Chtěl bych ukončit kariéru v Dortmundu, vyhlásil Piszczek

13.03.2018, 21:34
Aktuality
Łukasz Piszczek je dalším hráčem, který prodloužil smlouvu s Borussií Dortmund. Polský reprezentant, jenž pomohl vestfálskému klubu ke dvěma ligovým titulům, prodloužil kontrakt do roku 2020...

Dvaatřicetiletého obránce si do Německa po skončení dorosteneckého věku vytáhla Hertha BSC, ta ho však prakticky obratem poslala na tříleté hostování do Zaglebie Lubin.

Následně se Piszczek do hlavního města Německa vrátil, plnil ale spíše roli náhradníka, což se změnilo až během ročníku 2009/10, následně si ho vyhlédl trenér Jürgen Klopp.

Současný manažer Liverpoolu vložil do rychlonohého hráče důvěru a rodák z Czechowice-Dziedzice se mu následně na pravém kraji defenzivní čtveřice odvděčil skvělými výkony, kterými mimo jiné pomohl ke dvěma ligovým prvenstvím nebo následnému finále Ligy mistrů.

Celkem Piszczek za Borussen do této chvíle odehrál 290 soutěžních vystoupení, načež by měl svoji sbírku určitě rozšířit, neboť se dohodl na dalším prodloužení kontraktu do roku 2020. "Jsme rádi, že po Marcu Reusovi jsme si zavázali dalšího hráče, který se hluboce identifikuje s Borussií Dortmund," pochvaloval si generální ředitel Hans-Joachim Watzke.

"Nejsem rodákem z Dortmundu, ale za ty roky mám klub i fanoušky ve svém srdci, cítím se jako pravý fanoušek Borussie," řekl Piszczek. "Nikdy jsem nemyslel na odchod z BVB, chtěl bych zde ukončit kariéru a těším se na mnoho dalších emocionálních momentů," doufá.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Srdcař

Reagovat
Robbie

Si pamatuju jak bylo spojován s Realem, takovej drevak možná pro Dortmund docela dobrej

Reagovat
JackDaniels.

vtedy mal perfektnu formu, potom sa vazne zranil, nie?

Reagovat
VojtovaChelsea

je to cca 5-6 let, i o barceloně se tušim mluvilo

Reagovat
checitto

hele on v tý době na to asi i měl, ta polská osa na pravým křídle BVB + Lewa byla tehdy prostě top

Reagovat
Knight_in_fire

+ Kuba

Reagovat
Seydou Doumbia

však to je ta polská osa a k ním Lewa

Reagovat
ttopi

To nelze takto brát. Je dost možný, že aktuálně prostě nenaplňuje svůj potenciál. V té době ale vypadal dost slibně.

Vzpomeň si na Kollera, jak byl vyfakovanej ze Sparty a co se z něj pak stalo za šutéra. Nejlepší střelec naší reprezentace...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Knight_in_fire

Potem chciałby pograć w Goczałkowicach.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.czechsporttravel.cz/zajezd-na-utkani-nemecko-brazilie.html

nechtěl by někdo zájezd do Berlína na Německo-Brazílie ??? nabízím za 2000,- PŮVODNÍ CENA 2990 bohužel se z pracovních důvodů nemohu zúčastnit...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele