Po Muntarim získal Sunderland i Sessegnona

29.01.2011, 19:16
Aktuality
Stephane Sessegnon se nakonec dočkal odchodu z PSG, záložník z Beninu bude ve své kariéře pokračovat v dresu Sunderlandu. 26letý fotbalista je dnešní druhou posilou Black Cats, ještě před ním na Stadium od Light zamířil záložník Interu Milán Sulley Muntari...

Sessegnon narozdíl o Muntariho nepřichází na hostování, ale na přestup. Se Sunderlandem podepsal smlouvu na tři a půl roku a PSG by mělo dostat sumu pohybující se okolo sedmi milionů eur.

"Stephane může hrát na levé straně, na pravé straně i uprostřed, je rychlý a dokáže rozhodovat zápasy. Pro fanoušky podle mě bude velkým tahákem, předpokládám, že se stane jejich oblíbencem," pochvaluje si novou posilu manažer Steve Bruce.

Sessegnon o odchod z hlavního města Francie stál především kvůli tomu, jak se na jeho adresu nedávno vyjadřoval trenér Antoine Kombouare. Ten svého svěřence ostře kritizoval a 26letý záložník následně bojkotoval tréninky, jelikož vedení mu odchod původně nechtělo umožnit.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (373)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele