Piszczek má jasno, kariéru by rád dohrál v Dortmundu

22.02.2018, 16:50
Aktuality
Łukasz Piszczek před necelým rokem prodloužil s Borussií Dortmund smlouvu do června 2019 a nemuselo by se jednat o jeho poslední kontrakt ve vestfálském celku. Přál by si to alespoň sám polský obránce, který by u BVB v ideálním případě chtěl zakončit aktivní kariéru...

"Už jsem se rozhodl pro Dortmund," oznámil.

"V klubu hraji již osmým rokem a doufám, že zde budu moci zůstat až do konce kariéry," dodal.

Piszczek v červnu oslaví třiatřicáté narozeniny a do Dortmundu přišel v létě 2010 z berlínské Herthy. Během necelých osmi sezon za klub odehrál 286 zápasů a dal šestnáct branek, dalších 54 gólů svým spoluhráčům připravil přesnou gólovou nahrávkou.

Piszczek letošní sezonu začal v základní sestavě a celkem má na svém kontě třináct bundesligových startů, více mu neumožnilo zraněné koleno, s nímž marodil za začátku října až do konce podzimu.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Měl vna víc v kariéře, nic zlého proti Dortmundu

Reagovat
georgeo

V jednu dobu (tuším kolem roku 2012) měl takovou formu, že byl spojovaný s přestupem do Realu, ale jinak jsem nějaké spekulace nezaznamenal. Myslím, že on i Dortmund jsou spokojeni.

Reagovat
penepi

V tej dobe si Dortmund daval Real na ranajky.

Reagovat
Adyss

Reagovat
smazaný uživatel

Nie každý chce hrať v Premier League, La Lige.Vernosť je česť,úcta pre samotného hráča, voči klubu, voči fanúšikom.a naopak.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
twelwer

Reagovat
Irek

To je samozřejmě pravdu, ale k čemu kolikrat hracova loajalita, když s ním pak zamete club...v dnešní době hráče hlavně zpeněžit :)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele