Plně se soustředím na Lyon, prohlásil Aouar

13.09.2021, 14:46
Aktuality
Houssem Aouar je opakovaně spojován s odchodem z Lyonu, ke kterému však ani během uplynulého přestupového okna nedošlo. Talentovaného záložníka to ale netrápí a soustředí se pouze na sezonu...

Odchovanec akademie Olympique začal ve francouzské lize pravidelně nastupovat od ročníku 2017/18 a dobrými výkony na sebe upozornil zahraniční velkokluby.

Zájem o 23letého záložníka projevují zejména anglické celky, konkrétně londýnská dvojice Arsenal a Tottenham, jenž měl na konci srpna zahájit jednání, ale k dohodě nedošlo.

Aouar se však myšlenkami na změnu působiště nezabývá a soustředí se pouze na Lyon. "Jako rodák z Lyonu je pro mě možnost hrát na tomto stadionu Ligu mistrů něco speciálního a chtěl bych to znovu zažít," prohlásil Aouar, jenž si s OL zahrál prestižní soutěž v sezonách 2018/19 a 2019/20. "Chtěl bych také vyhrát trofej, to mi tady chybí."

Autor: Jiří Vojík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele