Piták věří, že mu gól v Liberci pomůže do jabloneckého základu

08.08.2010, 20:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
Bakary3

Škoda, že ho Jarolím nechtěl.. (i když asi hodně záleželo na platu..)

Reagovat
Fernando_Torres

Ani ne, božský Kája vůbec netušil, že Piták končí v Salzburgu, ozval se až po tom co byl někde v Blesku článek, že Piták míří do Jablonce, Piták to říkal v nějakym rozhovoru...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on to věděl, ale netušil že má zájem se vrátit do Čech... ale o to moc nejde, od domlouvání přestupů je tu vedení, KJ jen může projevit zájem. Ale v takovým Jablonci ten přestup byl celej v režii mafiána... Navíc bych řekl, že Kisel i Jarolím jsou větší posily než Piták...

Reagovat
C-M@ster

Zalezi na vykonech, co bude dal podavat, ale rekl bych, ze Pitak strci Jarolima do kapsy a s Kiselem jsou tak nastejno, akorat je Pitak vetsi sympatak a Slavista.

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra nehraje a je hrozně drahej, má mít smlouvu 230 tis. měsíčně + nějaký bonusy. Peltovi se to taky nějak rozpadá - poháry vzaly rychlej konec a už mluví o snížení rozpočtu ze 140 mega na čtvrtinu. Hlavně že si psal, jak nechceš milion záložníků... Slavia potřebuje levýho beka a hrotovýho útočníka, bohužel prachy nejsou ani na jednoho.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že ho v malšovicích pořádne vypiskaj

Reagovat
smazaný uživatel

Bod nakonec všichni bereme,i když jsme byli v Liberci lepším týmem

Reagovat
smazaný uživatel

dá gol a hned je v základu?

Reagovat
smazaný uživatel

vynalož trochu té Tvé energie a přečti si článek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele