Platini chce bojovat proti přestupům nezletilých fotbalistů

01.03.2008, 18:32
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

přesně tak , dyť je to hnus

Reagovat
fantomas

paltini má čím dál tím blbější nápady

Reagovat
fantomas

Platini

Reagovat
smazaný uživatel

S Platinim většinou nesouhlasím, ale v tomhle má částečně pravdu. V rámci jedné země mi to nevadí, ale pokud přetáhnou patnáctiletého kluka z Itálie do Anglie (nebo naopak) není to dobře. V 15 je to mentálně i fyzicky ještě dítě. A to že se dostane do cizí země, kultury, většinou bez rodinného zázemí, znamená velkou zátěž. A většinou to znamená i to, že se talent, se kterým tam ten kluk přišel, rozplyne. Přirovnal bych to k našim hokejovým talentům. Většina jich odchází v 15 nebo 16 do Kanady, ale profesionální hokejista se stane z málokoho.

Reagovat
fantomas

jj hokejisti, to je jiná čechy a kanada - to je sakra rozdíl, ale ve fotbale mi tam ten rozdil mezi itálií a anglii nepřijde až tak hmatatelný hlavně rodiče a hráč snad s přesunem musí souhlasit ne? rodič to musí podepsat tu smluvu nákou ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby vyhrála ta varianta s přestupy až po dovršení dvaceti let, Arsenal by to velmi bolelo a

Wengerova politika - zkupování mladých Francouzů a Angličanů, jenž se později chybně označující za odchovance - by zkrachovala.

To co udělala nejen Chelsea je prasárna a jsem pro zabezpečení, aby se to znovu neopakovalo. Svým způsobem je to ale i prasárna od samotného hráče. Na druhou stranu těžko se odolává tom pytli peněz. Jde svým způsobem ale taky o naivitu mladíků. V Londýně bude jeden z mnoha talentů a kdo ví, jestli nezakrní. V Reggině by byl nejlepší z juniorky a pozvánka z prvního mužstva by za pár byla více než reálnou.

Reagovat
fantomas

jaka wengerova politika???

Reagovat
smazaný uživatel

tak bacha Wenger za ty hrace vzdycky zaplati a v tom je rozil!!!

Reagovat
havrys99

Neni to nejaký nápadně divný. O tý doby kdy je tam Pltiny se prosadili všechny jeho návrhy a když se objeví že někdo chce hrát jedno kolo mimo Anglii tak se z toho může Platini po****!!! Tohle pravidlo by se podle mého mělo změnit............ Platiny mě jako hráč fascinoval ale jako předseda toho moc nepředved.

Reagovat
smazaný uživatel

ježiši .. pokud může s tím hráčem podepsat smlouvu Chelsea, tak s ním může podepsat smlouvu i Reggina, ne? to je snad jejich problém, že si hráčova talentu všimli dřív v Chelsea než v Reggině!

Reagovat
fantomas

on už ale v reggině byl, jen jim ho abramovič a spol přetáhli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele