Plzeň rozdrtila Sokolov 6:0 a v přípravě i potřetí vyhrála

13.01.2018, 17:21
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
dinss

Bohužel jsem viděl jen druhý poločas ale Havel na pravý straně okřál a myslím si, že to bude mezi ním a Řezníkem vyrovnaný souboj. Zeman a Kovařík v tomhle zápase asi nejhorší na hřišti, byť měl Zeman asistenci na gol Chorýho. Piroch se mi hodně líbí a měl by dostat šanci. Hraje skvěle. Živulič má na CB občas výkyvy ale své si odehrál. Stejně na téhle pozici hrát v sezoně nebude. Andy výbornej až teda asi na jednu přihrávku nic nepokazil a klidně bych ho postavil do základu vedle Hrošovskýho. Chorý se zdá být golový a k Bakymu nemusím nic říkat. U Petrželky to vypadá na boj s Pilařem o základ a Čermák si to svoje taky odehrál.

Reagovat
dinss

Ještě dodám, že za Sokolov byl výbornej Hlavatý, který snad příští rok dostane šanci a ani Vacovský nehrál špatně. Ostatních hráčů, které tam máme jsem si výrazněji nevšiml.

Reagovat
db18

Reagovat
Bex5

Dneska zase skvělej Limba, Hubník + Hájek solidní, Piroch slušnej, Diego občas na ránu. A Havel je teď vpravo fakt daleko lepší než vlevo ... především, že nemusí centrovat tou svou levačkou. Prověří ho ale teprve pořádnej soupeř, je to dynamo, ale ještě aby to pořádně odbránil. Ale máš recht, že se s Řezníkem fakt budou tahat o post (což je s podivem, protože ten má repre formu).

Zeman dneska dost kazil, naopak Kopic, Petržela i Pilař (ten nejvíc) pěkný výkony, Kovárna asi půjde hostovat nebo na přestup (končí mu smlouva), ačkoliv to není špatnej hráč.

Andreas dopředu super, dozadu ale nemaká a v soubojích ztrácí docela dost míče, to si jako CM nemůže dovolit. A když si vezmeš, jak si to dávali Hořava s Hrošou ... Nebál bych se hodit jim tam Marečka, to není špatnej DM. Čermák slušnej. A Hlavatý jednou bude podle mě pan fotbalista. Podrží míč, dokáže nahrát i vystřelit, nezmatkuje, bojuje, dostupuje, brání, běhá, vypadá na 12.

Krmelec jistota, s Chorým do hlavičkovýho souboje ani nemá cenu chodit, když se mu to naučí dávat na palici, bude to pěknejch pár gólů ... Nohama tak šikovnej není, ale vyložene kopyto jak Poznar taky ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Hlavatý byl hrál parádně. Andy přišel o míč jen jednou a to po neodpískaném zákroku na jeho osobu a jednou nepřesně rozehrál. Já bych ho tam zkusil v lize.

Reagovat
Bex5

Nechci z toho dělat bramboračku, ani nechci Andyho odstavit. Má myšlenku a skvělou levou nohu. Ale není rychlej, není bojovnej, není stabilní v soubojích. Hrošo je o 15kg lehčí a uběhá + ubojuje box-to-box a vymyslí

spoustu akcí. Hořava váží 30dkg a míč mu nevezmeš, ani kdyby ses pos... A kdyby přišel i Mareček - není to hlava jako Matějovský, ale dozadu pracuje spolehlivě, neztrácí balóny, je rychlej s míčem. Hlavatý dneska fakt za Baník nejlepší hráč, o třídu jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
AjaxFans

Expreska by stačila

Reagovat
Bex5

Ztichni, já se ti pod články o Slovácku taky nevyjadřuju ...

Reagovat
Posledni Kovboj

Clanky o Slovacku? Zas to nebudem prehanet.

Reagovat
Bex5

jsem se nechal unýst

Reagovat
smazaný uživatel

Docela darda

Reagovat
smazaný uživatel

Baniček-Trenčín 3:0 a Psyché odehrál celý zápas.....tak to asi podepíše...

Reagovat
smazaný uživatel

Bakos ide hrat do Serede

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele