Plzeň povede trenér Koubek, do Viktorie se vrací po osmi letech

05.06.2023, 10:09, aktualizováno 05.06.2023, 10:38
Aktuality

Zkušený trenér Miroslav Koubek po skončení smlouvy v Hradci Králové povede fotbalisty Plzně. Do klubu se vrací po osmi letech, v ročníku 2014/15 získal s Viktorií titul. Jednasedmdesátiletý kouč nahradí Michala Bílka, který po vypršení kontraktu třetí tým uplynulé ligové sezony opustil. Nejstarší trenér nejvyšší soutěže podepsal s plzeňským klubem podle webu Viktorie roční smlouvu.

Koubek povede Plzeň už potřetí. Během předchozího angažmá s ní získal svůj jediný ligový titul v roli hlavního trenéra, u týmu ale tehdy vydržel jen rok. V srpnu 2015 byl po vyřazení v kvalifikaci Ligy mistrů a nepovedeném vstupu do domácí soutěže odvolán. S klubem se tehdy nerozešel v nejlepším. Předtím Koubek působil ve Viktorii v letech 2000 a 2001, kdy Západočeši sestoupil do druhé ligy.

Plzeňský klub se rozhodl k trenérské změně po nepovedené jarní části uplynulé sezony. Západočeši neudrželi v lize po podzimu vedoucí příčku a klesli na třetí místo tabulky za mistrovskou Spartu a druhou Slavii. Šéf Viktorie Adolf Šádek neprodloužil smlouvu s koučem Bílkem, jenž tým vloni nečekaně dovedl k titulu a v létě pak do skupiny Ligy mistrů. Plzeňští se zajímali i o trenéra Slovácka Martina Svědíka, tato varianta ale nakonec padla.

"Novým trenérem bude Miroslav Koubek. Rozhodli jsme se tak na základě jeho nesporných odborných kvalit, zkušeností i stylu, jakým se týmy pod jeho vedením prezentují," uvedl Šádek. "Nabídky z Viktorie si nesmírně vážím. Jde o jakési ocenění mé práce a jsem rád, že jsme se domluvili. Do práce mám obrovskou chuť a je před námi velká výzva," řekl Koubek.

Na návrat do známého prostředí se těší. "Slavili jsme společně velký úspěch v podobě mistrovského titulu. Jsou to vzpomínky, na které nejde zapomenout. Tento moment mám dokonce zvěčněný v podobě tetování, což všichni dobře vědí," podotkl kouč s úsměvem.

V posledních dvou letech Koubek trénoval Hradec Králové. Někdejší brankář v minulé sezoně "Votroky" coby nováčka nečekaně dovedl k šestému místu v ligové tabulce, v uplynulém ročníku se Východočeši v nadstavbě představili ve skupině o umístění a po porážce ve finále s Libercem skončili osmí. Domácí zápasy Královéhradečtí hráli v azylu v Mladé Boleslavi. Koubek kvůli těžšímu průběhu koronaviru u "Votroků" skončil předčasně a v posledních devíti zápasech sezony ho zastoupil asistent Stanislav Hejkal.

Koubek převezme mužstvo 19. června na startu přípravy. Viktorii čeká kvalifikace Evropské konferenční ligy. "Již nyní však společně intenzivně pracujeme na složení kádru pro novou sezonu," podotkl Šádek.

"Je před námi hodně práce a je zapotřebí začít ihned naplno pracovat. Budeme chtít být maximálně připraveni na start nové sezony, ve které nás čekají jak ligové zápasy, tak i boj v evropských předkolech. Nyní se však zaměříme především na kvalitní přípravné období," řekl Koubek.

Jeho novým asistentem bude bývalý ligový obránce Jan Trousil, který naposledy vedl druholigový Vyškov. V realizačním týmu zůstávají Marek Bakoš, Zdeněk Bečka a trenér brankářů Matúš Kozáčik, naopak s Bílkem skončila klubová legenda a bývalý kapitán Viktorie Pavel Horváth.

Po předchozím angažmá v Plzni vedl Koubek vedle Hradce Králové ještě Bohemians 1905. Předtím v české lize působil také ve Slavii, Mladé Boleslavi, Ostravě a na Kladně. Dělal rovněž asistenta u reprezentace.

Autor: ČTK

Komentáře (218)

Přidat komentář
Civers

Sedmilhář na 5 písmen…

Reagovat
Salfovic

Bouzková.

Reagovat
$dolar$

Stydel bych se takhle postoupit..

Reagovat
kilobyte

Tak to bylo dost trapné. Místo aby šly k ní a snažily se jí pomoc, tak jdou žalovat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle je asi nejdementnejsi argument, proc by ji mely pomahat ony, kdyz je tam jen asi 100 lidi, nichz je to napln prace. spis je neuveritelne, ze tam breci holka a rozhodci, ktery stoji 2 metry od ni, dela, ze to nevidi a ze by mela pokracovat v praci. to je trapne. naporsto logicke, ze to sly nahlasit.

Reagovat
verv

Reagovat
$dolar$

Spis je neuveritelny, ze ta holka breci, po tom, co se ji sotva dotkne mic ramene.

Reagovat
Cotton

Ten míč neletěl nijak rychle, navíc ho podle záznamu už ve vzduchu viděla, protože se začala krčit.

Reagovat
Salfovic

Zajímalo by mě, jak se na pozici sběračky dostane tele, které se bojí míčků.

Reagovat
Zark

Nějaká tlačenka asi

Reagovat
andrew96

Huh? Jasně že se lekla, když se dívala a soustředila někam jinam.

Reagovat
andrew96

Krčila se, protože to viděla na poslední chvíli.

Reagovat
Kiss Me Polka!

trefilo ji to do hlavy

Reagovat
kilobyte

Těch 100 lidí, co to má jako náplň práce jsem si nějak nevšimnul.

Hele, ony šly nahlásit, že té holce něco je, několik metrů k hlavnímu. Přitom mohli udělat pár kroků a té holce pomoc. Proč se místo pomoci rozhodli jít žalovat? Opravdu jim šlo o její bezpečí.

Myslím si, že nešlo ani tak o fyzickou bolest, ale spíše o leknutí a psychiku. A v téhle situaci by té holce nejvíce pomohlo, kdyby k ní přišla hráčka, ke které vzhlíží a řekla jí, že to bude v pohodě.

Nevím proč haníš rozhodčího. Třeba si myslel, že to není vážné a ta holka si potřebuje pobrečet. To ty dvě hráčky si myslely, že jde o něco vážného a přesto jí nepomohly.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Nevsiml sis těch rozhodcich, poradatelu, delegatu a nevim čeho ještě ok. Ale vůbec nijak to nic nemění na tom, že nedává smysl ,aby ony sly někoho utesovat, ony se soustredi na hru, rozhodčí je tam od toho, aby řešil věci, které narušují zápas. A to když ti za zády při servisu brečí dítě opravdu narušení je.

Ani nevím, jak by jako pomohly brecici holce tim, že by za ni sly a něco v cizim jazyce rikaly, to nemůžeš myslet vážně. Udělaly to nejlepší co mohly udělat, nahlasily to člověku, co má takové věci na starost, když už si toho sam nebyl schopný vsimnout.rozhodci se pak zachoval jako totální dement, protože tam nechat stát 15 minut brečet holku, místo aby ji nechal odvest, aby se uklidnila, to nepochopim...

Jakože cože? Nechat ji pobrecet? Před kamerami a stovkami diváků? A během toho hrát a nechat tu holku ještě pracovat??

Ony ten incident nevidely, viděly brecici holku, to sly nahlásit. To že breci kvůli tomu, že ji trefil míč do hlavy pravděpodobně zjistily až pak.

Reagovat
kilobyte

A ti mají snad za práci utěšovat holky? A 100 jsem jich na zápase ještě neviděl. A hlavně se neřeší to brečení, ale že za to diskvalifikoval rozhodčí. Což by neudělal, kdyby tam nebrečely další dvě. Prostě fakt ubohý.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ano maji, zajistuji to, ze jsou podminky hrani tenisu, coz nefunkcni podavac, ktery jeste k tomu breci 5 metru od podavajiciho neni, pak za ne maji zodpovednost za zraneni, jsou jejich nadrizenymi, wtf? urcite lepsi reseni nez ta blbost, ze by ji mely utesovat hracky

100 je nadsazka, pokud ti to opravdu nedoslo

to breceni byl duvod, proc to bouzkova a spol nahlasily, takze se resit muselo..

a jestli teda tvrdis, ze rozhodi je diskvalifikoval jen na zaklade toho, ze bouzkova a tormo mu rekli, at to udela, tak je jeste vetsi dement a jeho chyba je jeste vetsi i kdyz on to ani rozhodci neukoncil, to udelal privolany supervisor, protoze postupoval podle pravidel, podobne jako tehdy s djokovicovym nastrelenim..

Reagovat
kilobyte

Těch podavačů je tam víc, takže podmínky hraní tenisu to nekazilo. Ke zranění nedošlo.

A opravdu to vyloučení bylo podle pravidel? Nedošlo ke zranění a úmysl tam nebyl vidět.

Reagovat
Kiss Me Polka!

kazilo, je jich tam presne dany pocet, musel by ji nekdo nahradit. ale jinak jsi ok? ty bys ji tam jako nechal brecet a hral dale jakoby se nic nedelo? nebo proc odmitas to, ze rozhodci chyboval, kdyz ji na tom kurtu drzel? uz jen podavajici by to rusilo, nehlede, ze to neni normalni chovani smerem k diteti, ktere jeste k tomu by tam melo vykonavat praci. dost smesne, zvlast vzhledem k tomu, ze na zacatku ti nejvic vadilo, ze ji nesly bouzkova se spanelkou utesovat..

tak asi ta pravidla znas lepe, nez supervisor turnaje no, tvoje predchozi komenty to jen potvrzuji.. trefila ji do hlavy, nevis jestli do oka nebo kam, ale evidentne ji to bolelo,jinak by nebrecela. umysl nemel ani djokovic, ale v presrusene hre, kdy ma vse pod kontrolou nikoho ohrozovat nemusela, to je jen chyba te japonky, stacilo poslat micek normalne o zem

Reagovat
kilobyte

Mě nevadilo, že ji nešly utěšovat, ale že si myslely, že ji něco je, ale jediné na co se zmohly bylo jít si stěžovat. To je podle mě ubohé.

V normálním prostředí by šly za ní a zjišťovaly, co ji je. Jenže jim šlo o body, tak to musely jít reklamovat k rozhodčímu.

To že brečela dlouho neznamená, že jí něco bylo. Klidně to mohlo být jen z leknutí a pak z upření pozornosti na ní.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak znovu. ony nevedely, co se ji stalo. ony ji videly brecet, nevedely ale z jakeho duvodu. a podle toho, co rikaly si nesly stezovat, ale sly nahlasit, ze tam ta holka breci. that's all.

v normalnim prostredi by sve podrizene resil rozhodci a poradatel, kteri za ne maji zodpovednost, kdyz by videl, ze jsou v neporadku, ne uplne cizi osoba.

ano nevis z ceho to bylo, ten prvotni brekot,mohl byt uplne v pohode z te trefy, jestli ji to trefilo na nos, nebo na podobne citlive misto. pak to bylo asi z upreni pozornosti, ale to jen potvrzuje muj point, ze to rozhodci nezvladl, protoze ji v tom pripade mel nechat odvest do klidu a ne ji tam dalsich 15 minut nechat svetu na ocich, jak se hrouti, to je demence a ubohost.

Reagovat
kilobyte

Jasně. Nic nevěděly, nic neviděly a na nic si nestěžovaly. A celý svět to jen špatně pochopil.

Reagovat
Kiss Me Polka!

na videu, je doslova a dopismene videt, ze to nemohly videt videl jsi vubec ten incident??

Reagovat
kilobyte

Viděl. Proto nechápu, že si stěžovaly, když to neviděly. Hlavně, že pak hned věděli, co se stalo.

Reagovat
Kiss Me Polka!

napsal jsem ti tady duvody proc to hlasily, ty je jen nechces videt. a proc v predchozim komentari teda napadas to, ze to nevidely a nevedely tedy, co se udalo, uz fakt nechapu ja...

Reagovat
Mass

Rozhodčího práce není utěšovat cizí hysterické děti. Navíc je to dement, a spíš způsobil citovou újmu těm diskvalifikovaným.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Samozřejmě že je jen a pouze jeho práce zajistit, aby na kurtu nebyly vlivy, co narušují hráčea hru. Stejně jako vyvede diváka, když řve, nebo zavolá pomoc, když se zrani, tak tady si měl všimnout nebo mu mělo být nahlášení od lajnoveho, že 5 metrů od hraček brečí člověk, který se přímo účastní zápasu a vykonává práci.

Reagovat
Mass

Proboha, rozhočí nikoho nevyvádí. To má dělat pořadatel.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale dela to na upozorneni rozhodciho. videl jsi nekdy tenisovy zapas?? nejdriv je vyzve aby se uklidnili a kdyz ne, tak se vyvadi

Reagovat
Mass

Lol teď sem si to pustil. Tomu míčku by se vyhla i moje už dávno mrvá babička, jak to letělo pomalu.

Sběračka se hystericky rozbrečela, kurva Bouzková šla žalovat a dementní rozhodčí diskvalifikoval Japonku.

Reagovat
Salfovic

Batole by to chytlo do plínky.

Reagovat
dantetomas

A ja som teraz zistil, ze nie je rec o Petre

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ta holka se soustředila na to, že podávala míče hračce na druhé straně, ale tak jasně že dement z gauče ví líp, jak se vyhnout, když si na poslední chvíli vsimnes, že ti letí na hlavu mic

Reagovat
Mass

Bohužel tady lžeš, míček letěl celkem pomalu a netrefil jí do hlavy. Pokud ta holka nemá FOV 15, tak ho musela celou dobu vidět a místo aby ho normálně chytla nebo uhla, tak se tim nechá trefit. A pak se tam chytá za srdce a popotahuje.

A tim dementem z gauče myslíš sebe?

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak jako lzu? ocividne ji trefil do hlavy, pote co se divala smerem na bouzkovou, a pak na posledni chvili si vsimla, ze na ni leti mic a snazil se mu uhnout. mas video, mas clanky na internetu. lzes ty

dementem samozrejme myslim tebe, kdyz mas potrebu na internetu urazet 12 letou holku, demente

Reagovat
Salfovic

Netřeba úražet, jen tam neměla co dělat.

Reagovat
Kiss Me Polka!

a nebo stacilo poslat mic tak, jak to normalne udela 99.9999 tenistu a ne ji mirit na hlavu.

Reagovat
Salfovic

Přesně to udělala, kdyby tam stála normální sběračka, tak ho chytne do ruky.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ne. normalne se to podava tak, ze to dopadne na zem, dela to tak kazdy. zvlast pokud si nezkontroluju, ze clovek kteremu to podavam se diva jinym smerem.

Reagovat
Mass

12 letou holku sem nikde neurážel, jen sem napsal, že tam hystericky brečela, dělají to většinou menší děti. Urážel sem Bouzkovou kvůli nefér jednání a rozhodčího, kvůli hloupému a podle mě rovněž nefér rozhodnutí.

S tebou se nemá cenu bavit, seš hysterickej jako ta ubrečená holčička, navíc máš asi i problémy se zrakem, do hlavy jí netrefila ani náhodou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to je urazeni, ze nekoho nazvez hysterickym demente, nebo to, ze reknes, ze je slepa demente, nebo to, ze rikas, ze ma motoricke schopnosti jako tvoje babicka, demente.

https://youtu.be/MzRsBu5xKgQ?t=6

tady mas to video, ktere si nejsi schopny najit demente. na tom videu, pokud nejsi slepy a chapes trochu fyziku, uvidis, ze ji to trefilo do hlavy demente.

Reagovat
Mass

Reagovat
Kiss Me Polka!

takze ty jsi nakonec ten slepy ze jo demente?

Reagovat
Mass

Najdi si někoho jinýho, na tohle nemám čas

Reagovat
Losinho

strašnej spratek

Reagovat
elChe

Musíš dát i nápovědu...Třeba začíná na B a končí na Š...a uprostřed je ABI...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
raduinho

Kočička

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Kepy_FCB

Fiala

Reagovat
Fakt

*Fyjala

Reagovat
bobis21

"fyjalo octup"

Reagovat
mistr129

Radim

Reagovat
elChe

V ordinaci byl dobrej

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
valloire

Fiala

Reagovat
Rothbard

Z SPD

Reagovat
pobody's nerfect

Tomio

Reagovat
Edis

Vy jak jste tady, vy tomu rozumíte?

Ze zdravotních důvodů skončí na jaře v Hradci, aby od léta trénoval Plzeň?

Reagovat
Salfovic

Ano, v Hradci byl ze zdravotních důvodů skončen.

Reagovat
doshcz

v HK skoncil ze zdravotnich duvodu hracu

Reagovat
inferno08

Ano, protože kopyta z Hradce by mu způsobila infarkt. V Plzni jej čeká klidná práce na výsluní.

Reagovat
ACSMan

To každopádně, až mu bude stát za zádama Šádek při každém sraní

Reagovat
inferno08

No to jen aby neupadl, přeci už tam ten věk je...

Reagovat
Blasphemer

Ty zdravotní důvody byly asi spíš na straně hráčů po jeho tréninkových dávkách.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Koubek udělá z Vlkanovy zase Vlka

To se asi Šádek s Vrbou rozešli hodně ve zlém, když ho za této příhodné konstelace nevezme zpět.

Reagovat
dontcallmeandre

Vrba je ale aktuálně úplně mimo. V Baníku nic, ve Zlíně se bál do poslední minuty ligy aby nesestoupil. Ten je úplně vyhořelý.

Reagovat
lampas

Je to každopádně rutinér, takže s rozhodčími v zádech může udržet Plzeň nahoře (pokud bude mít odpovídající hráčskou kvalitu). Je ale příznačné, jakým směrem se Plzeň dlouhodobě vydává. Tenhle člověk byl totální dinosaurus už před těmi devíti lety, kdy je poprvé převzal.

Reagovat
lampas

*podruhé převzal

Reagovat
lichna.

V čem dinosaurus? Hradec pod ním hrál minimálně ze začátku velmi atraktivní a takticky naprosto precizní fotbal.

Pamatuju si, jak se Koubek před příchodem do Hradce shazoval, že je to právě dinosaurus, nemá na to. A on si pak podával takticky mnohem silnější a bohatší týmy.

Reagovat
Salfovic

Kdyby ho Hradec nevyrazil, tak by se zase dostali do mistrovské skupiny.

A Plzeň s ním hrála nejlepší fotbal od dob prvního angažmá Vrby.

Reagovat
bobis21

Baník s ním hrál taky nejlepší fotbal za hodně dlouhou dobu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Puskas

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Shevchenko

No... Protože to bylo naposledy, co jsme za něco stáli od roku 2010 to už pak dlouhodobě nestálo za nic. Ten fotbal ale nebyl zas tak moc koukatelný, Večeřa třeba hrál atraktivněji.

Reagovat
Kepy_FCB

jedinej s pamětí, byly výsledky dobrá obrana ale fotbal nic moc

Reagovat
patas92

lidi mají klasicky zkreslenou paměť

Reagovat
Puskas

Anebo je to o subjektivním pohledu.

Reagovat
patas92

Za jakou dlouhou dobu? Však nastupoval hned po Večeřovi, který s Baníkem hrál teda mnohem lepší fotbal.

Reagovat
bobis21

To bych já teda neřekl. S Večeřou mi to přišlo trochu víc na náhodu, prostě dostaň míč k útočníkům a oni něco vymyslí (a Svěrkoš v životní formě opravdu pak vymyslel). S Koubkem se do ofenzivy zapojovalo mnohem více hráčů. Ličkovy náběhy ze zálohy byla radost sledovat.

Podle mě máš zkreslenou paměť teda ty ...

Reagovat
patas92

Jasně a titul se taky vyhrál na náhodu díky taktice všechno na Heinze.

Reagovat
bobis21

To už bude 20 let. To už bych klidně dlouhou dobou nazval, nemyslíš? Podle mě to byl nejlepší fotbal za těch 19 sezon od titulu.

Reagovat
patas92

To byl za mě ten Večeřův, minimálně podzim 2007 s Galáskem a Otepkou v reprezentační formě, ale ok

A mimochodem, tvrzením "za hodně dlouhou dobu" většinou srovnáváš s minulostí. S budoucností to nedává smysl. "Baník od jeho odchodu nehrál lepší fotbal" by bylo šlo

Reagovat
bobis21

Což je naprosto v pořádku, je to subjektivní hodnocení. Nemusíš hned psát něco o zkreslené paměti, když může jít jen o rozdíl v preferencích.

A mluvil jsem o minulosti. Tedy o době, která předchází současnosti. Což je právě myšleno jako těch 19 sezon 2004-2023. Za tuto poměrně dlouhou dobu hrál Baník podle mě nejlepší fotbal pod Koubkem.

Reagovat
patas92

*S minulostí srovnáváš výchozí bod. V tomhle případě rok 2010

Reagovat
bobis21

Já to ale za výchozí bod nikdy neoznačil, to sis tam dosadil jen ty.

Reagovat
patas92

Protože jsem nikdy neslyšel, aby se slovní spojení "za hodně dlouhou dobu" použilo takto.

Reagovat
bobis21

Mně to zase přijde mnohem běžnější ...

Reagovat
lichna.

To jo, ale pokud to vezmeme od Koubka, tak lepší fotbal s námi nikdo nehrál.

Reagovat
patas92

To nehrál, ale před ním jo a ne zas tak dávno před ním.

Reagovat
Puskas

Za Večeři se hrálo taky pěkně, to určitě ano. Já to taky bral od Koubka. Ještě bych zmínil Petrželu, aby se na něj nezapomínalo. Vzhledem k tomu materiálu, co měl.

Reagovat
lichna.

Jasně, ale Večeřa je už takové retro, které si spousta skoro nepamatuje

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A Škodovi zachránil kariéru

Reagovat
lampas

Vždyť říkám, že je to dobrej rutinér. To na českou ligu stačí. V pohárech ale vždycky vyhořel, a to s různými týmy (Baník, Boleslav, Plzeň), což o něm dost vypovídá.

Reagovat
lichna.

Tak nevím jak jinde, ale u nás to bylo dost ovlivněno tím, v jaké situaci tehdy Baník byl, i když to ještě nešlo vidět. Odešli 3 klíčoví hráči a přišel podprůměr.

Samozřejmě Mogilev byla ostuda, ale řekl bych spíše hráčů. V té odvetě u nás jsme byli jasně lepší, nastřelili x tyček, mělo se postoupit.

Reagovat
Salfovic

S kým vypadl v MB ?

Reagovat
lampas

Larnaca

Reagovat
exot12

Má 71 rokov, podpísali ho na 1 rok.

Predpokladám, že to nie je tréner, ktorý by mal potrebu sa vzdelávať a rozvíjať a prinášať nové a moderné trendy do tréningov a hry, využívať nejaké dáta a analyzovať ich, ale kľudne ma oprav ak sa mýlim.

Zmluva na 1 rok, tiež nie je veľmi koncepčné riešenie, áno môžu ju predĺžiť, ale Plzeň by mala hľadať trénera, ktorý začne pracovať a rozvíjať mládež, nakoľko majiteľ nechce investovať také prostriedky do mužstva ako to robí Sparta či Slávia a následne financovať mužstvo čiastočne z predaja hráčov a riešiť dlhodobú koncepciu nie jednosezónne ciele.

Reagovat
Greny

Budeš asi dost překvapený, když Ti napíšu, že Koubek je jeden z těch trenérů co jde s trendy a moderní dobou, využívá ty data z tréninku zápasu atd

Reagovat
db18

Reagovat
lichna.

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
Sosi

Koubek ve svym veku uz se nema kam hnat a budovat karieru, nepotrebuje smlouvu na 3 roky. Je nad veci, on to dela uz pro zabavu a to jim pomuze

Reagovat
risk je zisk

Ten rok je určitě kvůli jeho věku, a Koubek není žádný trenérský dinosaurus.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Smlouva na rok.

Reagovat
Skleepy

Palec nahoru za koncepční práci Plzně a zázračné uzdravení z nemoci, kvůli které nemohl trénovat Hradec.

Reagovat
srbic13

Reagovat
Mimalu

Co vůbec ten nový majitel? Toto nepůsobí moc koncepčně

Reagovat
ACSeRw!n

cet sem neco, ze se nic nedomluvilo a pristi sezonu se nic menit nebude

Reagovat
Coutinho10

takže spekulace pravdivá, no, jsem zvědavej, jestli je dostane ještě vejš než posledně, ale pro něj určitě velká motivace ještě v závěru trenérský kariery hrát o trofeje a evropský poháry

Reagovat
Greny

Nemůžu najít tu pozvánku sakra do fanty...

Reagovat
Coutinho10

zareagoval jsem tam na tebe ještě jednou, mrkni ještě jednou v sekci diskuze na reakce na moje příspěvky

Reagovat
Greny

Jj čekám až mi to tah naskočí...

Zlatý SZ a starý eurofotbal

Reagovat
Coutinho10

SZ byly top, to jo, nicméně to tam musíš vidět hned, to není možný

zkus mrknout tady, pokud jsi tam ještě nešel:

https://www.eurofotbal.cz/muj/diskuse/nove-reakce/

Reagovat
Greny

Vždyť tam to hledám a nic prave

Reagovat
Coutinho10

ok, tak si zažádej o vstup do 1. ligy tu (ta 1. miniliga), když ti to nějak hapruje přes ty reakce

https://sazkafantasy.cz/groups?utf8=%E2%9C%93&search=Eurofotbal+CZ&submit=HLEDEJ

Reagovat
Greny

Reagovat
drevak2

To mi říkejte, že v Česku nejsou nějací mladí trenéři, kteří by něco s tou Českou žumpou udělali. Ti dinosauři už mě pěkně serou, zase se na to nebude dát dívat

Reagovat
Salfovic

Jo, jednoho mladého progresivního nedávno vyhodili v Teplicích, jednoho brzo vyhodí Brno a u Kováče se klidně vsadím, že další sezonu nepřežije.

Reagovat
Greny

Nevyhodime naštěstí měl smlouvu jen do konce sezony

Reagovat
monty25

A díky tomu se Teplice zachránily.

Reagovat
dtaire

Kováče snad nevyhodí. Samozřejmě je tu možnost nahradit ho Haškem, kdyby už v Pardubicích nikoho liga nebavila

Reagovat
Kepy_FCB

Jarošík je Franta Straka light

Reagovat
Imos

Svoboda že je jako mladý progresivní trenér?

Reagovat
nani92

Guľa prirpavil Plzen na titul

Reagovat
ratusek

mikrosituace

Reagovat
ACSeRw!n

Koubek je solidni trener, nevim co resis

Reagovat
smazaný uživatel

česká žumpa, dinosauři, tydle bezobsažný fráze od plastovejch "fanoušků" Manchesteru United a Interu Milán fakt vždycky pobavěj.

V lize máme aktuálně hafo mladejch trenérů a furt se zkoušej nový, v tom problém není. Navíc Koubek teda moderní trendy sleduje docela pečlivě, ono ne vždycky věk je zárukou nějaký kvality a "modernity"

Reagovat
Freedo

Rudí Býci Plzeň se do toho pořádně opřeli

Reagovat
raduinho

Gratulky k titulu.

Reagovat
Blasphemer

Výbornej trenér, na jeho angažmá tady vzpomínám dodnes rád, ale myslím si, že jsme se měli podívat po někom mladším.

Reagovat
db18

Reagovat
Sosi

Jako provizorni reseni ok, pokud se navic dohodli, ze to je na dobu urcitou, nez nekoho najdou nebo nez se rozjede novy majitel, tak je to win win pro vsechny

Reagovat
Hyrax

Reagovat
ratusek

Trousila jsem čekal někde už jako hlavního trenéra v 1.lize. Ale bude sbírat zkušenosti u Koubka, tkaže pro něj asi dobrý. Překvapil mě konec Horvátha.

Reagovat
Blasphemer

Konec Horvátha se čekal, Šádkovi už začal vadit.

Reagovat
ratusek

Myslel jsem, že to s tím má něco společného. Tak se to pročístí a bude to fungovat. I když zase jen na rok a pak budete hledat náhradu

Reagovat
Blasphemer

Podle mě se do toho klasicky začal Bílkovi srát víc než je zdrávo a proto to taky na jaře vypadalo, tak jak vypadalo. Ale to je samozřejmě jen můj subjektivní pocit.

Reagovat
wyqinac

v plzni se proste do tiki-taka nechodi

Reagovat
Losinho

Klidně to po Koubkovi může za rok vzít.

Reagovat
kattos

To je jako kdyby jsi vyměnil Bílka za Žloutek... to už fakt mohl zůstat

Reagovat
MirdaLerionACS

Ze začátku to fungovat asi může, ale postupem času tento nevrlý děda stejně otráví celou kabinu, stejně jako v Hradci. A to je moc dobře.

Reagovat
Salfovic

Ono ani tak nejde o nevrlost, ale o náročnost ohledně fyzické připravenosti. A to českejm lemplům pochopitelně nevoní.

Reagovat
Marv

Reagovat
xjert02

Reagovat
Sosi

Ja myslim, ze tehdy s kabinou Plzne dost zil...

Reagovat
SuperBanikovec

Bude Koubek chtít Cadua nebo ho nechá Baníku? Sedí Cadu do Koubkova stylu?

Reagovat
schuby

Že by Pilař nakonec prodloužil když už je zpátky Koubek

Reagovat
Shevchenko

Chudák manželka

Reagovat
db18

Snad teda bude víc příležitostí dostávat Vlkanova. A snad za ten rok přípraví Trousila na to, aby to tu pak převzal.

Reagovat
oli9

Super zpráva pro Slovácko

Reagovat
Blasphemer

Mádl píše:

Budoucnost Viktorie Plzeň je stále otevřená.

Ke zfinalizování spolupráce s investorem č. 1 je sice podle všeho zapotřebí už jen 1 krok, zato ten nejdůležitější: převod smluvené finanční částky.

Pokud se neuskuteční k domluvenému datu, vše padá a jednat se bude s investorem č.2.

Takže investor asi je, ale peníze neposlal.

Reagovat
Salfovic

Tak to je vyloženě zpráva úplně z prdele.

Reagovat
Blasphemer

Pak tam ještě dodává, že nezná jména těch investorů, ale tohle ví. Prase.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

klasickej Mádl, naprosto mimo. Ví hovno a vypálí to do éteru. Když to nedejbože někdo zpochybní, tak začne kopat kolem sebe a ještě ze sebe dělat chudáka

Reagovat
doshcz

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Firkraag

A ještě během toho sežere tři pizzy.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
JFT97

Reagovat
smazaný uživatel

Takže investor č. 1 je ten nigérijskej princ, co celý dny všem píše emaily.

Reagovat
db18

Reagovat
Salfovic

Jednou nevyjde baráž a už posílá Vyškov ke dnu

Reagovat
Freedo

Reagovat
Zark

Reagovat
$dolar$

Reagovat
ratusek

Reagovat
j_mrazik

A druhej je doktor, který se nejdřív potřebuje dostat z nějaký mise, má zablokovanej účet a potřebuje pár tisíc dolarů, aby se dostal zpátky.

Reagovat
Mass

Reagovat
lichna.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
r.mrazik

tenhle komik potrebuje neco hlavne psat,aby mu za to lidi platili

ufuneny slinta

Reagovat
ratusek

ještě řekni že si neplatíš jeho gazetisto

Reagovat
r.mrazik

platim ho trikrat...Ludan si to zaslouzi

Reagovat
milan78

proč se sere do fotbalu herec potroblé ?

Reagovat
fabec1222

RIP manželství

Reagovat
Firkraag

Reagovat
10adam

By mě zajímalo, jestli někdo zaměstná Horvátha…

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl by z něj být dobrý kustod.

Reagovat
kilobyte

Nebo maskot.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebo to spojit pod názvem mastod, nebo kukot.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

kukot je dobrej

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
C-M@ster

mastodont

Reagovat
Petr325

pterodaktyl

Reagovat
Poll Hamm

Pro jistotu to tu dam i sem

Format kaprligy:

Nabereme troch inspirace v Nizozemske a Belgicke lize

Nechat na 16 tymu, to je podle mne idealni pocet

Po 30-ti kolech se tabulka rozdeli nasledovne:

Prvni 4 o titul 2x kazdy s kazdym, celkovy pocet zapasu bude tedy 36 a bude kazdy hrat doma i venku coz je vyhoda oproti soucasnemu systemu

5 az 8 misto se utkaji systemem play off o konferencni ligu(v pripade 4 mist v evrope se stretnou s 4. tymem tabulky o titul o ucast v poharech) odpadne tak zbytecna prostredni skupina(v pripade 4 tymu v evrope) a az polovina tabulky bude hrat o pohary

Posledni 4 tymy si to rozdaji 2x kazdy s kazdym podobne jako ve skupine o titul posledni pada, 2 jdou do baraze 1 je zachraneny, znova by odpadly zbytecne zapasy, preci jenom v 6-ti clenne skupine o udrzeni je alespon 1 tym vzdycky uz 2 kola do konce zachraneny

Pro tymy na 9 az 12 pozici skonci sezona po 30-ti kolech, proste tymy co nemeli ani na evropu, ale zaroven nemusi hrat zapasy o zachranu, kde by jim o nic neslo a jenom by si mohli vybirat komu zapas prodaji.

Reagovat
$dolar$

Ani tady s tim nic neudelame.

Reagovat
kilobyte

Jediné minus bych viděl v tom, že některé týmy spolu odehrají "moc" zápasů. V poslední době jsou na jaře 3 derby a už to se mi zdá moc.

V té prostřední skupině by mohli klidně být týmy od 5. až po 12. pozici a hrát PO.

Reagovat
Losinho

5x se Spartou je trochu moc, ale nedej bože hrát 5x třeba se Slováckem

Reagovat
Kuchta

1. - 4. - 2x každý s každým o titul

5. - 12. - play off o EKL (v případě výhry poháru jedním z prvních 4 přímo, v opačném případě baráž se 4. týmem z první skupiny)

13. - 16. 2x každý s každým o záchranu

Při 16 účastnících v zásadě jakýkoliv jiný systém nedává smysl a vyleze z toho něco jako současný paskvil

Reagovat
lampas

Plus ve skupině o titul a záchranu počítat jen body ze vzájemných zápasů.

Reagovat
Sasha

Reagovat
Salfovic

Nechat na 16 tymu, to je podle mne idealni pocet

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Mám z něj trochu pocit jak když se vracel Ancelotti do Realu, ale doufám, že na rozdíl od něj úspěšný nebude.

Reagovat
VersaceChain

jen o 11 let starsi no

Reagovat
Godwinson

Neumiral nahodou nedavno?

Reagovat
Witcher

Ne nadarmo se mu v kuloárech přezdívá hradecký Biden

Reagovat
FCSL

Úlet od Plzně

Reagovat
delfin

Máš 3. nejlepší kádr v lize, tak GL a hodně štěstí.

Reagovat
srandamač

GL luck

Reagovat
ratusek

RIP in peace

Reagovat
delfin

Peace to je něco jako broskvička žejo?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
delfin
Reagovat
delfin

Ale holky na videu, taky docela klidně.

Reagovat
milan78

Su zvědavej na dědka, co novýho se naučil. At se daří, horší než jaro to být nemůže.

Reagovat
DidusIneptus

Pan Koubek je dobrý trenér věřím, že to v týmu zvedne k úspěchům.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele