PO KOLLEROVI TOUŽÍ AJAX

27.10.2004, 08:06
Aktuality
Český útočník Jan Koller by se mohl stěhovat z německé Borussie Dortmund do Ajaxu Amsterdam! Nizozemský klub v něm totiž vidí náhradu za Zlatana Ibrahimoviče, který odešel v létě do Juventusu. Vedle Kollera se také mluví o Rosickém.

Kollerův současný klub Borussia Dortmund se letos velmi trápí. Dokonce jeho vlastní fanoušci hráče zastavili na stadionu a chtěli vysvětlení, proč jejich miláčkové hrají tak špatný fotbal. "Kdybych to věděl, tak vedeme Bundesligu," vzkázal jim Tomáš Rosický, další český reprezentační fotbalista ve službách Dortmundu.

Jenže na jaře už tomu tak nemusí být. O Jana Kollera se vážně zajímá Ajax Amsterdam, který by chtěl náhradu za Ibrahimoviče. Český obr je na seznamu tří vyhlédnutých posil na prvním místě!

"O spekulacích jsem se dozvěděl od Tomáše Galáska, nic víc nevím," potvrdil Koller. Teď už jen zbývá jediné - odejde Koller za Galáskem a Grygerou? Podle německých a nizozemských listů to vypadá nadějně. Dortmund podle zdrojů německého deníku Bild bude v zimě prodávat své největší hvězdy, klub se totiž trápí a potřebuje finanční injekci.

Je tu také ale problém s jeho platem. Jan Koller si v Borussii vydělá 2,5 milionu eur za sezonu, neví se, zda by byl Ajax ochoten mu tuto částku platit. "Nebudeme to ale takhle řešit, žádnou konkrétní nabídku jsem dosud neobrdžel a chci se soustředit jen na zápasy Dortmundu," chce uzavřít spekulace.



Zájem je stále i o Tomáše Rosického. Ten by pravděpodobně mohl také odejít. Chtějí ho Chelsea, Juventus, Barcelona a také Real Madrid. Samé evropské velkokluby, jenže to už tu bylo minulou zimní přestávku i toto léto a stejně nikam neodešel. "I když jsem byl přestupu do Chelsea blízko," přiznal tenkrát pro Sky Sports.

Jan Koller a Tomáš Rosický jsou stále hráči Dortmundu a tyto "zaručené zprávy" už tu byly mnohokrát. I o těch dalších vás ale určitě budeme informovat.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*

Jendo odejdi!!!!Prachy nehrajou roli!!!!Roso taky odejdi!!!§

Reagovat
smazaný uživatel

Běžte oba!!!

Koller by to měl v Ajaxu super, Rosický by ale měl do něčeho menšího, v Barce, v Realu, v Juventusu i v Chelsea by asi jen střídal.

Reagovat
HOST*Ondra

Kluci pryč z těch Německrjch sraček. Dino do Ajaxu to by byla bomba!

Rosa by měl jít do velkýho týmu. Asi do Realu protože tam mají 3 dobrý záložníky Beckham, Zidane ,Figo a snima Hraje Guti a Rosa je přrce lepši než Guti nebo Solari

Reagovat
HOST*

Ajax by měl kupovat lepčí hrače,než je ten dřevjenej Koller!

Reagovat
HOST*

Rozkopute takhle budes vypadat

Reagovat
HOST*steve

Přesně tak odejděte z těch sraček. Dino menší plat snad sneseš Myslim, že Rosa už by si teď kopnul kdekoliv, největší šanci by měl asi v Juve.

Reagovat
HOST*nawri

Hlavne pryc z toho skopcackyho bordelu

Reagovat
HOST*Kraken

Roso a Honzo odejděte

Reagovat
HOST*Mis. Martina

Tomášku, je to na tobě, jestli odejdeš. Dino, ty se taky rozhodni sám. Já bych chtěla Rosu do Chelsea, protože tam hraje Čechíno. Dino, ty jdi taky do toho klubu, je super!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele