Pieters zůstane v Eindhovenu, Rutten ho odmítá prodat

11.08.2011, 15:54
Aktuality
Na začátku týdne se sice objevily spekulace spojující obránce Erika Pieterse s možným přestupem do Newcastlu United, trenér Eindhovenu Fred Rutten ale vše rychle zatrhl. Svého svěřence rozhodně nikam nepustí.

Odchod Josého Enriqueho do Liverpoolu je už téměř hotovou věcí, a proto vedení Magpies nyní rychle shání možnou náhradu. Podle anglických médií údajně obrátilo svou pozornost na nizozemského reprezentanta Erika Pieterse.

Ten už sice dříve několikrát prohlásil, že by se možnému odchodu z PSV nebránil, trenér Fred Rutten jej ale za žádnou cenu neprodá. Také v letošní sezóně hodlá totiž jeho služeb naplno využívat.

"Už jsem vše rozhodl. Pieters odejít prostě nemůže. Před koncem přestupového období se vždy objeví všemožné spekulace, ty však s příchodem září opět utichnou," prohlásil Rutten, který zároveň dodal, že za Pieterse zatím neobdržel žádnou konkrétní nabídku.

Autor: Tomáš Honajzer / skysports.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Samuel Eto'o se údajně přiblížil k přestupu do Anži Machačkala, kamerunský útočník se podle ruských médií již dohodl s bohatým celkem na kontraktu, který mu má ročně vynést patnáct milionů eur. "Dotáhli jsme poslední formality smlouvy," cituje hráčova agenta server LifeNews.ru, podle nějž má Inter Milán za Eto'a vyinkasovat čtyřicet milionů eur.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrý vyměnit Inter za Machačkalu

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
smazaný uživatel

fakt skvěle... tak aby si Kádár začal zvykat na Premier League, nebo že by šel Fergie dozadu?

Reagovat
smazaný uživatel

príde Cisokho

Reagovat
smazaný uživatel

insua ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jen at tam zůstane

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele