jestli zvládne ukočírovat problémovou kabinu PSG. Moc bych to neviděl

Reagovat
DieryVonry

Na druhou stranu si zkus představit, že by angažovali Sariho, co si tam přivede Jorginha s Higuainem! To by si teprve získal kabinu! btw. zrovna Jorgi by se tam hodil do přesně takhle hrajícího týmu. A Di maria by omládl o 10 let!

Reagovat
smazaný uživatel

Smlouva do roku 2022 s opcí... To cca vyjde na konec Mourinhovy smlouvy u Spurs.

Reagovat
smazaný uživatel

Muríňo smlouvu nedokončí

Reagovat
smazaný uživatel

Vsadím se, že za svoje působení u Spurs vyhraje více trofejí než Pocchetino

Reagovat
Front hell

Tak mladý a tak odvážný

Reagovat
janinho

ak vyhra nejaký prijebany ligový pohár a v lige skončí mimo top4 tak to bude fakt uspech

Reagovat
Kucka

Reagovat
cristiano.K.

rip your house

Reagovat
Nadržený šimpanz

Taky bych řekl, že Joseho poslední sen je trénovat PSG

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...

Reagovat
Pharrell

Bývalý hráč PSG a teďka jejich trenérem.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
Recoba Inter

Kéž by vzal na milost Eriksena...

Reagovat
cink

Tohle mě hodně zajímá. V Southamptonu byl úžasný a u Spurs taky

PSG ale bude vyžadovat instantní úspěch.

Reagovat
BaggioRoberto

Dobrá volba! Paříž potřebovala změnu, bylo tam lehce zatuchlé prostředí.

Reagovat
Front hell

Jsem na něho zvědavý.

Reagovat
kvasha16

len sa mi to zda, alebo sa nejak zacina podobat na Russella Crowa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

az na to ze russella crow uz nevypada jak russell crow

Reagovat
Mass

Asi zvolil stejnou barvu na vlasy..

Reagovat
JuventusFC1897

Super volba, skoro im ho závidím. Teraz sa moze ukazat co v nom je.

Reagovat
raduinho

A kurva. PSG začne dělat výsledky v Evropě.

Reagovat
Liquid

kvalitní trenér a má prvotřídní kádr, to by mohlo PSG pomoct

Reagovat
dextroza_m

Kdybych nebral v potaz penize, tak na jeho miste bych vzal radeji jakykoliv jiny tym vc. Arsenalu... Takto bude jen dalsi sluha pro toho vyjebaneho cmouda.

Reagovat
cink

Tak on za PSG hrál tak asi vezme PSG radši než Arsenal když trénoval Spurs

Reagovat
Mr.Jindros

Nepřekvapilo by mě kdyby to nebyl žádnej extra úspěch.

Reagovat
Rattlesnake

taky myslím.

ty anglánský dřeva ho sice strašně baštili ač s nima nikdy nic nevyhrál, ale jak s ním zacvičej ty primadony co už mají nějaké ty úspěchy za sebou...

Reagovat
smazaný uživatel

To bude terno.

Reagovat
Sm0ker

Ho tam semelou.

Reagovat
eder

... do pařížského salátu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Witcher

Tak liga je bez šance to už je pryč tak snad aspoň jednou dvě kola v LM

Reagovat
Seydou Doumbia

liga bez šance? kéžby

Reagovat
smazaný uživatel

To je hodně dobrý trenér. PSG je zatím třetí, tak si myslím že s Pochetinem to udrží nebo se třeba i posunou pokud se Lyon nebo Lille zhorší. A třeba i v LM ještě postoupí.

Reagovat
Pharrell

Přes současnou Barcu by mohli postoupit. Remíza a výhra

.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, Barca je na tom ve své lize hůř než PSG ve své lize, tak si myslím, že spíš postoupí PSG.

Reagovat
PH8

Takový sympaťák a vybere si zrovna 2 nejméně sympatické kluby na světě

Reagovat
smazaný uživatel

jn a do barcy by prej taky nesel, asi neco v hlave

Reagovat
PH8

Tak na Barcu nemá.

Reagovat
Neutron

to ani Koeman

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo od Guardioly na ní měl

Reagovat
PH8

Tito Vilanova.

Reagovat
Spalovač šancí

To bude válec v lize

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele