Plzeňský Kalvach je rád, že konečně začal dávat víc gólů

02.12.2019, 09:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kalvach hrá základ a chudák Herc v áčku Plzne poriadne ani nedostal šancu ukázať čo v ňom je... Herc je perspektívny futbalista a tá hosťovačka do Plzne sa javí ako zlý krok. Hranie za rezervu v štvrtej českej lige proti súperom ako Králův Dvůr, Rakovník či Štěchovice ho kariérne nikam neposunie, skôr naopak, takže čím skôr z Viktorie vypadne niekam inam, tým lepšie pre neho.

Reagovat
db18

3. liga

Nasazování Kalvacha nesouvisí s nenasazováním Herce.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, ČFL je tretia liga

Reagovat
luismiksak

Ano, z pohledu Herce zbytečný rok

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň v 21tke si trochu napravil chuť. V tejto vekovej kategórii momentálne síce nemáme úplne vydarenú generáciu, no Herc tam hrá výborne a navyše je aj kapitánom...

Reagovat
Bakary3

A co ma spolecnyho Kalvach s tim, ze Herc hraje za B? Jakoze je Herc lepsi?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidel som Kalvach hrať, takže netuším či je lepší alebo horší než Herc. Herca som hrať videl, je to dobrý a perspektívny futbalista. Ja len toľko, že keď sa už v Plzni unúvali ho dotrepať na dvojročné hosťovanie, tak mu mohli dať aj viac šancí než jeden pohárový zápasproti Hlučínu a pár minút v príprave... Janošek z českej 21tky hrá na obdobnom poste a hoci v Plzni tiež nie je v základe, predsa len dostáva podstatne viac šancí v "ostrých" zápasoch než Herc. Chalan nastupoval pravidelne v slovenskej lige, je kapitánom 21tky, kde sa mu herne aj gólov darí, v drese Dunajskej Stredy si zahral aj EL a teraz v Čechách brúsi treťoligové trávniky za rezervu bez toho aby dostal v áčku Viktorie poriadnu šancu ukázať, čo v ňom je... Je to pre neho zabitá sezóna, to radšej mohol zostať v slovenskej lige alebo nastupovať za rezervu Wolverhamptonu, ale OK, vedel do čoho ide...

Reagovat
Losinho

3. česká > 1. slovenská

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Snad po sezoně přestoupí

Reagovat
Trapný diskutér

jo, ankaragücü už si na něj brousí šavle

Reagovat
Spalovač šancí

A kolik za něj nabízí?

Reagovat
Rarášek

Málo, Šádek chce dvojnásobek!

Reagovat
Houfi

Jeden z mála, který pravidelně hraje na úrovni. Možná by ta změna trenéra byla vážně na místě. Celý tým stagnuje, herní projev bez zájmu. Letošní sezóna by byla ideální na zapracování mladých hráčů, ale nic takového se neděje.

Reagovat
Blasphemer

Je skvělej.

Reagovat
smazaný uživatel

hráč s velkou budoucností

Reagovat
M1ck0

Dyt dal 3 goly...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele