Phillips chce blíže k domovu, kariéru nedohraje v Crystalu Palace

21.12.2013, 15:09
Aktuality
Poslední změnu dresu před sebou má Kevin Phillips. Už čtyřicetiletý útočník letos dostává jenom minimum prostoru v Crystalu Palace a má v plánu londýnský celek na závěr kariéry opustit. Jedním z hlavních důvodů tohoto rozhodnutí je rodina...

"Měl jsem rozhovor s manažerem a v lednu odejdu. Skoro dva a půl roku jsem pravidelně na cestách a chci si najít klub blíže k domovu. A v posledních třech nebo čtyřech měsících kariéry chci také pravidelně hrát," prohlásil někdejší nejlepší střelec Premier League.

Phillips se na konci loňské sezony stal hrdinou baráže o postup do Premier League, londýnské finále s Watfordem hrané ve Wembley rozhodl proměněnou penaltou a zajistil Crystalu Palace návrat mezi elitu. V té si zatím příliš nezahrál, naskočil jenom ke čtyřem zápasům a nový manažer Tony Pulis jeho služeb zatím nevyužil ani jednou.

"Manažer mé rozhodnutí chápe. Gól ve Wembley je mým posledním a chci znovu cítit ten pocit ze střílení branek. V případě, že zde ještě dostanu šanci, tak odvedu maximum pro tým. Žádný nový klub jsem si nevybral, ale doufám, že se něco vyřeší hodně rychle," věří Phillips.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takový trochu pozapomenutý hráč z jiné éry.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
smazaný uživatel

za ten gol, kterej znamenal postup!

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna v Midlands je spousta fotbalovych klubu napric celou Football League, uplatneni urcite najde

Reagovat
Filip12

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

To už tu dlouho nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
ACSeRw!n

Crystal Palace - jediny tym na ostrovech s fanousky

Reagovat
jester Radka Bejbla

ne tolik doceněný a možná trochu pozapomenutý útočník

Reagovat
kbtk23

Nebyl kdysi náhodou král střelců ?

Reagovat
jester Radka Bejbla

byl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele