Plzeň potvrdila příchod Sýkory, záložník přestoupil z Lechu Poznaň

06.07.2022, 12:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (230)

Přidat komentář
žrout

Jsem na ně zvědavý, posílili hodně nad očekávání

EKL je povinnost, EL nad plán a LM fantazie. Kdyby se náhodou dostali do play-off, tak by to byla taky solidní finanční injekce. No, uvidíme, snad ostudně nevyhoří jak loni...

Reagovat
Usama Bin Dembélé

To bude zase holomajzna až bude Plzeň hrát. Letos nevzali jedinýho hráče, kterej by byl trochu víc fotbalovej. Samí běžci nebo mlátiči. No, jsem zvědavej, co v těch pohárech, ale mám trochu obavu z další ostudy.

Reagovat
$dolar$

Jj obzvlášť Sýkora, Pilař a Cadu jsou všechno nefotbaly běžci.

Reagovat
db18

do toho Čihák, který snad vytlačí ze sestavy Kašu...

Reagovat
Salfovic

Jako že by se Čihák probil do základu

Reagovat
$dolar$

Já mám problém rozeznat Čiháka od Hranace.

Reagovat
db18

Čihák je připálenej

Reagovat
Salfovic

To je teď kde kdo.

Reagovat
db18

Hranáč zrovna ne.

Reagovat
Usama Bin Dembélé

No jo, když fandíš Plzni, Tottanhamu a AS Řím, tak ti přijde fotbalovej i Sýkora.. Chápu..

Reagovat
Uwe háže buly

V který galaxii je Sýkora nefotbalovy?

Reagovat
dinss

BAN pls

Reagovat
žrout

Reagovat
Zephyr

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Bex5

No to je zas vocas dalsi

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Martin9719

Stojí ti to za tu registraci?

Reagovat
Salfovic

Tak to už by ty Finy vyřadit mohli.

Reagovat
Salfovic

Tak to už by ty Finy vyřadit mohli.

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Ten ty tituly taky sbírá hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě má Šádek už zajištěného investora jen se čeká na to jakou soutěž v Evropě bude Plzeň hrát aby se stanovila cena atd... Pokud tomu tak není tak je to neuvěřitelný hazard a all in se vším všudy na postup do play off o Ligu Mistrů minimálně.

Reagovat
dinss

Teď je teda ticho po pěšině. Mělo to být dle Isportu vyřešený snad už v dubnu.

Reagovat
Spalovač šancí

prý to kupuje Král

Reagovat
smazaný uživatel

A teď o fotbale: Bílek je podle mě jeden z nejlepších trenéru v ČR. A tým má poskládaný velice dobře. Jeho styl je stará dobrá Itálie s nulou vzadu. To bude platit i na týmy v Evropě. Jen nejlepší týmy na světě dokážou otevřít dobrý beton.

Reagovat
Salfovic

Zatím v pohárech ještě nic nedokázal.

Reagovat
žrout

Jak to platilo na týmy v Evropě jsme viděli loni. Málem vyletěli s Welšanama a pak už vyletěli s Bulharama. Všechno 4. cenová.

Pokud nepostoupi aspoň z předkola, bude za deBila. Jakože to nemyslím špatně, ale ta evropa byla prostě propadá a strašně mě nasrali. Úplně zbytečně tím posrali koeficient (15. místo by bylo v pohodě) i příjmy do klubu.

Na druhou stranu asi díky tomu udělali titul

Ale titul bez pohárů jim bude k hovnu, takže teď ať se ukáže. Nesmí hrát tak připosraně jako loni

Reagovat
smazaný uživatel

mě tím popravdě taky strašně nasrali, hlavně jak promrdali to dvoubrankový vedení z prvního zápasu v Sofii. CSKA ani nemělo nějakej extrémní tlak, oni byli prostě jen celej zápas mrtvý, jak kdyby jim o nic nešlo. Na druhou stranu, člověk když se koukne na ty tehdejší sestavy proti welšanům a cska a taky si připočítá že je Bílek trénoval nějakejch 5 měsíců teprv tak už má větší pochopení. V Sofii nebyli v základu Staněk, Kalvach, Beauguel a Hejda, Sýkora ještě ani nebyl v klubu. Jejich nejlepší hráči v sezoně pak. Já doufám, že tentokrát už udělaj v Evropě větší díru do světa, po těch ostudách a taky teda smůle v Izraeli a v Sofii to už je třeba

Reagovat
Salfovic

Smůla v Izraeli ?

Reagovat
Kostomlat

myslel Hrušku

Reagovat
Salfovic

Kéž by byl Hruška smůla jen v Izraeli, já už si všechny ty jeho minely ani nevybavuji.

Reagovat
kattos

Zase ale to byl Bílek u kormidla kratší dobu, ted má volnější ruku

Uvidíme

Reagovat
verv

Titul bez pohárů je k hovnu? Myslím, že většina týmů upřednostní radši titul, než třeba základní skupinu el.

Reagovat
žrout

Když jsi bez peněz jako Plzeň, pak ti to je fakt k hovnu. Za titul dostaneš pár drobných. Základní sk. EL ti zajistí přes 100 mega. Pohár ve skříni ti nezajistí provoz klubu.

Reagovat
Imos

Vem si Jablonec minulý rok, kde bylo jasný Evropa>liga

Reagovat
r.mrazik

to jsme videli uz loni,jak je tahle taktika skvela na predkola...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RickNash

Bílek má děsnou pověst a je mnohem lepší trenér, než ti lidi řeknou. Ale teda v Evropě zatím:

2006-08 Sparta - vyřadili s nulou Hearts a pak dostali ve skupině od Zulte Waregem, jediná výhra s Austií (plus vyřazení s Arsenalem s 0:5, což se je vcelku pochopitelný)

Ružo, Jihlava, Zlín nic

Loňská Plzeň zvládla Brest (což neznamená nic), upotila poloamatéry z New Saints (což taky nemělo znamenat nic), vypadli se Sofií (což taky není měřítko, ani "nejlepších týmů", jak píšeš, ani široce pojímaný evropský úrovně.

Bílek ještě na úspěch v Evropě čeká. Tahle Plzeň je poskládaná solidně (zejména vzhledem k finančním možnostem) a úspěch jí vlastně přeju, ale proti nečeským týmům zatím Bílek kvalitu (ani solidně uspořádanou obranu) fakt nedokázal.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Selänne

Neplatilo to u něj v repre, neplatilo to v evropských pohárech (nikdy v nich neuspěl), ale letos to určitě platit bude.

Reagovat
verv

To čtvrtfinále eura je vyloženě propadák no

Reagovat
Selänne

Shoda okolností, nic víc. Na tom EURU hlavně neměl jeho tým ani startovat.

Reagovat
Greny

Na to se historie neptá. To neměla ani repre Dánská na Euru 92 a vyhráli to. Nebral bych to jako úspěch vždyť tam neměli vůbec startovat

Reagovat
verv

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
monty25

Tak Dánsko se tam ale aspoň nedostalo díky nafilmované penaltě...

Reagovat
bobis21

Dánsko se tam totiž nedostalo z kvalifikace vůbec

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25

Já vím, stejně tak se třeba Portugalsko nedostalo na letošní Euro žen a nakonec tam jsou místo Ruska, protože s ním prohrály v baráži... Tohle se i dneska může stát, ale s tou nafilmovanou penaltou už asi ne, když existuje VAR.

Reagovat
81Tomas

Vsak VAR je v techto situacich naprostej vtip a piskaji si porad picoviny

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bucky

"Naprostej vtip", který opraví valnou většinu jasných chyb. S VARem by šel po druhé žluté Rezek do sprch, ne slavit vyrovnání a klíčovou remízu. Představa lidí, že s VARem bude fotbal bez chyb je nesmysl. Ignorování posunu, který se s VARem udělal, je ale podobná kravina. Boj proti VARu připomíná boj proti samořiditelným autům. Nehod výrazně ubyde oproti tomu, když řídí lidi, ale každé nehodě způsobené takovým autem se bude věnovat 1000krát větší pozornost a bude se rozpytvávat do každého detailu.

Reagovat
verv

Reagovat
bobis21

To fotbal asi moc nesleduješ, když myslíš že s VAR nemůže být nafilmovaná penalta

Reagovat
monty25

Tak může, ale takhle okatě nafilmovaná jako od Rezka asi fakt ne.

Reagovat
verv

Ten tým tam ale startoval a uhrál čtvrtfinále, to je prostě fakt. A to ještě před rozšířením. Pořád nechápu tohle schazování čtvrtfinále u Bílka a na druhé straně glorifikování u Šilhavýho.

Reagovat
Selänne

Ano, před rozšířením, ale zato v nejslabší skupině v historii ME. Dokonce se z něj postoupilo se záporným skóre. Krom prvního poločasu proti Řecku byl ten fotbal naprosto k zblití. Kvalifikace byla herně strašná, baráž to samé a EURO nebylo o nic lepší. Ale to nejlepší přišlo až v další kvalifikaci na MS, kde Bílek doma prohrál proti Dánsku (0-3), Arménii (1-2), nebo remizoval doma s Bulharskem (0-0). Z 8 zápasů si připsal pouze dvě výhry na Armenií a doma s Maltou.

Ale po letech se bude dělat, jako že s repre uspěl.

Reagovat
žrout

Reagovat
verv

Já tady ale mluvím o Euru 2012 a ne o nějakejch následnejch kvalifikacích. Nejslabší skupina v historii ME Doufám, že sis na to udělal nějakou rešerši všech skupin v historii ME, když chceš tohle tvrdit Los nám přál, to bez debat, ale to k tomu patří, některý Eura předtím jsme na něj zase měli smůlu. Prostě být mezi nejlepšíma osmi týmama v Evropě je úspěch, ať to snižuješ čímkoliv. Nehledě na to, že ten tým v té době nebyl nijak silnej, o to víc to znamená, že tam Bílek odvedl dobrou práci.

Reagovat
Selänne

Neodvedl v repre dobrou práci, proto ho taky vyhodili. A na kraji vyhození byl už několikrát předtím. Úspěch to bezpochyby je. Nikde taky netvrdím, že to úspěch nebyl. Jde mi jen o glorifikování Bílka samotného a jeho působení v repre. Tohle opravdu nebyla povedená éra. Nic na tom nezmění dva povedený zápasy proti evropskému průměru jako jsme byli my.

Že to byla nejslabší skupina v historii ME je všeobecné známo. Do dneška nezapomenu na výbuch smíchu při losování skupin od funkcionářů a trenérů v sále. Najdi si to klidně na YT.

Reagovat
verv

Tak já nevím, jak víc jasně to mám napsat. Mluvím tady čistě o Euru 2012 a tam prostě odvedl dobrou práci. To, že pak hrála repre na hovno a po právu ho vyhodili je taky fakt, ale to nikde nerozporuju. A zajímalo by mě, co myslíš tím glorifikováním Bílka, protože neznám skoro nikoho, kdo by ho za repre působení nějak glorifikoval. Naopak sklízí většinově hejty i přes ten úspech na ME.

Jo tak že se zasmáli funkcionáři při losu znamená, že to byla nejslabší skupina v celé historii ME, to je tím pádem bez debat Ten los nám přál, ale pořád to nebyly týmy, co by byli nějak k smíchu, ať už nažhavení domáci Polsko v čele s Lewandovskim, nebo Rusko, který bylo v té době úřadující bronzovej medailista z předchozího ME. I to Řecko dokázalo 2 roky potom postoupit ze skupiny na MS (na kterým si zahráli, narozdíl od našich, i 2 roky předtím).

Reagovat
Selänne

Repre ale hrála na hovno i na tom EURU. Výsledný čtvrtfinále je samozřejmě úspěch, to bezesporu. Ta skupina samozřejmě slabá byla. Jediný Rusko mělo tým, který reálně mohl myslet na třeba i na semifinále. Taky nám dali čtyřku, ale klidně to mohlo a asi i mělo skončit větším debaklem.

Cením Bílka za to, že ten tým dokázal semknout a ve výsledku postoupit i po prvním zápase.

Ale celá debata je o tom, že jakože uspěl na mezinárodní scéně. Tam nikdy prostě neuspěl. A dva výsledkově (rozhodně ne herně) povedený zápasy na tom nic nezmění.

Reagovat
bobis21

Viděl jsi vůbec ty zápasy? Od cca 30. minuty jsme byli mnohem lepší než Polsko a než Řecko jsme byli taky lepší.

Reagovat
ondrasch77

Na ME 04 jsme byli taky lepší jak Řekové...

Reagovat
bobis21

A nevyhráli. Tady jsme byli lepší a vyhráli. Takže prostě jasný neúspěch

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
verv

Ty napíšeš v jediným přispěvku tyhle dvě věci:

Výsledný čtvrtfinále samozřejmě úspěch je X Bílek na mezinárodní scéně nikdy neuspěl

Dál v téhle diskuzi asi nemá cenu pokračovat

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, když budeš všechny úspěchy ignorovat, můžeš pak tvrdit že žádné úspěchy nemá

Reagovat
Selänne

V tý kvalifikace prohrál doma proti Litvě, zachránila ho nasimulovaná penalta proti Skotsku v poslední minutě, dostal nejlehčího soka do baráže - Černou Horu - která byla mimochodem v obou zápasech jasně lepší a nebýt Čecha, tak se EURO taky nehrálo. Pak dostal nejslabší skupin v historii ME. V prvním utkání proti Rusku dostal debakl, pak se vyhrálo nad Řeckem a následně s obrovskou klikou proti Polsku. V následným čtvrtfinále jsme ani jednou nevystřelili na bránu a divže jsme přelezli vlastní polovinu. Jo, naprosto parádní trenérská práce.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, omylem vyhrál skupinu na EURU no klidně se ztrapňuj dál jestli chceš.

Reagovat
Selänne

Já tu éru zažil, ty evidentně ne. Na papíře vypadá čtvrtfinále super, ale ty cesty který k tomu vedly byly dost klikatý. A koukat se na ten fotbal prostě nedalo.

Reagovat
bobis21

Já byl v té éře několikrát i na stadionu. Tys evidentně jen poslouchal ubrečeného Šípa a fotbal vůbec neviděl.

Podporoval jsem Bílka i tehdy a celou dobu říkám, že byl úspěšný. Reálně měl tehdy asi nejslabší kádr, který jsme kdy měli, přesto s ním dokázal vyhrát skupinu na EURU.

Stejně tak je nyní úspěšný Šilhavý, ale to předpokládám taky budeš popírat že?

Reagovat
Selänne

Nejslabší kádr měl Jarolím.

Bílek měl prime Čecha, Rosickýho, Sivoka, Kadlece, Hubschmana, Plašila a do toho plzeňskou kliku. Evidentně si tu éru opravdu nezažil.

Reagovat
bobis21

Nepřekvapilo by mě, kdybych byl starší než ty teď se dívám na datum registrace na EF a dokonce jsem během toho eura už byl i tady na EF, ale určitě jsem fotbal nesledoval, máš pravdu

Prime Rosický polovinu sezony promarodil a v průběhu eura se zranil, takže proti Polsku ani v čtvrtfinále právě vůbec nehrál. Ale to ty jako někdo kdo to zaručeně sledoval určitě víš

Reagovat
bobis21

https://www.eurofotbal.cz/clanky/-184155/?forum=1#post3680665

éru nezažil, ale k nominaci psal ideální sestavu jak říkám, klidně se ztrapňuj dál

Reagovat
Selänne

"měl tehdy asi nejslabší kádr"

jak říkám, klidně se ztrapňuj dál

Reagovat
bobis21

Měl no

Reagovat
Selänne

Jako on měl slabší kádr než Jarolím nebo Vrba? Asi bych se zpětně kouknul, kdo za nás v tu dobu hrál.

Reagovat
bobis21

Podle mě horší než Vrba a srovnatelný s Jarolímem. Ti lepší hráči většinou zranění. Zmiňuješ třeba Rosického jako důkaz kvality kádru, ale pak zapomeneš zmínit, že odehrál jen první 3 poločasy a pak už k dispozici nebyl a na jeho postu reálně hráli Kolář nebo v repre tehdy začínající Darida. Vrbovi s Jarolímem tam pak hrál Darida na vrcholu.

Ano, Sivok, Kadlec a Plašil tehdy byli v nejlepší fázi kariéry, to je pravda. Ale hráče srovnatelných kvalit jsme měli ve všech zmíněných obdobích (u Vrby a Jarolíma třeba Darida, Kadeřábek, Gebre, Schick apod.)

Reagovat
Selänne

Tohle ti opravdu přijde jako horší celek než ten, kterej měl Bílek, jo? https://www.eurofotbal.cz/mistrovstvi-sveta-kvalifikace-2018/reportaz/cesko-severni-irsko-432592/

Reagovat
bobis21

No ty právě říkáš že je horší, ne já

Podle mě srovnatelný.

Reagovat
lampas

Jen bych rád připomněl, že Rosický měl ale svůj zásadní podíl v kvalifikaci, kde toho odehrál vcelku dost. Bílek měl tehdy o třídu lepší obranu (Sivok, Kadlec na vrcholu), jak později Jarolím, nebo teď Šilhavý. Dá se říct, že svůj vrchol měl i Plašil a Hubschman, takže velmi zkušený tým. V bráně byl v té době jeden z nejrespektovanějších brankářů světa.

No já si to pamatuji moc dobře a Bílek fakt hrál naprostou sračku, ten fotbal neměl žádný elán (kromě Pilaře a Jiráčka), jak odstoupil Rosický, tak jsme kromě druhýho poločasu s Polskem snad nepřelezli půlku. Vrchol Bílka pak byl prokauč doma s Arménií, to mu prostě odpustit nelze. Čárku za ČF má, ale jak říká kolego, ten postup ze skupiny byl fakt omylem. Tam tehdy hovno hrály všechny čtyři týmy a my z toho vyšli nejlépe. Jako trenér reprezentace byl v porovnání se Šilhavým a Vrbou tragéd.

Reagovat
bobis21

Vrba teda na euru fakt nějaký o moc lepší fotbal nehrál. Se Španělskem to vypadalo úplně stejně jako s tím Portugalskem 2012. Chorvati byli taky mnohem lepší a my se štěstím vyrovnali.

Reagovat
lampas

Ale kvalifikaci zvládl Vrba velmi dobře. Navíc ten tým už byl o poznání slabší, jak Bílkův, přesto dokázal hrát důstojný fotbal. EURO stálo za hovno, ale taky se hrálo s těžšími soupeři ve skupině.

Co Bílkovi připisuji jako plus, tak to, že dokázal ten tým přeci jen nějak ve výsledku udělat a určitě odevzdal repezentaci v lepším stavu, jak jí přebíral. Vrba si to hrál systémem "po mně potopa", možná už dávno předtím měl v hlavě to, že se na to po EURU vysere a měl na háku.

Reagovat
bobis21

Šlo mi hlavně o to, že Bílek je tady shazován za to, že jsme ve čtvrtfinále proti Portugalsku "nepřelezli půlku", ale když zápas pod Vrbou proti Španělům vypadal úplně stejně, tak se to ignoruje. Už tehdy mi ten hate na Bílka přišel nesmyslný (a klidně vám najdu i mé komenty tady z roku 2012, kde jsem přesně tohle říkal ... přestože jsem tu éru prý evidentně nezažil ...). Přijde mi, že je prostě hodnocen za to samé negativněji než jiní. Je fakt že tehdy proti repre hrozně šly i média, což je podle mě hlavní důvod.

Reagovat
lampas

1. Hrál fakt sračku fotbal, tady ho v tom nahradil až Jarolím (ten dostal taky hate jak prase).

2. Byla doba, kdy se ještě živě pamatovaly lepší časy, proto do něj šla média a veřejnost jak pes (za to nemohl, ale fakt hrál sračku, takže do něj šly oprávněně).

3. Za zápas s Portugalskem snad ani hate moc nedostává, naopak se mi zdá, že se opomíjí fakt, že Vrba se Španělskem málem uhrál zlatou remízu (taky mohl dostat čestně 5:1, ale to by ho asi taky nikdo nechválil). To jsou týmy s kterými se nelze měřit.

4. Hrál na EURU naprostou sračku, takže není na nic krásného po letech vzpomínat. Ve výsledku udělal dvě těsné výhry proti týmům naší úrovně, pak ostuda s Ruskem a zápas s Portugalskem, kde nebyla šance. Pro mě je to čárka jen, třeba na EURU 2000 naše reprezentace zanechala dojem tisíckrát lepší, ačkoliv se do ČF nepostoupilo.

5. Dost se opomíjí jak domrdal kvalifikaci o MS (nebyl sám, pravda).

6. Systém tomu malinko dalo až to, když okopíroval taktiku od Vrby a nasadil do základu půlku Plzně. To není myšleno jako kritika, Šilhavý to dělá stejně. Přesto hrál Bílek vesměs sračku.

7. Hrál fakt sračku, vzpomenu si jen na dva zápasy, kdy mi to tak nepřišlo (doma s Černou Horou a Itálií).

8. Uznávám ale, že hate si nezaslouží, ale z mého pohledu ani žádnou glorifikaci a omlouvání.

Reagovat
Selänne

Reagovat
bobis21

Glorifikaci ani nikdo nedělá. Ale tyhle kecy o tom jak nikdy nic nedokázal jsou prostě přehnané. Nikdo z něj nedělá nového Kloppa, ale když ho někdo nesmyslně shazuje mnohem níž než kam skutečně patří, je jasné že přijde opačná reakce.

Reagovat
verv

Reagovat
lampas

Tak někdy je to přehnané až moc, to je pravda. Přeci jen za sebou něco v reprezentaci zanechal, ale pozitivní vzpomínky přesto na jeho působení nemám, to prostě musím říct

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Puskas

Reagovat
žrout

Však ta repre byla pod Bílkem tragédie, to jsi ještě nebyl na světě nebo co? to že uhaluzil postup z nejslabší skupiny ve složení Rusko, Řecko, Polsko, Česko je jako ten intergalaktický úspěch. Však se ten jeho fotbal nedal žrať

Reagovat
bobis21

Naopak, pamatuji si velmi dobře, že měl tehdy asi nejslabší kádr, který kdy repre měla. Tos ale ty evidentně zapomněl, nebo jsi to nikdy ani neviděl a jen opakuješ co sis někde přečetl.

Reagovat
žrout

Naopak ho zachránili Pilař s Jiráčkem, kteří pak šli do BL. K tomu měl i Gebreho, skvěle hrál Limba a další. Nebylo to nic hvězdného, ale rozhodně se nemuselo hrát tak připosraně, což je přesně definice Bílkova stylu hry. Stačí se podívat, jak hrál třeba i proti SKS jak na podzim, tak na jaře. Nějak se prozdržovat ke konci a zkusit ukopat plichtu. Celý on.

Reagovat
bobis21

A získal titul, který od nich nikdo nečekal. Ale to předpokládám taky budeme ignorovat a předstírat, že to nebyl úspěch, že?

Reagovat
žrout

To úspěch byl, nedá se to zpochybnit. Pak ale musíš dodat to B, a sice že těžili z toho, že:

1) vypadli v předkolech, takže se soustředili jenom na ligu narozdíl od Sparty a Slavie

2) to byl často nekoukatelný hnus, kdy je zachraňovala a dělala body genialita a kvalita JDB, nebylo to nic systémového, co by šlo za trenérem

3) zvlášť proti Slavii hráli strašnou sračku a snažili se celý zápas jenom prozdržovat a ubetonovat.

Jestli ti přijde tohle jako správnej přístup k fotbalu, který bychom měli adorovat, pak budiž. Ono to sice může sem tam přinést nějaký úspěch, ale z dlouhodobého hlediska je takový fotbal v dnešní době nekonkurenceschopný. Naštěstí.

Suma sumárum: Bílek nikdy neměl moc koule, aby hrál nepřiposraný fotbal. Díky tomu posral strašně moc zápaů, ale párkrát se mu něco podařilo ukopat a někteří tohle "párkrát" budou vzpomínat. Ale všechno ostatní, co prosral, už nevzpomenou.

Reagovat
bobis21

Ono je to ale přesně naopak. My vidíme i ta pozitiva, zatímco jiní se snaží pozitiva nevidět a předstírat že neexistují. O tom je celá diskuze. Jedna strana předstírá, že žádná pozitiva neexistují a každý kdo jim řekne že existují ho prý glorifikuje Ono stačí přestat tvrdit že je neschopný a nic nedokázal a žádná diskuze by nebyla.

Reagovat
žrout

Nikdy jsem netvrdil, že nic nedokázal.

Reagovat
bobis21

Ty možná ne, ale to je tvrzení které celou diskuzi vyvolalo. Tvrdilo se že nikdy nic nedokázal, což lidé jako já vyvracejí. Pokud s tím tvrzením nesouhlasíš, jsi taky na mé straně

Reagovat
žrout

Ten "iniciační" příspěvek pro celou tuhle diskuzi byl o tom, že nikdy neuspěl v pohárech a repre byla taky hodně slabá. Čímž reagoval na původní nesmysl o tom, že Bílkův přístup teď určitě bude slavit úspěch v pohárech.

Reagovat
bobis21

To na co jsem reagoval já bylo, když tvrdil že v repre to byla jen shoda okolností, takže vlastně ne jeho úspěch. Tohle ignorování úspěchů když se ti nehodí je to, proti čemu jsem. Ty uznáváš že úspěchy měl, takže s tebou nemám co řešit.

Reagovat
verv

Reagovat
Fakt

Nojo, hranice mezi úspěchem a neúspěchem je hrozně tenká.

Reagovat
verv

V baráži jsme Černou Horu doma jasně přehráli, venku si to pohlídali. Celkový skóre 3:0 pro nás a ty děláš, jak kdyby jsme tam postoupili nějakou haluzí

Reagovat
bobis21

Haluzí vyhraješ 3:0 a pak omylem vyhraješ skupinu. Naprosto běžný jev

Reagovat
Selänne

Ano, vyhrálo se 2:0 na Letné, přičemž druhý gól jsme dali v nastavení. Ale už si zapomněl na výkon Čecha, který chytil dva až tři goly? Kolik šancí tam zahodil Jovetič s Vučiničem?

Odveta byla taky haluz. Vždyť tam černohorci dvakrát netrefili prázdnou bránu, takže to nakonec rozhodl ke konci Jiráček.

Já chápu, že si tuhle éru nepamatuješ, ale ty zápasy máš pořád dostupná na ivysilaní, tak si je můžeš projet zpětně. Třeba si osvěžíš paměť.

Reagovat
Greny

V tom případě Řecko v roce 2004 vyhráli Euro taky nezaslouženě? V každým zápase stal fotbal za hovno, hráli beton, Nikopolidis je podržel, měli štěstí jen v zápase s námi jsme dali snad 3-4 tyčky atd..

Reagovat
Selänne

Řekové ale hráli proti nejlepším týmům světa. A zrovna oni zaslouženě přehráli Francouze nebo Potugalce v prvním zápase. Čistě haluz to byla až proti nám nebo ve finále proti Portugalcům.

Reagovat
Greny

Jak se to vezme když bych srovnal třeba Žebříček FIFA tak v roce 2012 pred Eurem bylo Rusko na 11.miste, Řecko 14., A Polsko 65., Portugalci 5. Češi 26.

Třeba dle stejného žebříčku před Eurem 04 bylo třetí Španělsko, Portugalsko 18. Rusko 29 a Recko 33. Takže měli třeba štěstí už na skupinu Řekové.

Reagovat
bobis21

Reagovat
Selänne

Žebříček FIFA

Greny pls

Reagovat
verv

Co to tady jedeš? Já jsem na tom zápase na Letné osobně byl, takže si to moc dobře pamatuju. V tom zápase jsme měli určitě víc šancí, Černá hora zlobila na začátku druhýho poločasu, jinak nic moc nepředvedli. A že jsme dali gól v nastavení má znamenat co? Takový góly se nepočítaj?

V odvetě sice byli Černohorci lepší, ale s tím, že už jsme měli dvougólovej náskok (navíc s nulou doma).

Fakt nechápu, co tímhle shazováním sleduješ.

Reagovat
smazaný uživatel

cernohorci tam zadnou vyloženou šanci neměli, měli pár polosanci, byli jsme jasně lepsi

Reagovat
Selänne

Hned na začátku druhý půle tam měli dvě, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo? ukaž je

Reagovat
Selänne

Tak si to najdi, zápas máš na normálně na webu ČT. Já tu nejsem od toho, abych ti něco vyhledával.

Reagovat
smazaný uživatel

takze nemas nic, ok

Reagovat
Selänne

Reagovat
naheCZ

Zkušeně jsme si to pohlídali tak, že k vápnu soupeře jsme se dostali snad jen při tom našem gólu a dále jsme mohli líbat ruce Čechovi, že to Černá Hora nesrovnala...

Reagovat
verv

Měli jsme náskok dvou gólů, takže by museli dát 2 góly, aby se šlo do prodloužení (po tom našem gólu 4). Dali jich přesně 0. Takže ani chvíli reálně nehrozilo, že bysme o ten postup měli přijít.

Reagovat
vacin

Tohle si Teemu fakt nezaslouží

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Seydou Doumbia

Dobrý hráč spolu s Mosquerou čekám že budou tým táhnout i po postupu ze skupiny Evropské ligy

Reagovat
jackinho10

Snad postoupi aspon do EKL

Reagovat
GrimeBaller98

Tenhle hrac je největší krysa v dejinach ligy. Ten prevlika kabáty vic než ponozky

Reagovat
srbic13

co se ti nezda, na Sparta, Slavia, Plzen a Liberec s Jabloncem?!

Reagovat
GrimeBaller98

Jde spis o to, co rika a jak se chová. Když byl ve Slovanu na hostování ze Slavie,tak rikal,že Liberec je jedinej tým co by kromě Slavie zvolil. Za 2 měsíce už líbal znak Jablonce. Větší krysa než Plavsic.

Reagovat
Slavia10

Tak Plavšič nevím jestli je krysa. Ten ani možná dodnes je hale co to je derby a proč ho na Spartě nesnáší. Ten má rivalitu mezi S úplně někde

Reagovat
db18

To že řekl u svýho čtvrtýho klubu?

Reagovat
noustres

Je to profesionální fotbalista tzn. změní názor vždy, když změní chlebodárce. Miluji Opavu jé lepší smlouva v Brně? Jé miluji Brno. Lepší smlouva v Bolce hmm vždy jsem měl tento klub v srdci atd. atd. Cílem je nahrabat do 35 let co největší hromadu peněz.

Reagovat
kilobyte

Pořád se to ale dá dělat rozumně, aniž by ze sebe dělal blbce. Navíc mu to k více penězům nepomůže a spíše mu to může uškodit u fanoušků.

Reagovat
noustres

Uškodit u fanoušku? To jsi mne rozesmál.

Reagovat
JeséRodriguez

V případě Boleslavi u obou dvou fanoušků

Reagovat
smazaný uživatel

*největší sýkora

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
db18

Krmelec pak dost posunul hranici.

Reagovat
smetos

OT: ti slovensti hokejiste se te khl nestiti

Reagovat
Greny

Kaprizov musel uprchnout z Ruska, prý je hledaný a čekal by ho stejný osud jako Fedotova.

Předpokládám že takový Panarin se ani nevracel toho by asi rovnou zastřelili.

A Ovečkin má klidecek

Reagovat
Greny

https://www.hokej.cz/drama-kaprizovovi-hrozi-vojna-uprchl-do-usa/5066666

Tam jedou hrozný bomby... Tam s takovou skonči hokej

Reagovat
didosh

Mordor zkurveny, bolševicky, komunistický...

Reagovat
Muffi

Tohle je brutální.

by mě zajímalo, jak jsou na tom ohledně politiky další hvězdy z NHL a komu tam hrozí vojna, basa či gulag. Kaprizov je nejlepší rusák do 25 a politické postoje znám jen u Zovečkina a co si pamatuju, nějaké problémy s věrchuškou měl mít Panarin.

Když odcházel Jokerit, byly články, že od ligy dostávají kluby minimální peníze a dotují to čistě oligarchové. V postátněné ekonomice to dostanou jako další befel od Putina. Spíš by mě zajímalo, zda zahraniční hráči ty naslibované výplaty uvidí, nebo budou masivně zdrhat. Domácí mají smůlu, ty ven nepustí.

Reagovat
didosh

Já jsem fanoušek Rangers a Panarin se už v minulosti vyjádřil proti Pitinovi...

Reagovat
smetos

Ovechkin je jasne proputinovsky, prej ma porad na ig fotku s putinem. Panarin ten se vracet urcite nebude, pokud uplnou nahodou nezacnou u jeho rodiny umrti otravou, ci vybuchovat auta. Na jednu stranu si clovek rekne ze kdyz mlci tak s tou valkou souhlasi, na druhou stranu maji v rusku rodiny a nechcou je ohrozit. Dal bych vsem ruskym hracum na vyber: distancuj se i s vedomim co riskujes a nebo se vrat do russka

Reagovat
smazaný uživatel

Dal bych vsem ruskym hracum na vyber: distancuj se i s vedomim co riskujes a nebo se vrat do russka

Promiň, ale chtěl bych vidět tebe, jak ty se někde z Ameriky distancuješ a tvoje rodina má v ČR kudlu na krku.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Podobný jako basketbalista Kanter v Turecku

Reagovat
db18

btw. Holík furt není asi dořešen, co?

Reagovat
$dolar$

Kdoví jestli si ho necháme. Zkoušel tam Cadua.

Reagovat
db18

Posledně zkoušel Cadua na podhrotu a na beku Sýkoru.

Reagovat
$dolar$

Jj ale zapas předtím hrál pravého beka Cadu.

Reagovat
Martin9719

kdo ví

Reagovat
dinss

On vlastně ani neodjel na soustředění, ne?

Reagovat
Greny

Včera hrál ne?

Reagovat
db18

Odjel. Včera nahradil Řezníka v 60. minutě.

Reagovat
Martin9719

Jinak sledujete někdo Helsinki dnes s Rigou?

Reagovat
Greny

Ne stačil mě druhej poločas Ferencvarose to bylo něco šílenyho. Večer se chystám na Slovan kouknout

Reagovat
Martin9719

No jako Riga by měla problém se u nás zachránit ve druhý lize bych řekl zatím. Tempo hry tomu taky odpovídá, rozhodčí zřejmě taky. Gól po jasným faulu a měl to 10 metrů před sebou.

Reagovat
Coutinho10

blbý je, že RTVS Šport v ČR nechytáme

Reagovat
mario23

Pošleš potom link prosím? :D Nebo kde na to budeš koukat? Taky se chci podívat.

Reagovat
Greny

Ja pojedu přes Tisport měli by to vysilat

Reagovat
Coutinho10

já, pokud půjde najít nějaký dobrý stream, tak ho sem dám...to by bylo nejideálnější, klidně dát přes HDMI na TV, jestli teda něco dostačujícího bude a když ne, tak taky asi přes sázkovku

Reagovat
mario23

Aha, on to dává tipáč, tak to by nemuselo bejt marný, pokud to půjde na full screen a bude přijatelná kvalita. :)

Reagovat
Coutinho10

jinak našel jsem toto s EN komentářem, kvalita by mohla jít

http://sportsio.xyz/slovan-bratislava-dinamo-batumi/

Reagovat
Greny

Diskuze kdyžtak tady?

Reagovat
Coutinho10

jj klidne tu

Reagovat
mario23

Tipac nic moc, asi přejdu na tvůj odkaz. :-) díky

Reagovat
Coutinho10

pak dej vedet, jestli ti taky po cca 7 minutach spadne a je potreba znova nacist....ja uz musel ted po druhy

Reagovat
Coutinho10

tak stream topovej, ale po 7 minutach mi vzdy spadne

Reagovat
mario23

Třeba najde někdo lepší. Tak to mi to za chvilku spadne.

Jinak Slovan zatím nic moc a to mají v základu Kucku a Ramireze.

Reagovat
Coutinho10

leda zkusit jinej na totalsporteku (ten můj je předposlední, takže ten už ne)

https://livestream.totalsportek.com/game/slovan-bratislava-vs-dinamo-batumi/20098

Reagovat
mario23

Mně to ještě nespadlo a to už si myslím, že tam jsem cca 10 minut.

Reagovat
Coutinho10

ja uz presel na 2. v tom seznamu na totalsporteku.....tak to zavidim

Reagovat
mario23

Už na to nebudu do poločasu hrabat, ale jede mi to stále, takže super, díky.

Reagovat
Coutinho10

nemas zac, tak aspon tobe ja jedu nejaky ten arabsky, o trochu horsi kvalita, 1-2x se nacital, ale jinak dobry

Reagovat
Salfovic

To je u některých, na první pohled hodně kvalitních, streamů bohužel klasika.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
thewall

Zkus hesgoal.com

Koukal jsem u nich na zápasy Forest, občas nějaké poháry a včera na Bouzkovou.

Reagovat
thewall

Tak nic, vyjádření na jejich stránkách:

"Dear Visitors ,

We dediced to stop putting any link of the UEFA Competitions Matches ( Champions League , Europa League , Conference League ) on the site "www.hesgoal.com" any more .

Sorry for that but we respect the UEFA holder's rights. "

Reagovat
Salfovic

Za Slovan hraje Medveděv

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

A proč by nemohl?

Reagovat
Mass

Asi pokus o humor

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Greny

Zatím teda Slovan hodně spatny, čekal jsem od nich teda vic

Reagovat
mario23

Ty hrajou na brejky už doma koukám. Jsou hrozně zalezlý. Možná zapomněli, že už je jedno, jestli to bude 2:2 nebo 0:0.

Reagovat
KnoxXx

od timu, co v generalke remizuje so Zbrojovkou?

Reagovat
Greny

A to měli štěstí že jsme v jiné fázi přípravy

Reagovat
mario23

Bejt to pro vás generálka, tak je snad porazite. Oni očividně nejsou sehrany. Mají tam minimálně 2 nový hráče v základu.

Reagovat
KnoxXx

vsak aj preto som sa to spytal (Zbrojovka na hrane 1. a 2.ligy na zaciatku pripravy vs Slovan s kazdorocne silnymi recami (Kmotrika) a hanebnymi vykonmi v predkolach)

Reagovat
Greny

Žádná druhou stranu. Já si myslím že toto předkolo s takovým soupeřem by měl přelézt kdokoli z naší ligy

Reagovat
mario23

Ramirez

Reagovat
Coutinho10

to neni prvni uplne mimo zakonceni

Reagovat
Greny

Tak ale teď to tomu Zmrhalovi hodně dobře brankář zalepil

Reagovat
Coutinho10

hezka leva....tim je povestnej

Reagovat
Coutinho10

co Slovan nedal

Reagovat
Coutinho10

Weiss hezky zesral a hned sli do brejku

Reagovat
Coutinho10

ouuuu redka, 2. zluta, ani jsem nepostrehl tu 1.

Reagovat
Greny

Úplně zbytečný faul ale to nepochopis

Reagovat
Coutinho10

j a stejne mu muselo bejt jasny, ze mic netrefi

Reagovat
Coutinho10

tak to by Slovan mel dat aspon 2 goly a ztrestat je...venku to bude narocnejsi

Reagovat
mario23

Se žlutou takový brko na půlce. To jsou fakt zoufalci ty Batumi.

Reagovat
Martin9719

Jinak Helsinki slušná tragédie, nevím jak takovýhle tým vůbec třeba loni mohl hrát EKL, to jestli přes ně nepřejdeme tak už nevím co by jsme chtěli víc. Los k nám byl hodně milosrdný. TNS jsou oproti nim jinde.

Reagovat
mario23

Tak aby ještě nevypadli :D

Reagovat
Martin9719

To klidně můžou, ale tyhle dva možný soupeře řadím někam na úroveň Jerevanu nebo Rustavi.

Reagovat
Coutinho10

a v klidu to mohlo bejt 0:2

Reagovat
mario23

Jako to je pravda, několikrát byli v hodně zajímavý pozici, kde to dost uspěchali

Reagovat
KnoxXx

Lord zosmiesneny (ako zatial cely Slovan)

Reagovat
Greny

Oni hrají stejně blbě i proti těm 10 lidem

Reagovat
mario23

Vzdávám to a vypínám. Slovan tak na úrovni Olomouce a soupeř na úrovni Líšně.

Reagovat
mario23

To možná Slovanu přidávám, to je spíš tak na úrovni Karviný.

Reagovat
Coutinho10

bylo to utrpeni

Reagovat
Martin9719

Sice jsem to neviděl dnes, ale Slovan už byl na podobný úrovni i proti nám. Nakonec jsme byli rádi, že se nikdo nezranil.

Reagovat
Salfovic

Co to je za klauni ten Slovan

Reagovat
Greny

Tak když přivřu obě oči tak budu moci možná napsat že zasloužená remíza.

Pokud ne tak můžu napsat že Slovan z dnešního zápasu vytěžil maximum možného

Reagovat
twelwer

to bola hrozne zo strany Slovana, ale to je terajsia klasika .... Mas v utoku predrazenych hracov ale kvalitu neukaze takmer nikto. Lenive hovna za velke peniaze

Reagovat
KnoxXx

technicky a nasadenim o uroven nad Slovanom

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Koukal jsem, ze synator ma pasku

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Batumi sponzorujou i dva Češi, kteří se věnují cryptu. Roman Přikryl a Libor Oplustil

Reagovat
j_mrazik

Vypadá to, že tam mají nakoupené nemovitosti. Prodávají také svoje dluhopisy s výnosem 12% ročně.

Reagovat
cubinho

Batumi je jinak celkem hezké moderní město. Navíc u Černého moře. Na Tbilisi sice nemá, ale žít tam nemusí být špatné.

Reagovat
ACSeRw!n

Bilek a jeho uspechy. To je proste mistni legendarni tema.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
thewall

Vrací se a vracet se bude jako téma až do konce věků EF.

Reagovat
Salfovic

Hrozný. Historie si ho stejně bude pamatovat jen jako někoho, kdo uhrál na ME solidní ČF. O kolo méně než přechvalovaný Bruckner.

Reagovat
KoryVCF

to víš že jo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele