Po Courtoisově zranění kouč Realu Ancelotti plně důvěřuje Luninovi

11.08.2023, 14:37
Aktuality

Po vážném zranění Thibauta Courtoise těsně před startem sezony ujistil kouč Realu Madrid Carlo Ancelotti, že ukrajinský náhradník Andrij Lunin má jeho plnou důvěru. A o novém gólmanovi vicemistrovský klub zatím neuvažuje. Ancelotti to řekl na tiskové konferenci. Španělská média ale spekulují minimálně o třech fotbalistech, kteří by do Realu mohli narychlo zamířit.

"Lunin má naši plnou důvěru. V přípravě se mu dařilo a chybí mu jen to, co všem mladým: zkušenosti," řekl Ancelotti před sobotním prvním zápasem proti Athleticu. Možný příchod dalšího brankáře nicméně nevyloučil, ale Lunin bude jedničkou. "Máme čas do jednatřicátého (srpna). Uvidíme, jestli tým rozšíříme," řekl.

V minulé sezoně Lunin odchytal dvanáct zápasů, z toho sedm v La Lize. I v nové sezoně měl být Courtoisovým náhradníkem, jednatřicetiletý Belgičan si ale ve čtvrtek při tréninku přetrhl zkřížený vaz v koleně a čeká ho operace. Při jeho absenci by podle médií mohli do Madridu zamířit Maročan Yassine Bounou ze Sevilly, Kepa Arrizabalaga z Chelsea nebo jiný Španěl David de Gea, jenž donedávna chytal za Manchester United.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
ACSeRw!n

tak to od vcerejska rychle zmenil nazor

Reagovat
Prometheus

Jj, Vaclík je totiž odmítl

Reagovat
Bakary3

Určitě...

Asi další tvoje "zaručený" inside info

Reagovat
Pithivier

Reagovat
Moshe Dajan

Už jsem se lekl, že důvěřuje Leninovi To by mu Franco neodpustil.

Reagovat
Lapák

Lo más importante, no te jodas!

Reagovat
MystycMac

len do prvého zápasu ,to bude ešte komédia...

Reagovat
los_blancos

Komédia je hlavne čítať tvoje príspevky...

Reagovat
MystycMac

Reagovat
pobody's nerfect

Teď je ještě Lunin. Po dvou zápasech bude Šulin.

Reagovat
Well

Měl problémy i proti týmům z 3. ligy, už teď se na něj opravdu těším.

Reagovat
dextroza_m

Neměl ty zápasy problém celý Real?

Reagovat
noustres

Takže skočí po De Geovi.

Reagovat
los_blancos

Sú 3 omnoho lepšie možnosti: Bono, Soria a Pacheco.

Reagovat
Sigma Olomouc

Z nich bych bral Bona

Reagovat
fabec1222

Ten jde do Bayernu

Reagovat
CHONG

Carlo je prostě gentleman, veřejně nikoho neodstřelí, ale všem je jasné, že s Luninem do sezóny nepůjdeme...

Reagovat
Well

Mně se nelíbí dlouhodobě ani jako dvojka, raději bych někoho zkušeného s nejakou výkonnosti. On když dostal šanci, tak nepredvedl nic na to, aby měl dostat důvěru v Realu, napřed by měl něco ukázat jinde a pak dělat třeba tu dvojku u nás případně kdyby měl vykonnost i jedničku, kdo ví. Takhle se nám zrání Courtois a vlastně víceméně nemá kdo chytat.

Reagovat
los_blancos

Ide o to... koľko vlastne odchytal zápasov v rade za RM? Ani teraz v príprave sa ti nepozdával? Chytal prvé dva celé a až na jednu chybičku, kde ešte viac chybovali Nacho s Milim, celkom podržal...

Reagovat
Well

Na základě přípravných zápasů toho nelze zase tolik vyčíst a právě to jak ta obrana s ním v bráně chybuje je jeden z faktorů, které se mi nelíbí. Když chytá Courtois, tak ta obrana chybuje méně (i když stále docela dost) a hlavně když už chybuje, tak od gólmana v bráně Realu bych čekal, že předvede i něco navíc, což on nedělá. Má 24 a raději bych viděl někoho zkušenějšího než mu dávat šanci, když to není ono, vychytat se může jinde a třeba se vrátit.

Reagovat
fabec1222

Toto se líbí 19 ostatním členům La Ligy.

Reagovat
Kejza

Reagovat
Mass

Reagovat
Rizek

Reagovat
adman72

Keylor, vrat sa

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele