Plzeň v úvodní přípravě v Kolovči nastřílela 14 gólů

21.06.2023, 22:46
Aktuality
Momentka z přípravného utkání Plzně v Kolovči (© twitter.com/fcviktorkaplzen)

Hráči Plzně v prvním přípravném utkání pod staronovým trenérem Miroslavem Koubkem jednoznačně zvítězili v Kolovči 14:2. Čtyři góly amatérskému týmu vstřelil útočník Jan Kliment. Západočeši nastoupili proti nováčkovi 1. A třídy v rámci akce Kopeme za fotbal.

Plzeňští ovládli první poločas 6:1, po dvou brankách zaznamenali Vlkanova s Mosquerou, jednou se trefili Durosinmi a Bucha. Ve druhém dějství hosté v pozměněné sestavě nastříleli dalších osm gólů. O polovinu z nich se postaral Kliment, skórovali také Květ, Řezník, Sýkora a Kopic. Za Koloveč se dvakrát prosadil záložník Grajciar, mistr ligy se Slavií a někdejší slovenský reprezentant, který aktuálně ve Viktorii trénuje mládež.

Premiérových 45 minut v novém dresu absolvoval středopolař Traoré, očekávaná posila Viktorie ze Slavie. Druhé přípravné utkání Plzeň odehraje v sobotu proti druholigové Dukle Praha.

Úvodní zápas přípravy zvládnul i Hradec Králové, jenž při premiéře kouče Jozefa Webera zvítězil na půdě Libčan z krajského přeboru 4:0. V první půli se trefil Vašulín, další branky "Votroků" přidali po změně stran Harazim, Ševčík a Horák. Za Hradec nastoupily i zkušené letní akvizice a krajní záložníci Pilař s Krejčím.

Přípravné utkání:

Koloveč - Viktoria Plzeň 2:14 (1:6)

Branky: 24. a 68. Grajciar z pen. - 54., 70., 74. a 78. Kliment, 5. a 12. Vlkanova, 16. z pen. a 37. Mosquera, 31. Durosinmi, 40. Bucha, 46. Květ, 57. Řezník, 74. Sýkora, 81. Kopic.

Sestava Plzně:

I. poločas: Sváček - Holík, Hejda, Jemelka, Havel - Kalvach, Bucha - Vlkanova, Kronus, Mosquera - Durosinmi.

II. poločas: Sváček - Řezník, Paluska, Čihák, Sýkora - Traoré, Květ - Gaszczyk, Hašek, Kopic - Kliment. Trenér: Koubek.

Autor: ČTK

Komentáře (13)

Přidat komentář
djwenca

Vydra?

Reagovat
db18

Staněk prý začíná tlačit na přestup... Ještě že byl Jedlička v té Bohemce a měl šanci se rozchytat...

Reagovat
ratusek

To jsem zvědav, kam s jeho jarní formou chce přestoupit

Reagovat
Martin9719

Nedivím se. Pokud chce do ciziny, musí jít, jinak se nikam nedostane jako třeba Holeš.

Reagovat
romeo351

Reagovat
$dolar$

To je dobre, at jde. At dostane sanci Jedlicka a at dostanem nejakej peniz. Navic kdovi, jesti se Stanek zase rozchyta.

Reagovat
Bex5

S jeho zdravotnim stavem nema moc sanci projit prohlidkou

Reagovat
kilobyte
Reagovat
Martin9719

Já to říkám pořád že tyhle přestupy se nedělají, a jestli tady slávisti budou tvrdit že není žádná rivalita tak jsou na omylu.

Reagovat
db18

Se bojím, aby to nebyla pomsta za Edíka...

Reagovat
Martin9719

Nevím, já jako nezpochybňuji nějaký kvality Traorého, ale měli jsme jako náhradu na výběr dost jiných variant, viz Hlavatý, pokud má jít o čistou náhradu za Buchu, případně se zaměřit třeba na Kaloče a další.

Reagovat
Lukáš_6

Ale on je celkem rozdíl , zaplatit jednotky milionů za traoreho (pokud nešel zadarmo) a vyplácet kaloče kde by byla cena tak 25+ nebo hlavateho kde by byla taky minimálně 20 plzeň nemá stále nového majitele , tak volí ekonomicky výhodnější řešení, což se dá chápat

Reagovat
8lampard8

Kliment, Kliment, Kliment, Kliment

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele