PHIL NEVILLE V EVERTONU!

04.08.2005, 16:22
Aktuality
Anglický Everton, účastník třetího předkola Ligy Mistrů, dnes angažoval dlouholetého hráče Manchesteru United Phila Nevilla. Získal jej po úspěšném boji s dalšími týmy, které chtěly tohoto všestranného hráče ulovit.

Po dlouhých jednáních přistoupil Everton na požadavek Manchesteru a vyplatil za 28letého univerzála Phila Nevilla částku 3,5 miliónu liber. Následně Neville podepsal kontrakt, který ho v Evertonu zavazuje na dobu pěti let.

David Moyes neskrýval svou radost a po přestupu hráče se vypovídal."Jsme nadšení, že se nám podařilo dokončit příchod hráče Philova kalibru, který navíc disponuje zkušenostmi. Svedli jsme o něj urputný boj s několika dalšími týmy, kteří ho také chtěly získat."

"V první řadě vidím Phila jako hráče do středu pole, ale jeho všestrannost nám poskytne více jiných možností při skládání mužstva. Můžeme s ním počítat i na post levého či pravého obránce," uvedl manažer Evertonu David Moyes na tiskové konferenci.

Jediné, co brání již jistému přestupu je lékařské vyšetření. To by měl Neville v Goodison Parku podstoupit nejpozději na začátku příštího týdne.

Tento hráč získal již šestkrát ligový titul a třikrát prestižní FA Cup. Může se pyšnit také titulem evropského klubového šampióna. Všechny své úspěchy zaznamenal v Manchasteru United po boku staršího a známějšího bratra Garryho. Pevné místo v základní sestavě United však Phil nikdy neměl.

Přestup Phila Nevilla do Evertonu znamená, že Milan Baroš, hrající za městského rivala Liverpool, nepřestoupí podle prognóz právě do Evertonu a cesta se tedy znovu otevřela pro další klub z Premier League - Aston Villu.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (40)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ja chcem nieco o Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

tak si běž na její web.

tohle je EUROfotbal - to EURO je jako evropský ne jako barcelonský - i když to tady ještě tak donedávna vypadalo.

Jinam pěknej článek

Reagovat
HOST*Maniac

Mě už štvalo, že je to tu jen Real a Barca, chce to změnu

Reagovat
HOST*Glory - united

Máš pravdu , je to lepší

Reagovat
HOST*

Tijeny ajnry je nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak pokud nekdo chce info jenom o Realu a Barcelone at jde jinam btw Phill udelal dobre ze odesel z Manchesteru tam stejne moc nehrawal

Reagovat
HOST*Vlasta

hele bomfunku prosimtě nevis kde by se dal stahnout FREESTYLER dik moc za odpoved

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mam sice tenhle nic ale jinak ho wubec nikde nepouziwam ani newim kde me to napadlo ja posloucham metalowou hudbu Trash Metal, Death Metal a podobny ale jestli chces s timhle poradit tak bych doporucil bud DC++ nebo Sharezu

Jinak wsude jinde mam nick Corey(8)

Reagovat
smazaný uživatel

A ja som si myslel, že Nevillovci sú pre ManU ikony ako Raúl pre Real.

Reagovat
PJ

To jsou, ale Phil si za celou kariéru nevybojoval stálý místo v základu a to by si myslim rozmyslel úplně každej, jestli zůstat ikonou a nehrát, nebo radši odejít do menšího a tam mít jistotu... Totéž dřív Sheringham, Butt, jen doufam že nedojde i na Giggse, na jehož místo přišel Park...

Reagovat
HOST*Maniac

jojo za 38 zápasů hrál Phil jen 2 v základce.... Já jsem zvědavej jestli se mu nebude stýskat po bráchovi, vždyť byli furt spolu a teď každej bude někde jinde. Nebudou se vídat denně.....myslím, že Giggs si to udrží, spíš Fergie trošku změní rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

no Ferguson menil styl hry a pomaly ale iste mu odtial vypadava Giggs. aspon v tych zapasoch co som videl. Ronney a Ronaldo doplnali jak zalohu tak utok a v zalohe hrali traja. Flatcher, Scholes, Keane. no ked zrovna neboli zraneny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezabudni, že Giggs už má aj svoje roky.Dlho už skvelý nebude.

Reagovat
HOST*Milda

Neville je dobrý pro svou univerzálost.Může hrát ve středu zálohy nebo na pravém kraji.V obraně taky na pravém kraji.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak Miguel půjde as ido Juventusu, navíc zadara nebo Juve zaplatí 1,5 liber za hostování s obcí, za tak levno bych to bral taky, ale je pravda, že to nenjí až tak nezbytná posila...

Reagovat
smazaný uživatel

chyba. mohli sme ho zobrat. jeho cena je velmi nizka na jeho kvality. teraz uvazujem nad tym strednym obrancom a ziadny dostupny a hlavne lepsi ako Edmilson ma nenapada.

Reagovat
smazaný uživatel

G. Rodriguez, není lepší než Edmislon, ale to nevadí, navíc má tuším 21.

Reagovat
smazaný uživatel

ma pas? ja hlada obrancu priamo do zostavy svetovych kvalit a overenehoho a lepsieho ako Edmilson.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to může těžko vědět, když ten rok nehrál, G. R. má pas.

Reagovat
smazaný uživatel

kolko je asi tak jeho cena?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím. Ale rozhodně míň, než Andradeho.

Reagovat
sansiro

Merda Juve. Už mne začíná pomalu štvát.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš jsem si myslel, že dají Zambrottu doprava a vlevo bude Chiellini, protože Zebina na to dlouhodobě opravdu nemá. Miguelovi moc nevěřím.

Reagovat
sansiro

No, ten Zebina je v současnosti jediný slabý článek Juve. Na druhou stranu Thuram, Cannavaro a Zambrotta, to je jiné kafe. Doufám, že AC bude mít lepší sezonu než oni

Reagovat
HOST*

to rozhodně nebude. FORZA JUVE!!!

Reagovat
sansiro

A kolik tomu Miguelovi vlastně je? Nic mi neříká, jen znám to jméno.

Reagovat
smazaný uživatel

25 . portugalsky reprezentan, ktory vytlacil zo zakladu Paula Ferreiru z Chelsea

Reagovat
HOST*Mára

cože?? a prodal se za 1,5mil. liberjo??

Reagovat
smazaný uživatel

ta mej to kvůli problémům se smlouvou nebo tak...

Jinak máro, ty si tu dlouho nebyl, že? Nebo to je zas jiný mára?

Reagovat
HOST*Mára

sem na dovolených,víš

Reagovat
smazaný uživatel

Konečne kúpený hráč zo strany Evertonu... Stále len predávali (viď. Gravesen, Rooney) a konečne sa uvedomili a kupili poriadneho hráča....

Reagovat
smazaný uživatel

Everton hral v poslednej dobe veľmi dobrý futbal v Premier Ligue, neviem prečo si väčšina myslí, že Villareal postúpi, veď ten dokonca je absolútne neskúsený z pohárov.Pre mňa je miernym favoritom Everton.Určite Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal je hodně zkušený v pohárech, podívej se na jeho koeficient

Reagovat
smazaný uživatel

Ale čo hlavné súťaže?

Reagovat
HOST*ital

Skončit za Barcou a Realem v La Primera je podle mě dost slušné.Když už jsme u těch velkých soutěží,co Everton?

Reagovat
smazaný uživatel

No veď, ja ale neprirovnávam, že ktorý je lepší, ale prečo si skoro všetci myslia, že Villareal je favorit.Ja myslím, že sú to skvelí technici a Everton zasa tvrdí angličania a keďže skúsenosti nebudú hrať rolu, tak favorizujem mierne Everton.Aj keby nie, tak Villareal rozhodne neni nejaký veľký favorit zápasu.

Reagovat
HOST*ital

Záleží taky kdo to bude pískat.Pokud bude rozhodčí tolerovat anglický stil(šlapáky atd.) dávám šance 50:50,pokud ne jsou šance 85:15 pro Villareal

Reagovat
HOST*ital

Myslíš nezkušený?V našich končinách o něm není slyšet ani jako o podprůměrných anglických klubech(tím nemyslím Everton).Stačí příklad Diega Forlána,kterého se zbavil ManU. Dával góly skoro v každém zápase,ve kterém nastoupil,ale musel pryč. Místo toho koupily právě z Evertonu opěvovaného Rooneyho,který nedal v žádné sezóně 10 branek.

Reagovat
smazaný uživatel

No to si nemyslím, Villareal je rozhodně favorit, tým mají lepší, ale jde o to, ž Evertonu taky neměl tým an to, aby skončil čtvrtý, a dokázal to. Nicméně přesto by měl Villareal postoupit.

Reagovat
HOST*

no nevim jedstli poradneho ale dejme tomu koupily asi dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele