Pires: Zatím jsme ničeho nedosáhli

24.09.2007, 16:04
Aktuality
Villarrealu skvěle vyšel start do nové sezóny - Žlutá ponorka si připsala už tři výhry a usadila se na vynikajícím druhém místě tabulky. K oporám týmu patří Robert Pires, který toho už má hodně za sebou. Francouzský záložník však krotí euforii, sezóna bude ještě dlouhá.

Dva góly střídajícího Giusepeho Rossiho do sítě Murcie znamenaly výhru Villarrealu 2:0. Byl to letos už třetí stoprocentní bodový zisk domácích a znamenal posun na průběžné druhé místo v tabulce.

"Myslím, že se nesmíme zabývat pohledem na tabulku. Druhé místo by nás mohlo svazovat," reaguje na průběžnou pozici Robert Pires, jeden z nejzkušenějších. "Jsme šťastní za každé vítězství a slavíme každý dobrý výsledek. Zatím jsme ale odehráli jen čtyři zápasy a to vůbec nic neznamená."

Jedinou kaňkou na dosavadních ligových zápasech byla drtivá domácí prohra 0:5 s Realem Madrid. "Nyní hrajeme dobře a už jsme zapomněli na Madrid. Musíme však pokračovat tímto stylem," říká Pires.

Robert Pires působí ve Villarrealu druhou sezónu, zatím toho však ve žlutém dresu mnoho neodehrál. V přípravě na minulou sezónu si vážně poranil koleno a byl přes půl roku mimo hru. Teď už je však zpět a Villarreall na něj může spoléhat v cestě za co nejlepším umístěním v lize.

Autor: Radim Šantrůček / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

There is only one Pires...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a taky si myslim ze prodat Rossiho byla od Fergieho ptákovina-ma tam sice 3 kvalitni strikery ale Gio je fakt dobrej-meli ho kdyz uz tak dat na hostovacku.

Villareal kazdopadne koupil dobre.

Reagovat
HOST*Riques

ale manchester si nechal na nho predkupni pravo

Reagovat
HOST*afc

Super Rob Pireeeeeeees,super Rob Pireeeeeeeees

Reagovat
HOST*LK

před 2-3 roky můj nejoblíbenější fotbalista, dlouho jsem o něm neslyšel, tak doufám že je už zpět a ve skvělé formě

Reagovat
HOST*

henry+pires to bola smrtelna kombinacia

Reagovat
smazaný uživatel

No a pak este Ljunberg,Viera a dalsi to byla unbeaten season,a ted doufam ze za ne mame dalsi nasupce ktery udela dalsi unbeaten season,a kdyz ne tak aspon vyhrajou ligu:).

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele