Pioliho potěšil finiš AC Milán, od příští sezony čeká zlepšení

02.08.2020, 17:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (32)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už aby byli zpět v LM, chybí tam.

A doufám že Zlatan tam zůstane, Itálie mu i přes pokročilý věk sedí. Byla by to od něj naivní hloupost kdyby zkoušel návrat do Anglie v barvách Leedsu, jak se spekulovalo. PL už po tom zranění kolene nestíhal a bylo dobře že odešel udělat rozruch do Ameriky. Fotbal bude o hodně chudší až tenhle bombardak skončí.

Reagovat
Beči

Reagovat
Kaka14

Pekná séria od AC, hádam budeme ďalej pokračovať a nie je to len efekt, že sme neboli pod tlakom a hrali bez divákov

Reagovat
smazaný uživatel

Že by jste byli takovej druhej Leicester?? Ten se taky tenkrát rozjel už na konci tý předmistrovský sezony

Reagovat
Pride

Reagovat
Beči

Udržet Ibru, přivést pořádného stopera k Romagnolimu, pravé křídlo (pokud se nechytne Saelemaekers), kreativního záložníka a mohlo by to zase šlapat.

Reagovat
El-Pistolero-68

No a hlavně pravého obránce, tam je to maximální nutnost.

Reagovat
Beči

Já nevím no, pořád tak nějak věřím Calabriovi.

Reagovat
Zark

orpoti contimu fotbalista

Reagovat
El-Pistolero-68

Já ne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Maximálně jako dvojka, někdo do základu musí přijít.

Reagovat
CubONE

Za mna teda Conti lepsi, hlavne dozadu. A je to fajn balans, kedze Theo nalavo hra viacmenej lave kridlo.

Reagovat
Kaka14

Conti je stale lepsi, keby nemal tie zranenia, tak by sa mozno chytil, ale je to stale risk, tak moze byt len ako back up ....

Calabria akurat maka, ale nema vobec futbalove myslenie, ten sa podla mna uz nema kde zlepsovat .. druhy De Sciglio, predat kym ma este cenu a priviest riadnu posilu, lebo tuto poziciu mame podla mna najslabsie obsadenu ....

Reagovat
smazaný uživatel

Conti a Calabria su viacmenej to iste, kazdy ma nejake prednosti ale ziadny z nich nieje do zakladu AC. Nieco ako Sealemaekers a Castilejo. Conti je dobry do utoku, ma lepsie centre ale v obrane hori a je nachylny na zranenia. Calabria je lepsi v obrane ale do utoku bol slabsi, aspon do poslednych zapasov kde zacal hrat lepsie aj v tomto smere a konecne si pripisal gol plus nejake asistencie.

Reagovat
El-Pistolero-68

Zajímavé, jak tady třeba CubONE píše, že Conti je lepší hlavně směrem dozadu, a ty napíšeš přesný opak. Tak jak to teda, kluci, je? Podle mě by měli jít oba. Koupit někoho do základu a jako backup ten mladý Kalula, co přišel z Lyonu.

Reagovat
Kaka14

najviac to aj tak vyzera, ze pride Aurier za 15-16M a jeden z nich ako backup ostane , kedze si myslim, ze nechceme robit nejaky velky zasah do tohto timu a momentalna priorita je podpisat Zlatana, Donarummu a mozno aj Bonaventuru + mozno nejako kvalitne zaloznika

Reagovat
El-Pistolero-68

Já tomu příchodu Auriera moc nevěřím. Je to celkem zvučné jméno a myslím, že jeho plat si nemůžeme dovolit..

Reagovat
El-Pistolero-68

Jinak Jack končí, to je už definitivní.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku se bojim těch spekulací o Aurierovi. V hlavě labilní bek, kterej především útočí, dozadu by to byla v Itálii katastrofa. Němůžeme mít Thea, kterej někdy běhá až na hrot a na druhý straně Auriera, který se taky nebude chtít vracet...

Reagovat
El-Pistolero-68

Je labilní, ale oproti Calabriovi s Contim by to posun v kvalitě byl. V poslední době hrál v Tottenhamu pravidelně a dobře. Nevadil by mi, i když kdo ví, jak by mu to v Itálii šlo, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslim, ze Kjaer je o triedu lepsi ako Romagnoli, ktory je overrated pretoze talian a kapitan. Taky druhy Bonucci... Posledne 3 zapasy tam zahral mlady Gabbia a oproti Romagnolimu ziadny rozdiel... Co si myslim, ze nam hlavne treba je RB do zakladu, RW do zakladu, backup na CDM, backup na LW a nejaky stoper, ktory by sa pobil o zaklad a vytlacil Romagnoliho alebo ho aspon potlacil k lepsim vykonom... Nieje toho vela co treba doplnit a je dost hracov ktori sa mozu predat takze dost realne ciele

Reagovat
hematop

Jsem rád, že AC Milán opět naháněl hrůzu, ale bojím se, že příští sezóna bude zas kruté vystřízlivění. AC přeji vzestup a doufám, že budou atakovat LM příčky. Zlatan si parádně hatery maže na chleba. Ten člověk si může říkat co chce, protože opravdu na to má a v jeho věku klobouček dolů!

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Může, ale už to není ani směšné. A to říkám jako člověk, který nečte a přečetl s nadšením jeho knihu. Ale postupem se mne tak zhnusil, že už mne proste nebaví. Ale fotbalově dobre, měl by zůstat. Nikdo lepší ho stejně chtít nebude, itálii má navíc nejradši.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Keboto

Reagovat
smazaný uživatel

Conte prý končí, říká Sky

Reagovat
Beči

Napsali jen, že pokud se nějaké věci nezmění, tak ho Inter nahradí Allegrim. Ovšem Sky je mnohdy na úrovni našich bulvárních novin, takže bych tu zprávu nebral úplně seriózně.

Reagovat
Largo

Reagovat
El-Pistolero-68

Blbost.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou jen spekulace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele