Plzeň o čtyři roky prodloužila smlouvu s generálním partnerem

14.05., 12:55
Aktuality
Doosan Arena (© FC Viktoria Plzeň)

Viktoria Plzeň o další čtyři roky prodloužila smlouvu s generálním partnerem společností Doosan Škoda Power. Součástí nového kontraktu je i to, že stadion ve Štruncových sadech nadále ponese název Doosan Arena. Západočeši o tom informovali v tiskové zprávě. Aktuálně třetímu klubu prvoligové tabulky podle spekulací spolupráce se strojírenskou společností ročně vynese zhruba 30 milionů korun.

Doosan Škoda Power a Viktoria jsou partnery již téměř 20 let od sezony 2005/06. Západočeši za tu dobu šestkrát získali ligový titul, jednou ovládli domácí pohár, čtyřikrát si zahráli skupinu Ligy mistrů a letos došli do čtvrtfinále Evropské konferenční ligy.

"Nesmírně si této spolupráce vážíme, podpora společnosti Doosan Škoda Power je pro nás klíčová a troufnu si tvrdit, že oboustranně úspěšná. Společně jsme za tu dobu slavili nejen velké úspěchy na fotbalovém hřišti, ale hlavně dělali radost fanouškům a podíleli se na řadě aktivit v rámci celého města Plzeň i Plzeňského kraje," uvedl předseda představenstva a generální ředitel klubu Adolf Šádek.

"Délka spolupráce klubu s generálním partnerem je úctyhodná, velmi si jí vážíme a i do budoucna uděláme maximum pro oboustrannou spokojenost. Myslím, že před sebou máme další výzvy a plány rozvoje klubu s velkým důrazem na výchovu mladých talentů. Těšíme se na další úspěšné společné roky," řekl člen představenstva klubu a zástupce rakousko-švýcarských vlastníků Viktorie Martin Dellenbach.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Infeld Prácheňský

Dobrá zpráva, tohle spojení funguje. Navíc Doosan přesouvá výrobu turbín do Plzně, je tam tedy předpoklad k tomu, že s námi ty šikmí kluci šikovný ještě chvíli vydrží

Reagovat
Bex5

Ja na to koukal. Jestli to tak fakt bude, tak kloboucek za dalsi zahranicni investici ... a jak rikas, to asi jen tak odchazet nebudou

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele