Po sezoně opustím Nantes, potvrdil Kolo Mouani

15.12.2021, 11:55
Aktuality
Randal Kolo Mouani si může vybírat nového zaměstnavatele a od ledna s ním také podepsat kontrakt. Třiadvacetiletý útočník neprodlouží končící smlouvu v Nantes...

Bývalý mládežnický reprezentant Francie je odchovancem tradičního klubu, v němž na sebe upozornil během minulé sezony, kdy si na konto připsal devět ligových gólů.

Kolo Mouani v nastaveném trendu pokračuje, což neuniklo pozornosti věhlasnějších klubů, a možná i proto se rozhodl, že s Nantes neprodlouží končící smlouvu.

"Ještě jsem si žádný klub nevybral, soustředím se pouze na zbytek sezony. Později o tom mohu přemýšlet. Na hřišti však ze sebe vydám to nejlepší," řekl ke své budoucnosti Kolo Mouani, jenž byl spojován s Frankfurtem, Lyonem nebo Southamptonem.

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Randál bo Mu-ani .. ještě že má Kolo

Reagovat
Langi

OT: Lyonsti fans zase …ta Francie je letos totalni Chanov…nechapu, ze na to vedeni ligy takhle sere…zadelavaji si na velke problemy

Reagovat
Seydou Doumbia

to budeme brzy hrát o udržení a v létě díky těmto kokotům nám odejdou všichni top hráči, protože koho by bavilo hrát a nechat si odebírat body, nedohrávat zápasy atd...

Reagovat
Israha

A je to fakt letos o tolik horší, nebo je to jen víc vidět, protože se zpřísnily tresty za tento druh chování, rozhodčí mu musí věnovat více pozornosti a je to v popředí médií? Mi totiž přijde skoro nereálné, aby cca rok bez fotbalu naživo udělal s těma lidma toto.

Reagovat
smazaný uživatel

Prý pojede po sezóně domu na KOLE zpět do Bangladéže

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele