PIRES VYHLÍŽÍ NÁVRAT

10.01.2007, 23:13
Aktuality
Robert Pires se již nemůže dočkat návratu do sestavy Villarrealu. Francouzský záložník přišel do španělského klubu v létě z Arsenalu jako velká posila, jenomže během předsezónního turnaje v Cadizu si vážně poranil koleno a stále tak čeká na svůj ligový debut ve žlutém dresu. Ten se však už rychle blíží.

"Mám blízko k ukončení rehabilitací. Operaci jsem podstoupil před čtyřmi měsíci, koncem ledna bych měl začít trénovat s týmem a doufám, že zase hrát budu v únoru, ale ne dřív," těší se Pires na svůj návrat.

"Cítím se dobře, sám však vím, že nesmím věci uspěchat. Vstupuji do nejhorší doby léčby, je mi fajn, mohu dělat skoro všechno, ale zkrátka musím čekat," ví Pires, že se za svým návratem nesmí hnát bezhlavě.

Bývalý francouzský reprezentant přišel na El Madrigal v létě a zatím toho tedy moc nenahrál. A právě to ho v očích některých fanoušků "Žluté ponorky" hodně shazuje. "Vím, že mě někteří lidé vidí jako minulost, to je v pořádku. Jsou to čtyři roky od mé poslední operace kolena, ale do Villarrealu jsem rozhodně nepřišel jenom předčasně dožít."

Společně s Piresem je dlouhodobě na marodce španělského klubu také Gonzalo Rodriguez. Rovněž argentinský obránce si na začátku sezóny přetrhal kolenní vazy a mimo hru bude údajně ještě šest týdnů.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*nihat

to čumím,jak to Villarealu letos nejde!Hodně dobrých fotbalistů a takhle se trápí.Snad návrat Pirese pomůže,ale co sem viděl jeho poslední zápasy před zraněním,nic moc...Nevíte někdo jak to tam je s Riquelmem?Bude hrávat?Je tam ještě Senna?...

Reagovat
Xavi

Villareal má letos smůlu se zraněními...

Riquelme má prý spory s trenérem i prezidentem, ale kdo ví...

Senna tam je.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele